Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop azi, 13 septembrie 2020. Peștilor li se întinde o capcană în dragoste, ce se întâmplă cu Scorpionii

Duminică, 13 septembrie 2020, vine cu vești bune pentru mai multe zodii. Unele semne din zodiac vor avea noroc la bani, în vreme ce altele au șanse mari să-și întâlnească alesul.

Iată horoscopul pentru azi, 13 septembrie 2020:

Berbec

S-ar putea ca astăzi să ai multe motive de bucurie. În cazul tău, astrele favorizează revederile cu familia, care te poate lua prin surprindere cu o veste minunată.

Taur

Aștepti sprijinul celor dragi, dar acesta va întârzia să apară. Vor veni zile și mai bune, nu îți pierde speranța.

Gemeni

Îți este greu să te concentrezi la ce ai de făcut. De vină poate fi oboseala, așa că vei avea doar de câștigat dacă-ți oferi câteva zile de respiro.

Rac

Ești pe punctul de a te implica într-o dramă de care chiar nu ai nevoie. Indicat este să stai departe de provocări.

Leu

Atenție la vorbele pe care le folosești. Cu cele potrivite, vei reuși să cucerești persoana la care te gândești de câteva săptămâni.

Fecioară

Nu reușești să găsești soluția pentru o problemă mai veche, iar asta te face să ignori alte aspecte importante din viața ta. Fă un pas în spate și analizează lucrurile mai atent.

Balanță

Vei avea o zi agitată, însă vei face față cu succes. Și în următoarele zile vei avea energie să faci tot ce-ți propui.

Scorpion

Tensiunile nu vor lipsi astăzi. Vei fi provocat, însă indicat este să o faci la rândul tău. Încearcă să te focusezi pe altceva sau să te relaxezi într-o escapadă cu persoana dragă.

Săgetător

Te înhami la prea multe lucruri deodată și asta nu aduce nimic bun. Relaxează-te și ai răbdare să rezolvi totul treptat.

Capricorn

Încăpățânarea îți poate aduce problemele astăzi, motiv pentru care e recomandat să o lași deoparte. O veche cunoștință îți poate aduce o veste nu tocmai bună.

Vărsător

Dacă în ultimele săptămâni nu ți-a mers ideal din punct de vedere financiar, află că lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Ziua de astăzi poate veni cu o oportunitate de investiție.

Pești

Astrele îți dau o nouă șansă la iubire, însă fii cu băgare de seamă. S-ar putea ca persoana aleasă să nu fie ce îți dorești și să pici într-o capcană.

Recomandari