Horoscop de weekend 8-9 august 2020. Berbecii rezolvă unele probleme cu care se confruntau

Horoscopul de weekend ne aduce cele mai noi previziuni în materie de astrologie. Berbecii vor rezolva unele probleme cu care se confruntau, iar Peștii vor avea un weekend relaxant.

Iată ce spune horoscopul de weekend 8-9 august 2020.


Horoscop de weekend 8-9 august – Berbec

Berbecii sunt provocați să rezolve unele probleme. Apar tot felul de situații neprevăzute ce necesită atenție imediată. Fie că este vorba de probleme apărute în casă, fie că țin de familie, totul se învârte în jurul banilor.Atenție mare pentru că se apropie o perioadă dificilă. Duminică, 10 august, va fi mai liniște în viața voastră și veți avea timp de odihnă.

Horoscop de weekend 8-9 august –Taur

Până pe 20 mai aveți de analizat bine planurile de viitor, pentru că după aceasta dată va fi prea târziu. Sunteți îngândurat dar ziua de 9 august vă este favorabilă pentru a așeza clar pe hârtie și a creiona ce vă propuneți pentru a doua jumătatea a anului. Pe 10 august vă dedicați familiei și foarte bine faceți, cei din jurul dumneavoastră au nevoie de atenția pe care nu le-ați acordat-o fiind prea ocupat.

Horoscopul culorilor îți dezvăluie trăsăturile de personalitate.Care este cea mai inocentă zodie, conform acestui zodiac

Horoscop de weekend 8-9 august – Gemeni

Relația sentimentală va dă bătăi de cap sâmbătă, 9 august, aveți grijă la ce cuvinte scoateți pe gură pentru că este posibil să exagerați modul în care vedeți reproșurile. Partenerul de viață este nemulțumit de absența voastră din cuplu și parcă vă prea dedicați altor probleme, decât nevoilor acestuia. Tensiunile apar pe 9 august, dar au cale de rezolvare atunci când decideți să mai faceți pe plac și altuia. Pe 10 august nu este recomandat să faceți investiții financiare, calculați de două ori înainte de a cumpăra ce credeți ca aveți musai nevoie.

Horoscop de weekend 8-9 august – Rac

Gânduri grele vă apasă sămbătă 9 august și nu sunt de azi, nici de ieri, ci de mai bine de o lună. Aveți senzația că nu vedeți luminița de la capătul tunelului, dar asta este doar o senzație care vă apasă și din cauza problemelor pe care toți le avem. Cariera vă preocupă și aveți senzația că doar voi ați fost loviți, dar nu vă grăbiți prea tare să trageți concluzii și în niciun caz zilele de 9 și 10 august nu sunt bune pentru luat decizii radicale.

Horoscop de weekend 8-9 august – Leu

Citește și
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
claudia-radu-colaj-chefi-lc-cutite
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Mai multe articole

Calcule, calcule și iar calcule. Rumegați atât de mult o problemă interioară că vă face să și uitați pe ce lume mai trăiți. Aveți puțină răbdare, harta astrală arată frumos pentru a doua jumătate a anului 2020. Încercați să vă impuneți o pauză de gândire. Sâmbătă aveți mari ocazii să faceți alături de cei dragi momente frumoase în familie. Pe 10 august un telefon vă ingrijorează, însă din nou nu fiți grăbiți în a lua decizii.

Horoscop de weekend 8-9 august – Fecioară

Planurile să vă schimbați cariera care vin poate inspirate din sfatul unui prieten, nu-s tocmai bune, cel puțin dacă locul de muncă actual vă satisface toate nevoile. Pe 9 și 10 august sunteți într-o bulă, care vă apară și separă de ce vă înconjoară. Nu este nimic rău în asta. Încercați să medidați dacă asta simțiți și priviți ceva mai mare încredere spre viitor. Zona banilor este bine conturată în harta voastră astrală.

