Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Horoscop de weekend. Vezi horoscopul de Paște pentru fiecare zodie

Horoscop de weekend. Vezi horoscopul de Paște pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop weekend

Horoscop de weekend. Vezi horoscopul de Paște pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Paștele vine cu lumină și liniște pentru fiecare dintre noi, iar astrele par să fie în consens în privința acestui lucru. Iată ce spune horoscopul de Paște:

Horoscop de weekend. Horoscopul de Paște- Berbec

Trebuie să aveți grijă. Dacă aveți nevoie de vindecare și de un nou început, faceți că acest lucru să se întâmple. Amintiți-va că sunteți eroul poveștii voastre, așa că începeți să va tratați că atare. Veți rămâne deschiși iubirii și conexiunii. S-ar putea să va simțiți destul de social și magnetic. Rezistați nevoii de a va supraîncărca, în schimb, permiteți lucrurilor să se întâmple pur și simplu.

Horoscop de weekend. Horoscopul de Paște- Taur

Împingeți-va îndoielile și continuați să va atingeți obiectivele. Luna plină, din 19 aprilie, v-a provocat o trezire la realitate, așa că fii pregătit să pivotezi și să faci un control asupra daunelor în weekendul de Paște. Rămâi puternic și motivat!

Horoscop de weekend. Horoscopul de Paște- Gemeni

Înconjurați-vă cu oameni care va sprijină și va ajută să creșteți. Fiți atenți la compania pe care o aveți. Relațiile – romantice și altfel – sunt o stradă cu două sensuri; primești ceea ce oferi. Acest week-end ar putea fi un moment deosebit de social și interesant pentru tine

Horoscop de weekend. Horoscopul de Paște - Rac

Continuați să va dezvolți abilitățile, iar recunoașterea și lauda pentru muncă ta grea vor veni la timp. Îți îngrijești grădină, așa că udă semințele și ai grijă de ele; în curând, veți avea o abundență de flori.

Horoscop de weekend. Horoscopul de Paște - Leu

Cu cât înveți mai mult, cu atât vei fi mai puternic. Venus, care a intrat în Berbec pe 19 aprilie și va fi în casă a 9-a de călătorie, deci luați în considerare o călătorie pentru Paște. S-ar putea să întâlnești o nouă dragoste sau un bun prieten.

Horoscop de weekend. Horoscopul de Paște - Fecioară

Cunoaște-ți punctele țări și câștiga totul de Paște. Luați în seamă ceea ce aveți și exersați, pentru că totul trebuie luat că atare. S-ar putea să primiți niște vești financiare bune; fii pregătit să te ocupi de asta peste week-end.

Horoscop de weekend. Horoscopul de Paște - Balanța

Respiră adânc și folosește echilibrul tău de Balanță. Veți culegeți ceea ce semănați. Efortul pe care l-ați pus în realizarea obiectivelor dvs. va fi satisfăcut cu o mare răsplată. A două luna plină la rând este în semnul tău de Balanța, așa că va fi extra importantă. Un proiect sau o idee importantă la care ați lucrat poate să se realizeze sau să ajungă la o concluzie puternică care s-ar putea simți destul de turbulența sau copleșitoare.

Horoscop de weekend. Horoscopul de Paște - Scorpion

Renunțați la ceea ce nu vă mai servește intereselor. Spuneți la revedere și încercați să slăbiți presiunea. Luna plină din 19 aprilie se află în casă a 12-a, astfel încât s-ar putea să va simțiți mai obosit în acest weekend de Paște. Nu uitați de importantă îngrijirii de sine.

Horoscop de weekend. Horoscopul de Paște - Săgetător

Asumă-ți riscuri; chiar dacă nu se află în planul lor, nativii vor duce la bun sfârșit idei noi și mai bune și vor găsi căi mai productive. Paștele va fi probabil o perioadă foarte socială pentru acești nativi. Folosiți-va energia creativă și explorați idei noi. Unele dintre ele vor ieși la îndeplinire, iar altele nu vor face acest lucru și este în regulă. Curiozitatea este prietenul tău.

Horoscop de weekend. Horoscopul de Paște- Capricorn

S-ar putea să te simți confruntat, și este în regulă. Nu luați decizii sau angajamente pripite; în schimb, faceți-va timp să va bucurați de Paște. Concentrează-te asupra a ceea ce te face fericit de Pas Concentrează-te asupra a ceea ce te face fericit de Paște. Lăsați să strălucească totul în jurul vostru fără a pune prea multă presiune pentru a reuși. Luna plină, în 19 aprilie, se află în casă a zecea a muncii dvs., astfel încât puteți primi numeroase oferte profesionale sau propuneri.

Horoscop de weekend. Horoscopul de Paște - Vărsător

Jupiter, planeta norocului, se află în a 11-a casă de prieteni, așa că s-ar putea să te simți mai socibil decât de obicei. Conectarea cu ceilalți și crearea de rețele poate fi în mod special fortuita în acest moment. Permiteți-va să va odihniți și să reflectați de Paște. Oferiți-va spațiu pentru a va imagina, a creă și a explora. De această data, va veți hrăni spiritul. Pur și simplu nativii trebuie să fie prezenți și să se bucurate de acest moment.

Horoscop de weekend. Horoscopul de Paște- Pești

Banii s-au concentrat probabil în această luna. Luna plină, care a fost pe 19 aprilie, aduce niște cheltuieli neașteptate sau știri financiare. Obțineți informații practice și evaluați circumstanțele. Ce puteți face în mod realist cu privire la situația și obiectivele voastre? Nu treceți de voi înșivă. Luați totul cu pași mici și învățați pe drum.

Recomandari