Căutare Live

Horoscop de Paște - 8 Aprilie: Gemenii nu au chef de petrecere și aglomerație, dar nativii din altă zodie sunt în culmea fericirii

Astăzi Berbecii se vor bucura de răsfăţ din partea iepuraşului de Paşte, primind cadouri din locuri neaşteptate.

În perioada Paştelui, Taurii au un chef nebun de curăţenie şi redecorare. De săptămâna viitoare se vor axa mai mult pe segmentul financiar, iar tendinţa lor generală va fi să achiziţioneze tot felul de nimicuri.

Gemenii NU prea au chef de petrecere şi aglomeraţie, ci preferă compania partenerului de viaţă, a prietenilor apropiaţi sau a rudelor de gradul întai.

Aceste zile de sărbătoare le vor pune Racilor calmul la încercare. Dacă vor trata situaţia cu spirit de glumă, atmosfera se va detensiona rapid. Este posibil să re-evalueze relaţiile de cuplu şi situaţia financiară.

Leul are noroc de Paşte atât pe plan sentimental, cât şi financiar. Toate merg ca pe roate, iar rudele generoase îi vor copleşi cu multe cadouri.

Nativul Fecioară NU are chef de tradiţii anul acesta. În loc să petreacă timp alături de familie, simte nevoia să plece departe, singur sau cu o mână de prieteni.

Balanţele sunt predispuse la evenimente neaşteptate în perioada sărbătorilor pascale, ceea ce înseamnă că le surâd oportunităţile. Aşadar vor avea parte de o petrecere de proporţii.

Astăzi Scorpionii sunt excesiv de melancolici, prinşi în capcane sentimentale, însă vor avea parte de surprize mari.

Săgetătorii vor avea parte de sărbători romantice. Cei singuri vor face noi cuceriri, în timp ce nativii care se află deja într-o relaţie amoroasă vor consolida legătura cu partenerul.

Capricornii sunt în culmea fericirii, iar Paştele acesta are menirea să le sporească şi mai mult starea de bine. Vor avea alături cele mai dragi persoane din viaţa lor, care îi vor răsfăţa nu doar cu multă atenţie, ci si cu o sumedenie de cadouri.

Pentru Vărsători se anunţă o perioadă excelentă! Planurile lor vor prinde contur, iar visele pot deveni realitate cu uşurinţă.

Iar Peştii au parte de armonie şi de romantism zilele care vin. Dacă sunt singuri, nu este exclus ca la petrecerile cu prietenii să întâlnească o persoană interesantă.

Horoscop 7 aprilie 2018, cu Camelia Pătrășcanu: Trecutul este răscolit... Care sunt cele mai depresive zodii! Semne care le trădează suferința...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x