Antena Căutare

Horoscop chinezesc decembrie 2018. Numai probleme pentru Câine și Tigru

Horoscop chinezesc decembrie 2018.  O lună intensă pentri mai multe zodii. Se anunță provocpări importante în zona carierei, pe care multe dintre zodii nu le pot depăși. Ce vă rezervă horoscopul chinezesc pentru luna în curs. 

horosocop chinezesc decembrie

Horoscop chinezesc decembrie 2018. O lună intensă pentri mai multe zodii. Se anunță provocpări importante în zona carierei, pe care multe dintre zodii nu le pot depăși. Ce vă rezervă horoscopul chinezesc pentru luna în curs. Previziuni.

Zodiac chinezesc lunar Șobolan

Tulburări în zonă comunicării în cupluri. Nu este cea mai bună luna să pornești o relație. Ești tentat să exagerezi. Abia anul 2020 va fi al tău!

Zodiac chinezesc lunar Bivol

Ai de învățat lecția flexibilității în această luna. Dacă ești singur, nu îți face șanse prea mari să îți găsești jumătatea. Cu toate acestea, din punct de vedere profesional, ai o luna excelentă. Rezultatele nu vor întârzia să apăra. Trebuie doar să fii răbdător și precaut.

Zodiac chinezesc lunar Tigru

Atenție la ce spui în această luna. Cuvintele se pot transformă în arme dure. Raul este făcut. Dacă ești în căutarea jumătății, pune întrebări. Cât mai multe întrebări.

În plan profesional te vei lovi de încăpățânarea unei persoane (sau chiar a mai multor persoane). Fii calm, nu trebuie să renunți la ceea ce îți dorești. Găsește modalități prin care să reușești să-i convingi pe opozanți că tu ai dreptate. Adaptează-te! Totul este trecător.

Zodiac chinezesc lunar Iepure

Relația de cuplu este într-o etapă de cimentare și armonizare. Poate va mutați împreună, poate va căsătoriți sau poate chiar va gândiți la un bebe. Dacă ești singur, fii atent la mesajele pe care o persoană cunoscută de curând încearcă să ți le transmită.

Zodiac chinezesc lunar Dragon

Răbdare în relația de cuplu. Dacă ești singur, în căutarea jumătății, nu te grăbi. Așteaptă parteneri mai compatibili și mai apropiați de portretul-robot al partenerului perfect.

În plan profesional, pot apărea o mulțime de oportunități. Nu este exclus să-ți schimbi carieră sau să începi un proiect pe cont propriu.

Zodiac chinezesc lunar Șarpe

Confortul contează pentru ține și vei face tot posibilul să aduci confortul și simplitatea în viață de familie. Dacă ești singur, te bucuri de șarm și atractivitate. Te indrăgostesti!

În plan profesional, fii pregătit pentru decizii importante. Numai în această lumina poți luă decizia corectă.

Zodiac chinezesc lunar Cal

O perioadă caldă, cu multă dragoste și senzualitate. Dacă ești singur, în căutarea iubirii, cineva din anturajul tău are intenții care se potrivesc foarte bine cu ale tale. E unul din acele momente când doi oameni decid să se iubească. În plan profesional, poți fi distras de energia astrala de la chestiuni importante. Termini cu bine tot ce ți-ai propus.

Zodiac chinezesc lunar Capră / Oaie

Cineva din anturajul tău are nevoie de suport moral. Vei fi un bun prieten în această luna. Vei fi acolo pentru a-l susține și a-l încuraja. Dacă ești singur, atenție la echilibru. Extremele nu-ți fac bine. Încearcă să nu fii nici prea emotinal, nici prea rece, nici prea încântat, nici prea dezamăgit.

În plan profesional, se pot anunța proiecte noi. Pot fi multe provocări, însă trebuie să-ți menții calmul și echilibrul.

Zodiac chinezesc lunar Maimuța

Îi dedici mai mult timp partenerului de cuplu. Dacă ești singur, luna pare a fi promițătoare în găsirea jumătății.

Zodiac chinezesc lunar Cocoș

Pot apărea conflicte cu persoane din familie. Alege-ți cu atenție „luptele”. Poate sunt unele cazuri în care ar trebui să renunți din start la luptă. Dacă ești singur, încearcă să fii mai temperat. Nu îți pierde cumpătul. Deși unii oameni pot fi cu adevărat uimitori, nu te poți lasă copleșit. În plan profesional, cuvântul-cheie este alianță. Ai grijă cu cine te împrietenești, cui îi dezvălui planurile tale.

Zodiac chinezesc lunar Câine

Pot apărea schimbări în viață de familie. Dar ele sunt de bun augur. Fă tot ce faci cu onestitate și cu inima deschisa. Daca esti singur, pot incolti semintele dragostei in inima ta. Desi e prea devreme sa faci previziuni, semnalele sunt pozitive. Nu ești bine aspectat în carieră.

Zodiac chinezesc lunar Mistret

O luna excelenta in cuplu. Poate este o aniversare sau un eveniment important ce trebuie sar batorit. Daca esti isngur, bucura-te de viata. Mergi la petreceri, iesi mai des. Nu se stie unde poti intalni o persoana speciala. E rău în carieră, cu greu pot fi rezlvate problemele.

sursa: sfatulparintilor.ro

Horoscop decembrie 2018 Pești. Zodia dezamăgită a lunii! Astrele o lovesc din plin!... Zodia care se prăbușește azi și pierde totul! Ce anunță horoscopul zilei de marți, 4 decembrie...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x