Horoscop august 2018 Pești. Zodia ajutată de astre! Beneficii la capitolul bani

Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Pești se anunță plin provocări. Beneficii majore la capitolul bani și carieră.

horoscop pesti 2018

Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Pești se anunță plin provocări. Beneficii majore la capitolul bani și carieră.

Citește și horoscopul zilei de marți, 31 iulie 2018.

Citește și horoscopul lunii august pentru toate zodiile.

Schimbări la locul de muncă din ce în ce mai evidente! Dar, cumva, foarte bine mascați există colaboratori care îți pun bețe în roate. Astfel că aparențele sunt minunate, dar foarte înșelătoare. Cercetează atent și pe îndelete ceea ce se petrece la locul de muncă actual sau în colaborările care ți se oferă. Posibil să fii ademenit în tot soiul de acțiuni sau proiecte comune cu unii și cu alții. Deciziile majore, lasă-le pentru lunile viitoare. Sănătatea este vulnerabilă, dar este greu să observi sau să simți semnalele organismului. Îngrijește-te pe îndelete și evită excesul de efort, mai ales în plan profesional! Răsturnările vor fi proporții, declanșându-se o avalanșă de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de controlat.

Horoscop august 2018 Pești. Carieră și Bani

În cursul sau în preajma zilei de 1, ar fi de dorit să nu dai crezare și ascultare bârfelor care se vehiculează despre tine sau în raport cu tine. În cursul sau în preajma datei de 7, ai o forță mare de a face față oricăror provocările pe care ți le face viața. Din 7 încolo, se poate să se sporească șansele de a înmulți economiile realizate până acum și de a face în așa fel încât să-ți rotunjești și veniturile. În cursul sau jurul lui 9, nu face investiții în proiecte și nu da împrumuturi prietenilor.

În cursul sau în preajma zilei de 11, se prea poate să ai parte de dificultăți la locul de muncă, cel mai probabil pentru că ești pus/ă să faci ceva ce n-ai mai încercat până acum sau ți se impune un termen-limită greu de respectat. Din 13 încolo, s-ar putea să ai parte de unele dezamăgiri din partea prietenilor. În cursul sau jurul lui 19, stai extrem de bine cu moralul și aceasta se vede.

Din 19 încolo, stai mai bine cu sănătatea și îți revine cheful de muncă. În cursul sau în preajma zilei de 25, ar fi de dorit să nu faci investiții în proiecte în care nu crezi cu toată ființa. Din 27 încolo, ești mai activ pe plan social, iar proiectele tale încep s-o ia treptat din loc. În cursul sau în preajma zilei de 28, pot apărea din nou greutăți la serviciu, dar caută să le iei drept provocări.

Horoscop august 2018 Pești. Dragoste

Pentru a fi pe deplin pregătit/a de marea schimbare și beneficiu de destin, acum trebuie să-ți pui la punct sistemul financiar, sistemul de valori, posesiuni și bunuri. Că cuplul tău să aibă parte de o susținere finaciara constructivă de viitor. Deritica prin tot ce nu mai merge, pune multă forță, maturitate, dar mai ales maxim de intuiție și răbdare. Ai nevoie de tenacitate și seriozitate în realizări. Ori în viață ta, în momentul în care vrei să fii fericit/a nu va mai fi loc de ambiguități. Trebuie să tăi din rădăcini ceea ce nu merge, ce nu mai funcționează, ori stagnează la nivel emotiv.

Așadar, cu multă motivație vei putea într-un final depăși crizele la care vei fi supus/a. Și vei realiză ceea ce pentru moment, la etapă actuală îți pare magie. O situație afectivă în sfîrșit mai bună, mai liniștitoare și mai plină de noi structuri, șanse și oportunități.

Deviza acestui an pentru ține va fi: "Urmăresc să trec marile, munții și să ating apogeul iubirii noastre majore. Prin momente veritabile, intense, stabile și constructive de acum încolo. Visez la o iubire că în povești, la relația pe care pas cu pas o construiesc, o voi construi negreșit. Prin mine și simțirile mele vorbește Dumnezeu. Și sunt sigur/a că povestea vieții mele abia începe, odată cu transformările suportate acum!"

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri