Căutare Live

Horoscop căsătorie! Planeta iubirii se află în Leu. Zodii care își unesc destinele toamna asta

Iubirea bate la ușă pentru câteva dintre zodii, care își pot întâlni marea dragoste în această perioadă. Horoscopul căsătoriei arată jurăminte eterne pentru unii nativi, ce își vor concentra întreaga atenție în acest sens: dobândirea fericirii. 

Iubirea bate la ușă pentru câteva dintre zodii, care își pot întâlni marea dragoste în această perioadă. Horoscopul căsătoriei arată jurăminte eterne pentru unii nativi, ce își vor concentra întreaga atenție în acest sens: dobândirea fericirii.

Iată ce îți rezervă horoscopul căsătoriei!

Berbec

Venus în tranzit prin Leu va activa sectorul sentimental și al creației, iar cei născuți în zodia Berbec își vor concentra toată atenția în aceste zone.

Vor observa o îmbunătățire în relația cu partenerul, iar în cuplurile în care până acum au existat tensiuni se va reinstala armonia. De asemenea, este posibil să existe împăcări, dacă ambii parteneri își doresc asta, dar există și o tendință către flirt și aventură.

Pe de altă parte sunt sfătuiți să-și asculte pornirile artistice. Este o perioadă oportună pentru a face sport și mișcare, dar și pentru a-și petrece timpul cu copiii, unde vor onbserva o îmbunătățire a relațiiei.

Taur

Cu Venus în tranzit prin semnul Leu, cei născuți în zodia Taur se vor ocupa cu plăcere de locuință și de treburile casnice. Vor avea poftă să renoveze sau să reamenajeze casa, să cumpere obiecte de mobilier sau de decor și să petreacă timpul cu cei dragi.

Nativii Taur vor observa că vor domina membrii familiei în dialoguri, iar în cazurile în care au existat tensiuni până acum, acestea se vor dizolva și armonia se va reinstala.

Gemeni

Cu Venus în tranzit prin semnul Leu, cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura din plin de beneficii în sectorul comunicării și al negocierilor. Aceștia au drum liber să obțină ceea ce-și doresc, dialogurile fiind mult înlesnite de Micul Benefic.

De asemenea, nativii Gemeni care au de susținut examene, teste sau interviuri de angajare le vor trece cu brio. Succes vor avea și proiectele de PR și comunicare. Pe de altă parte, nativii Gemeni vor primi invitații pentru plimbări sau vacanțe în destinații relativ apropiate.

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Rac

Venus în tranzit prin Leu le aduce celor născuți în zodia Rac avantaje și oportunități remarcabile la capitolul financiar, mai exact în legătură cu banii pe care-i obțin din propria muncă.

Urmează o perioadă în care nativii Rac vor primi bonificații, prime, remunerații neașteptate sau vor fi plătiți pentru munca depusă. Nu este exclus să-și primească înapoi o datorie mai veche.

Leu

Cu planeta Venus în tranzit întocmai prin semnul lor, pe casa personalității, cei născuți în zodia Leu vor avea parte de oportunități importante pentru a se pune în valoare și pentru a se face remarcați, în special în domeniul de activitate.

De asemenea, nu vor lipsi ocaziile de a-și îmbunătăți veniturile prin șansele venite pe calea partenerilor. Nativii Lac se vor simți protejați și vor avea o deschidere aparte pentru a face schimbări de look, de stil și vestimentație.

Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Fecioară, tranzitul planetei Venus prin Leu le va activa casa subconștientului și a secretelor.

Nativii Fecioară vor avea tendința de a se izola, de a se retrage din activitățile sociale și de a medita la acțiunile și edciziile luate până acum. Pentru o parte dintre nativi este posibil să se reîntoarcă în prezent o fostă iubire sau să înceapă o relație de amor clandestină.

Balanță

Venus în tranzit prin Leu le aduce celor născuți în zodia Balanță șanse de a lega relații de prietenie de durată, care să le aducă, totodată, și beneficii pe termen lung sau de a se împăca cu prietenii cu care erau certați. De asemenea, vor fi sprijiniți și ajutați în proiectele personale de cei din anturaj.

Scorpion

Cu Venus în tranzit prin Leu, cei născuți în zodia Scorpion vor avea șanse și oportunități pe parte profesională.

Nativii Scorpion se vor bucura de aprecieri la locul de muncă și este posibil să fie avansați în funcție, să primească un premiu, acolo unde este cazul, și să li se recunoască meritele, ceea ce poate traduce și o ofertă irezistibilă pentru un job nou.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător, cu Venus alături pe casa călătoriilor, pot organiza și pot pleca într-o vacanță fie de relaxare, fie pentru a-și îmbogăți cunoștințele. Pentru unii nativi Săgetător poate fi vorba de o șansă de a merge la studii în afară, iar pentru alții poate fi vorba de o experiență cu impact asupra valorilor și principiilor de viață.

Capricorn

Venus în tranzit prin Leu va dinamiza casa avantajelor materiale, a banilor deținuți împreună cu partenerul, dar și a intimității, iar cei născuți în zodia Capricorn vor observa o îmbunătățire considerabilă la capitolul financiar.

Este posibil să fie susținuți de partener în obținerea unor sume de bani, iar acest aspect să-i facă pe nativi să privească ideea de cuplu cu alți ochi și să conducă implicit și la îmbunătățirea relațiilor intime.

Vărsător

Cu Venus pe casa iubirii, cei născuți în zodia Vărsător vor traversa două săptămâni minunate în relația de cuplu.

Dacă până acum au existat neînțelegeri și dispute, relația se va armoniza, iar nativii Vărsător se vor reîndrăgosti de partener și își vor face planuri de viitor împreună. Nu este exclus ca nativii singuri să întâlnească o persoană deosebită care să le pună inima pe jar.

Pești

După ce a adus armonie în cuplu, planeta Venus trece în Leu, adică pe casa muncii și a sănătății, iar cei născuți în zodia Pești vor resimți imediat o îmbunătățire a stării generale de sănătate.

Este momentul să meargă la medic să-și rezolve probleme mai vechi, deoarece acum tratamentele primite se vor dovedi mult mai eficiente. Pe de altă parte, se vor bucura de apreciere la locul de muncă, dar și de sprijinul colegilor și vor reuși să se evidențieze prin eficiență.

Sursa: zodiata.com

Horoscop 9 august 2018! O zodie va avea mari probleme la birou, iar o alta trece prin momente dificile în relația de cup... Top TREI ZODII urmărite de ghinion în perioada următoare. Pentru aceşti nativi o să fie luni de coşmar: divorţează, îşi ...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri