Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscop chinezesc 2020. Conflicte, certuri și probleme de sănătate pentru aceste zodii! Ce trebuie să faci pentru a alunga ghinionul în anul ce vine?

Anca Dimancea, specialist în astrologia chineză și feng shui, a explicat la „Lumea nevăzută” cum vor fi afectate toate zodiile în anul 2020. Ce obstacole va trebui să depășim și care sunt „amuletele” ce ne pot ajuta să scăpăm de necazuri?

Horoscop chinezesc 2020

Profimedia

Schimbarea anului în horoscopul chinezesc se va face abia pe 24 ianuarie 2020. Până atunci, vom avea o lună destul de dificilă. Anul 2020 va fi unul mai dificil decât 2019, specialiștii spun că planurile noi nu au sorți de izbândă.

Șobolanul, Calul, Cocoșul și Oaia sunt zodiile predispuse la certuri și conflicte pe tot parcursul anului 2020, în tim ce Câinii și Cocoșii ar putea să își schimbe locul de muncă.

Zodia Șobolan: Nu va fi foarte bine reprezentat și va avea o predispoziție către scandal.

Zodia Bivol: Vedeta zodiacului, tot ce vrea se împlinește. În dragoste nu o să aibă noroc.

Zodia Tigru: Un an senzațional! Poate să își crească imaginea în fața oamenilor. Problema lor este că vor fi arțăgoși. Vo invidia și blestema.

Zodia Iepure: Este Cenușăreasa zodiacului. Nu au un an farte bun.

Pentru mai multe detalii despre horoscopul chinezesc pe 2020 pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru și Iepure, urmăriți materialul video de mai jos:

;

Zodia Dragon: O să aibă un an foarte bun, dacă muncește și este consecvent.

Zodia Șarpe: O să aibă un an foarte bun, dacă se asociază cu un Dragon. Un mic dragon pe șapcă, tricou, sau ca breloc, o să le aducă noroc.

Zodia Cal: Trebuie să ia o hotărâre importantă și este posibil să aibă un eveniment important în familie. Dacă nu iau deciziile bune se pot certa cu apropiații. Caii mai bătrâni o să aibă probleme de sănătate.

Zodia Oaie: Are o stea foarte bună în 2020, de dragoste și învățătură. Va fi subiectul bârfelor și trebuie să le ignore.

Pentru mai multe detalii despre horoscopul chinezesc pe 2020 pentru zodiile Dragon, Șarpe, Cal și Oaie, urmăriți materialul video de mai jos:

;

Zodia Maimuță: Va trebui să muncească non stop pentru a putea avea parte de tot ce și-au dorit.

Zodia Cocoș: Este cel mai fericit din zodiac. Trebuie să-și facă planuri de lungă durată.

Zodia Câine: Se confruntă cu vești proaste și au tendința de a face bani dar nu se bucură de ei.

Zodia Mistreț: Are un an bunicel, dar mare atenție la sănătate.

Pentru mai multe detalii despre horoscopul chinezesc pe 2020 pentru zodiile Maimuță, Cocoș, Câine și Mistreț, urmăriți materialul video de mai jos:

Recomandari