Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Sfaturi prețioase de la astrologi pentru toate zodiile

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Berbecii vor avea parte de conflicte în cuplu din cauza dorinței de supremație în relație. Află ce îți prezic astrele pentru acest weekend.

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Sfaturi prețioase de la astrologi pentru toate zodiile

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Zodia Berbec

Dicuții, discuții și iarăși discuții, de asta vei avea parte în aceast weekend. Miza? Cine este la cârma relației tale. Dacă până acum te-ai lăsat condus, în relație, de partenerul tău de viață, se pare că vrei să schimbi acest lucru și să preiei conducerea. Acest lucru va genera multiple conflicte.

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Zodia Taur

Acum este unul din acele momente în care trebuie să ai, pur și simplu, încredere în propria ta autoritate. Dacă cineva are o informație care ar ajută la luarea unei decizii mai clare, persoană nu pare a-ți livra informația în timp util.

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Zodia Gemeni

Cu cât știi mai bine ce gândesc persoanele de lângă tine, cu atât te simți mai încrezător în viitor și vei căpăta răspunsurile dorite într-un timp scurt. În acest weekend îți vei aminti de problemele și dezamăgirile trecutului, aceste gânduri te vor ajuta să îți conturezi dorințe mai clare pentru viitor.

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Zodia Rac

Uneori, tot ce poți face este să îți asumi riscuri și să ai încredere în propria ta autoritate. Nu e niciodată momentul perfect lipsit de niciun risc pentru a acționa spre ce îți dorești. De fapt, tu îl faci perfect atunci când îți aduni încrederea de a da viață lucrurilor.

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Zodia Leu

Este doar o chestiune de timp să te simți suficient de confortabil să îți pui sufletul pe tavă în față cuiva. Menține lucrurile simple în aceste zile. Evita să devii prea serios și să faci ceva din obligație. Ai rabdare cu tine, nu îți forța sentimentele.

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Zodia Fecioară

Dacă acum ești într-o etapă bună financiar, să știi că nu mereu va fi la fel, deci mai întâi bucură-te la gândul că îți vei lua ceva drag ție, și apoi mergi la cumpărături. Energia cu care o faci contează cel mai mult. În altă ordine de idei, o discuție cu partenerul ar putea deveni cam ciudată.

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Zodia Balanță

Pune pauză pe lucrurile pe care nu vrei să le faci și transformă acest weekend într-unul dedicat grijei pentru sine. Răsfață-te cu un masaj, o vizită la salon sau cu o carte sau film bun. Acordă timp și relației tale, persoana iubită are nevoie de atenția ta.

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Zodia Scorpion

Nu te certă pe teme de bani și nu strică o întâlnire erotică pentru că se pot deteriora lucruri greu de reparat ulterior. De fapt, cea mai bună mișcare acum este să nu faci deloc nicio mișcare din propria ta inițiativa ci să lași viață să curgă în direcția să naturală.

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Zodia Săgetător

O minciună sau o promisiune falsă, în special unui membru de familie sau prieten drag, te poate bantui săptămâni la rând, deci nu o face. Cel mai bine este să spui adevărul, sau dacă nu ai această posibilitate poți alege să nu vorbești despre acel subiect.

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Zodia Capricorn

Dacă ai îngrijorări despre anumite subiecte ce țin de familia ta sau casă, să știi că s-ar părea că nu sunt întemeiate. S-ar putea să îți faci tu prea multe griji și să oferi prea multă protecție celor din jur. Puțină relaxare ți-ar prinde cel mai bine.

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Zodia Vărsător

Poate că nu ești încă pregătit să îți planifici în detaliu viitorul financiar. Trebuie să te reintorci și să vezi unde te afli concret înainte de a merge mai departe cu anumite planuri. Așteaptă momentul potrivit pe care îl vei simți cu siguranță la nivel de inima.

Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Zodia Pești

Ai de gând să te afirmi, să spui și să arăți tuturor tot ce ai tu mai bun. Această dorință de a forma o imagine perfectă depe tine o să-ți consume multă energie și timp. Nu uita că părerile celor din jur nu trebuie să-ți dicteze viața.

Recomandari