Antena Căutare

Horoscop de weekend 21- 23 iunie. Luna în Pești aduce schimbări în dragoste

Horoscop weekend 21- 23 iunie. Luna în Pești aduce schimbări în dragoste. Ce spune horoscopul în acest weekend pentru berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărăsător, pești.

Horoscop weekend

Horoscop weekend 21- 23 iunie. Luna în Pești aduce schimbări în dragoste. Ce spune horoscopul în acest weekend pentru berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărăsător, pești.

Horoscop weekend - Energia romantică a acestui weekend vine din influența Lunii în Pești, dar și din energia Soarelui dată de solstițiul de vară. În plus, Soarele va intra sub influența Racului, care este emoțional, ceea ce înseamnă că vom deveni mai sensibili și mai conectați la propriile emoții.

Horoscop de weekend - Berbec

Dacă ai încercat să te convingi că persoana iubită este cineva cine ai dori tu să fie, atunci aceste zile pot fi mai dure pentru ține. Dacă totuși ți-ai menținut o abordare realistă tot timpul în relația voastră și ai acceptat partenerul fix așa cum este, atunci totul va fi bine.

Horoscop de weekend -Taur

Folosește ocazia acestor zile ca doar să fii, să privești cu atenție în liniște persoană iubită și vezi dacă îți este bine sau dacă regreți că ești în această relație. Înainte să îți pierzi cumpătul și să spui ceva ce vei dori să retractezi, întreabă-te mai bine : Este de folos? Este necesar? Este amabil și respectuos Dacă răspunsurile sunt nu, mai bine taci. Găsește alt mod de a-ți rezolva îndoielile sau de a obține schimbările dorite.

Horoscop de weekend - Gemeni

Tu și partenerul vă puteți exprima ușor și firesc gândurile dar mai ales emoțiile unul față de celălalt și vei avea totodată sentimentul clar că această relație este menită să îți expandeze orizonturile vieții. Și chiar așa și este dacă simți așa. Însă dacă conștientizezi că nu e ce ar trebui să fie, nu vei mai putea ignora ce nu e în regulă.

Horoscop de weekend - Rac

Pasiunile tale și opiniile puternice pot fi așa de ferme încât partenerul să îți răspundă în forță. Manevrează cu atenție lucrurile sau mai bine taci și evadează în vise de bucurie. Dacă ești singur, ai putea avea un scenariu diferit. O dorință primară între tine și cineva nou întâlnit poate deveni intensă foarte repede.

Horoscop de weekend -Leu

Dacă deja ești într-un cuplu, puteți să va răsfățați reciproc, în exces. Poate că va veți face cadouri unul altuia că să va arătați afecțiunea și să vedeți cum partenerul este copleșit de bucurie. Este un lucru bun, chiar dacă este prea mult. Dacă ești singur, Luna te poate face să simți multe trăiri intense față de cineva nou întâlnit.

Horoscop de weekend -Fecioară

Ai putea fi tentat să devii mai implicat fizic cu o persoană înainte de a va cunoaște mai bine. Altă posibilitate a weekendului în amor este să simți că cineva este obsedat de tine și te face să te simți inconfortabil cu insistența sa. Ți se poate părea chiar ciudat și o poți percepe că o formă de hărțuire.

Horoscop de weekend - Balanță

Îți va fi ușor să spui ceea ce gândești în aceste zile și să transmiți gândurile tale mărețe și inspirationale persoanei pe care o iubești. Dacă ești singur, este o ocazie perfectă să îți deschizi mintea că să îți dai șanse să cunoști pe cineva pe care îl consideri o persoană interesantă.

Horoscop de weekend - Scorpion

Dacă te-ai întrebat dacă cu adevărat tu și persoana parteneră sunteți meniți să fiți împreună, acum este un timp în care veți duce relația la un nivel mult mai autentic și realist chiar dacă nu are legătură cu poveștile tale din basme. După ce vezi persoană iubită cu toate defectele și limitările sale fix așa cum e, poți decide dacă vrei să continui să îl iubești și mai mult… sau nu.

Horoscop de weekend - Săgetător

Partenerul te poate consideră hipersensibil despre o situație și mai emoțional decât de obicei, luând ceva personal care nu ar trebui deloc să fie luat așa. Dacă tu crezi că există adevăr în felul în care reacționezi, gândește-te de ce totuși simți ceea ce simți. Poate de fapt există o nevoie de atenție pe care o ai în viață ta amoroasă care să te facă să simți sentimentul de siguranță în cuplu. Dacă ești singur, ai putea avea un moment de plângere de milă despre faptul că ești singur. Însă nu poposi prea mult în starea asta

Horoscop de weekend - Capricorn

Folosește acest timp pentru a repara tot ce e de reparat î cuplu și de a nu continua sub nicio formă luptă de putere. Cu cât împingi mai tare, cu atât vei întâmpina mai multă rezistanta. Când ești prins în lupte de ego, uiți că de fapt sunteți o echipă și sunteți împreună de aceeași parte a baricadei.

Horoscop de weekend -Vărsător

Te bucuri de plăcerile vieții și îți place că așa de mulți oameni te fac să te simți atractiv, adorat și valorizat. Totuși, ce e mult nu e mereu bun. Poți ajunge să te simți prea îmbuibat de atâta atenție încât să ți se aplece. Fii, așadar, atent ce îți dorești să ți se împlinească!

Horoscop de weekend - Pești

Toată chimia pe care o împarți cu el/ea ți-a încețoșat judecata dreaptă și obiectivă. Acum că ajungeți să va cunoașteți mai bine, poți decide că vrei să studiezi mai bine cu cine ai de-a face înainte să te scufunzi în ape mai adânci și profunde. Dacă te afli într-o relație stabilă, tu și partenerul puteți avea anumite tamponări pe temă vieții sexuale.

Citește și: Horoscop: Cum influențează solstițiul de vară 2019 fiecare zodie

Surse: lifereader.com, freehoroscope.com

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 21 iunie 2019. Gemenii își pierd încrederea în partener. Astăzi, Capricornii sunt pref... Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Ce influență are planeta Jupiter asupra zodiilor...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x