Antena Căutare

Horoscop Decembrie 2018. Zodia Taur spune adevăruri dureroase

Horoscop Decembrie 2018. Luna acesta cei din zodia taur vor avea curajul de a spune adevarul si de a face dezvaluri dureroase. O relatie de prietenie pe care Taurul o creditase, se dovedește a fi doar o ademenire, o dezamagire. Horoscop dragoste. Horoscop bani. Horoscop sanatate.

Horoscop Decembrie 2018. Luna acesta cei din zodia taur vor avea curajul de a spune adevărul și de a face dezvăluri dureroase. O relație de prietenie pe care Taurul o creditase, se dovedește a fi doar o ademenire, o dezamăgire. Horoscop dragoste. Horoscop bani. Horoscop sănaăate.

După 6 decembrie se lămuresc lucruri în ce privește o relație care fie era ambiguă, fie a cunoscut niște turbulențe în ultimele săptămâni.

Horoscopul runelor, vești colosale pentru zodii! Ce anunță Mihai Voropchievici

Horoscop dragoste Zodia Taur

. Acum se dau cărțile pe față și, chiar dacă unele adevăruri sunt inconfortabile, pentru unii Tauri, impartasirile curajoase, disponibilitatea de a spune ce-i doare pot fi vindecătoare și stabilizatoare. Pot stabili coordonate mai clare și pe termen lung, în relațiile lor, doar să fie atenți la tendința de a fi prea posesivi și prea controlatori.

Horoscop bani Zodia Taur

Finanțele sunt un capitol foarte dinamic în această perioada, pentru Tauri. Pe de o parte, sunt gata să descopere noi modalități de confort și siguranță materială și emoțională, pe de altă parte, pot apărea pierderi sau decizii bazate pe credulitate, care nu-i avantajează. În orice caz, nu ar fi rău să-și pună ordine în facturi și să-și corecteze unele strategii de profit. Unii Tauri e posibil să fie puși în dificultate de cheltuielile prea mari ale partenerilor.

Horoscop sănătate Zodia Taur

Atenție la prieteni! În luna decembrie, mai ales spre final, o relație de prietenie pe care Taurul o creditase, se dovedește a fi doar o ademenire, o dezamăgire sau un eșec pur și simplu. Să fie atenți la toți oamenii care îi trag de limba sau le promit lucruri. Aceste întâmplări le pot aduce, nativilor din zodia taur, depresii sau stări ce le afectează sănătate. Stresul și dezamăgirile trebuie ținute sub control.

Sursa: astrocafe.ro

Horoscop Decembrie 2018. Zodia Berbec simte nevoie de evadare și aventură... Zodii cu noroc URIAȘ în 2019! Previziunile horoscopului pentru anul ce vine...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x