Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Horoscop 6 iunie 2020. Situație explozivă astazi, pentru nativii Rac

Berbecilor li se recomadă să nu se deplaseze astăzi, iar Taurii sunt avertizați de astre asupra comportamentului, deoarece exista riscul de conflicte cu cei din jur.

horoscop 6 iunie 2020

Horoscop Berbec – 6 iunie 2020:

Ar fi bine să limitezi deplasările de orice fel, să fii mai atent decât de obicei la orice fel de risc pe care ți-l asumi și să ai grijă ce vorbești, ca să nu ai motive de regret.

Horoscop Taur – 6 iunie 2020:

Te poți certa cu prietenii buni sau cu rudele, dar poți ajunge și la cheltuieli neprevăzute și inutile, poate din același motiv. Este o zi în care graba poate strica multe.

Horoscop weekend 6-7 iunie 2020. Deciziile de moment fac diferența! Doua zile pline de provocări

Horoscop Gemeni – 6 iunie 2020:

Pot să apară situații neprevăzute, încărcate de riscuri, provocate de persoane superficiale sau doar grăbite, care nu evaluează corect riscurile.

Horoscop Rac – 6 iunie 2020:

Situația poate deveni explozivă, dacă nu vei dori să temperezi orice impuls războinic și te vei trezi târziu, când vei vedea că lucrurile au scăpat de sub control.

Horoscop Leu – 6 iunie 2020:

Sunt multe problemele pe care le ai de rezolvat și poate tocmai de aceea nici nu vei reuși să fii atent la ce te înconjoară. Numai că astăzi imprudența se plătește și prețul nu e mic.

Horoscopul arboricol sau celtic. Ce credeau druizii despre fiecare semn zodiacal și care sunt caracteristicile nativilor, conform celui mai vechi zodiac

Horoscop Fecioară – 6 iunie 2020:

Dorința ta de a depăși anumite limite poate fi bună, în general, dar nu și astăzi, când situațiile sunt ușor inflamabile și greu de controlat mai apoi.

Horoscop Balanță – 6 iunie 2020:

Ar fi bine să îți amintești chiar din dimineața acestei zile de talentul tău diplomatic și să fii dispus să îl exersezi pentru că va fi nevoie, cu siguranță.

Horoscop Scorpion – 6 iunie 2020:

Dorințele tale pot deveni motiv de ceartă cu cei dragi sau cu membrii familiei. Ar fi de dorit să îți temperezi singur aceste dorințe arzătoare.

Horoscop Săgetător – 6 iunie 2020:

Sunt posibile dispute aprinse în cuplu și în familie, probabil din aceleași motive. Ar fi bine să le pui capăt rapid, imediat ce au apărut, ca să nu degenereze.

Horoscopul culorilor îți dezvăluie trăsăturile de personalitate.Care este cea mai inocentă zodie, conform acestui zodiac

Horoscop Capricorn – 6 iunie 2020:

Ar fi bine să limitezi deplasările la strictul necesar și să fii mai atent decât de obicei la tot ce te înconjoară. Este o zi care accentuează unele riscuri.

Horoscop Vărsător – 6 iunie 2020:

Există riscul unor divergențe majore cu cei dragi sau cu unul dintre ei, în mod special. Dacă vei dori, le vei putea pune capăt în orice moment.

Horoscop Pești – 6 iunie 2020:

Se poate ajunge la certuri în familie de la vorbe spuse fără o cugetare prealabilă. Nu contează motivul acestor dispute, ci consecințele, care nu fac bine nimănui.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro