Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscop dragoste 2019. Zodii care se căsătoresc în 2019. Ei sunt cei norocoși

Horoscop dragoste 2019. Ce va aduce anul 2019? Astrologii anunta cele trei zodii ce se vor casatori in acest an. Afla daca esti printre norocosi.

Horoscop dragoste 2019. Ce va aduce anul 2019? Astrologii anunță cele trei zodii ce se vor căsători în acest an. Află dacă ești pintre norocoși.

Zodii care se căsătoresc în 2019. Zodia Balanță

În 2018 nu au mers toate ca pe roate pentru dumneavoastră, dar 2019 va fi destul de incitant. Pentru a vă întâlni omul iubit, trebuie să treceți înainte printr-o despărțire. 2019 va fi un an de avânt pentru dumneavoastră, dar nu uitați că cu durere există câștig, chiar dacă nu este o durere intenționată. Practic, acesta este anul dumneavoastră pentru a străluci în multe feluri - trebuie doar să săriți un obstacol minor.

Zodii care se căsătoresc în 2019. Zodia Leu

Eclipsa de lună din 21 ianuarie 2019 va juca într-adevăr în favoarea dumneavoastră, deci notați-vă data din calendar încă de pe acum. Veți avea o vară fierbinte, la fel ca partenerul pe care îl veți găsi și cu care o să formați o familie în cel mai scurt timp posibil. Spre finanul acestui an, gândurile de căsătorie devin tot ai serioase și începeți să planificați nunta.

Zodii care se căsătoresc în 2019. Zodia Vărsător

Deși eclipsa lunii pline de pe 21 ianuarie 2019 ar putea să-i facă pe unii Vărsători să se simtă puțini amețiți, mai ales dacă s-au născut în primele șase sau șapte zile ale zodiei, nu trebuie să vă faceți griji! Totul va trece. Cât despre dragoste, veți întâlni omul iubit când vă așteptați mai puțin. Ideea este că va fi un tip care nu este genul dumneavoastră. Deci, cu alte cuvinte, este mai bine să fiți cu ochii în patru!

Recomandari