Horoscop de weekend 8-9 august – Balanță

Pe 9 august familia vă arată încă o dată că este un sprijin. Dacă nu sunteți parte a unei familii, se aplică și când vine vorba de oamenii dragi cu care v-ați înconjurat. Apare o problemă în seara zilei de sâmbătă spre duminică 10 august, care pare greu de rezolvat. Analizați bine agenda telefonului pentru că rezolvarea problemei se face cu ajutorul colaborărilor cu cei pe care-i cunoașteți.

Horoscop de weekend 8-9 august – Scorpion

Scorpionii sunt de ceva vreme în căutări și confirmări. Confirmări că viața pe care o duceți este una bună, că la job ați ales corect deciziile necesare, că familia vă aprobă și multe alte „că”-uri. Nu este necesar să fiți atât de neîncrezător în sinea voastră, pentru că nu oricum în exterior nu arătați îndoielile. Dacă tot vreți să faceți un „inventar” al vieții ziua de 9 august este una propice pentru că se anunță a fi calmă și continuă și pe 10 august.

Horoscopul arboricol sau celtic. Ce credeau druizii despre fiecare semn zodiacal și care sunt caracteristicile nativilor, conform celui mai vechi zodiac

Horoscop de weekend 8-9 august – Săgetător

Partenerul de viață vă transmite în acest weekend că ceva nu faceți bine și vă exprimă nemulțumirile. Problema este că nu sunteți deloc dispus să ajuziți acum reproșuri pe niciun plan. Zilele de 9 și 10 august nu-s tocmai propice pentru a asculta. Încercați să ascultați problema, dar să amânați răspunsul până săptămâna viitoare pentru că nu ați reuși să oferiți un răspuns care să vă avantajeze. Calmul ar putea fi arma voastră care să liniștească spiritele. Și nu doar partenerul de viață se găsește să vă fac lista cu ce nu ați facut, ci chiar și prietenii sau alți membri ai familiei. Aveți grijă la decizii și vă repetăm nu luați acum decizii care vă pot afecta viitorul. Așteptați să rumegați mai bine ce e de făcut în viitor pentru a remedia situațiile expuse.

Horoscop de weekend 8-9 august – Capricorn

Capricornii se află în tensiuni la locul de muncă care să reflectă și acasă ceea ce nu este tocmai bine. Nu este vinovată familia că la serviciu sunt probleme care vă macină și enervează la culme. Sunteți ca o bombă cu ceas, gata să fie detonată în orice moment, de orice scânteie sau așa-zis reproș pe care cineva drag vi-l face. Nu uitați regula care spune să lăsați la intrarea în casă a problemelor ce țin de locul de muncă. Banii sunt un alt aspect care vă îngrijorează, sunt puțini, greu de împărțit în atâtea locuri.

Horoscop de weekend 8-9 august – Vărsător

Vărăstorii sunt binecuvântați în acest weekend, atât în ziua de 9 cât și în ziua de 10 august liniștea se așterne după o perioadă destul de mare de zbucium. Problemele sunt în curs de rezolvare, iar asta vă dă relaxarea mult visată în ultima perioadă. Banii sunt încă o problemă care vă apasă, dar asta nu înseamnă că nu puteți să visați la planurile voastre. Partenerul de viață vă sprijină, iar ajutorul de care aveți parte din partea lui se va simți cel mai bine pe 10 august când aveți nevoie de sprijin moral. O rudă apropiată vă anunță că are probleme de sănătate și asta vă face să fiți iar pe jar.

Horoscop de weekend 8-9 august – Pești

Finalul de săptămână vă relaxează. V-ați conturat bine acțiunile din viitor, iar asta nu vă face decât să aveți de câștigat. Nu uitați însă de atenția pe care trebuie să o oferiți persoanelor dragi din viața voastră. Nu-i lăsați să tânjească după atenție, ea vine de la sine mai ales în familie. Dacă aveți copii, unele mici situații de criză pot apărea, dacă nu aveți copii este posibil ca acestea să apară din zona familiei extinse.


Ultimele știri