Horoscop cu Mihai Voropchievici. Calități și defecte ale celor născuți în ziua de 7 a oricărei luni

Magia Zilei cu Mihai Voropchievici, la Antena 3. Numerologul a prezentat calități și defecte ale celor născuți în ziua de 7 a oricărei luni.

Cei născuți pe data de 7 a oricărei luni sunt supranumiți și înțelepții. Ca personalitate, sunt oameni capabili de o percepție profundă și analitică.

Sunt înclinați spre cultură, spiritualitate, filosofie, știință și tehnică. Îi atrag misterele. Au un spirit de observație ascuțit și o intuiție deosebit de dezvoltată.

Află totul despre personalitatea celor născuți în ziua de 7 a oricărei luni, în materialul video de mai sus, prezentat de Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri