Horoscop de weekend 21-23 septembrie. Află cum ne influențează luna în Pești și cum ne putem feri de suferință

Horoscop de weekend 21-23 septembrie. Se anunta un weekend incarcat din punct de vedere emotional pentru toate zodiile horoscopului. Luna in zodia Pesti va pune la incercare sentimentele tuturor. Afla cum ne putem feri de suferintele ce se anunta.

Horoscop de weekend 21-23 septembrie. Se anunță un weekend încărcat din punct de vedere emoțional pentru toate zodiile horoscopului. Luna în zodia Pești va pune la încercare sentimentele tuturor. Află cum ne putem feri de suferințele ce se anunță.

Luna este astrul care influențează cel mai mult din punct de vedere emițional toate zodiile, așa că trebuie să ne pregătim pentru a avea niste trăiri intense weekendul acesta. Cel mai probabil, aminitirile trecutului ne vor măcina pe parcursul acestor zile.

Cum ne influențează luna plină?

Această Luna plină este o provocatoare pentru toate zodiile, datorită legăturii astrale pe care o are acum cu Saturn și cu Chiron. Iarăși ne ies la iveală vechi dureri din copilărie, desigur altele, nu ceea ce deja am rezolvat în trecut ! Iarăși trebuie să le vedem și vindecăm. Iarăși ni se crează spațiu pentru a ne vedea și vindecă fricile. Probabil te vei simți mai vulnerabil și sensibil, amintindu-ți de momente în care ai fost tratat greșit și nedrept de părinți sau bunici.

Această Luna plină va fi și în cuadratura cu Saturn. Mesajul? Orice ai face, mergi mai departe, nu te lasă înțepenit de vechi dureri sau temeri. Rupe-le, treci de ele pentru că tot ce îți dorești este de cealaltă parte a fricii.

Luna plină în conjuncție cu Chiron aduce durere emoțională dar și vindecare. Din pricina legăturii cu Saturn, totuși, aspectul de rana adus de Chiron va fi mai mult în focus acum.

Ce trebuie să facă toate zodiile în acest weekend

Oferă-ți voluntar din timpul tău spre caritate, scrie în jurnal, scrie o poezie, lasă-ți sufletul să se exprime, privește-ți filmul preferat, fă o baie lungă, ascultă muzică ce îți bucură sufletul, treci prin fotografii, fă acte mici de bunătate, meditează, vizitează o galerie de artă, scrie o scrisoare de iertare, citește ceva spiritual, roagă-te.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Ultimele știri