Antena Căutare

Horoscop august 2018 Rac. De ce este zodia castigatoare a lunii

Horoscop august 2018 Rac. Ești zodia câștigătoare a lunii la capitolul finanțe și colabărări.

horoscop august 2018 rac

Horoscop august 2018 Rac. Ești zodia câștigătoare a lunii la capitolul finanțe și colabărări.

Citește și horoscopul zilei de marți, 31 iulie 2018.

Citește și horoscopul lunii august pentru toate zodiile.

Cresc veniturile obținute din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Este posibil să primești oferte de colaborare, dar studiază-le cu atenție. Există ceva care subminează bunul mers al lucrului în echipă și de aici apare o mare vulnerabilitate socio-profesională. Ai încredere că vei depăși totul cu bine! Tu doar lucreză conștiincios, exact în ritmul și cu felul tău de a fi, iar de restul - câștiguri, prosperitate materială și avansare în câmpul muncii – se va ocupa cu succes Universul. Pe de altă parte se întrezăresc discuții cu multă lume și multe deplasări pe distanțe scurte. Este bine să-ți dozezi discursurile și să vorbești strictul necesar. Unii te vor provoca pe teme personale, deci fii vigilent.

Luna nouă apărută în data de 11 august 2018 în Leu îți poate atrage atenția că unele persoane apropiate profită prea mult de ajutorul tău financiar. Nu te rușina să le spui adevărul în față, să le mărturisești că este cazul să-și pună și ele umărul la treabă!

A treia decadă a lunii îți rezervă surprize atât plăcute, cât și neplăcute. Dacă, uneori, banii par să-ți pice din cer, cu alte ocazii ei par să ți se evaporeze din portofel. Ești îndrumat să afli un făgaș stabil al demersurilor tale financiare, chiar dacă nu-ți este prea ușor să faci asta!

Horoscop dragoste august 2018 Rac

Această e una din perioadele din viață ta, cînd valoarea maximă se pune pe structuri intime, cămin. Relații adevărate, sincere, intense. Iar dacă la capitolul afecțiune ai rămas repetent/a vine providență cu mici incluziuni, din care să scoți învățăminte. Dar și multe beneficii de după. Că spre exemplu, relație de cuplu veritabilă. În care dragostea să primeze. Și bună înțelegere de după.

Deviza acestui an pentru ține este: "Îmi revizuiesc statutul familiar, casnic, de cuplu, cu multă asiduitate. Depășind restricționările pe plan afectiv și amoros. Asezindu-mă calculat pe un făgaș stabil financiar, că mai apoi să am parte de o relație bazată pe o fluiditate în colaborare și comunicare. Să am o familie și un cămin, guvernat de dragostea și bună înțelegere la care am visat!"

Horoscop august 2018 Gemeni. Zodia care va pătimi cel mai mult... Horoscop august 2018 Leu. Totul este despre carieră și BANI...
Parteneri
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x