Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Horoscop bani 2020. Din februarie, aceste zodii se îmbogățesc. Vărsătorii, favoriții astrelor

Horoscop bani 2020. Din februarie, aceste trei zodii se îmbogățesc, căci planetele par să se alinieze în favoarea lor. Nici pe plan amoros nu o duc rău. Vor avea parte de popularitate, flirturi, iar în cele din urmă ar putea cunoaște marea dragoste.

Horoscop februarie 2020

Zodia Vărsător

Pentru Vărsător se anunță o perioadă de intensă și fericită interacțiune socială și amoroasă, suișuri și coborâșuri în activitatea financiară, și o cufundare benefică în adâncurile lumii sale interioare.

Citește și: Începe Anul Nou Chinezesc! Sobolanul de Metal alb anunță un an al succesului: Zodii care își găsesc iubirea și câștigă mai mulți bani

Zodia Leu

Leul are șansa să profite mai mult decât speră de o conexiune de peste hotare, să își dea o notă de incitare, chiar exotism, vieții sale amoroase, atâta vreme cât nu se lasă ispitit de iluzii, și dă dovadă de perseverență în muncă.

Zodia Săgetător

Potrivit horoscopului Sagetatorului din luna februarie 2020, dragostea îl favorizează în numeroase împrejurări nesteptate, ieșite din comun, își consolidează relația cu rudele, chiar dacă trebuie să se confrunte cu niște probleme din acest punct de vedere, și are ocazia să-și extindă o afacere, să-și majoreze câștigurile dintr-o investiție mai nouă ori mai veche, notează publiația diane.ro.

Recomandari