Căutare Live

Horoscop dragoste. Ce se întâmplă când partenerul tău are aceeași zodie cu tine! Cuplul cu această zodie are chimia perfectă!

Când vine vorba de relații de dragoste, semnul dvs. zodiacal și cel al partenerului dvs. ar putea fi, potrivit experților în astrologie, cheia pentru ca totul să meargă ca pe roate în relația voastră. Cu toate acestea, vă puteți imagina ce se întâmplă atunci când te îndrăgostești de cineva care aceeași zodie cu tine?

Pentru că zodiile au o importanță majoră în chimia dintre parteneri, experții în astre ne explică ce se întâmplă cu relația atunci când partenerul are aceeași zodie cu tine! Care sunt zodiile cu cea mai mare chimie și care formează un cuplu perfect!

Când vine vorba de relații de dragoste, semnul dvs. zodiacal și cel al partenerului dvs. ar putea fi, potrivit experților în astrologie, cheia pentru ca totul să meargă ca pe roate în relația voastră. Cu toate acestea, vă puteți imagina ce se întâmplă atunci când te îndrăgostești de cineva care aceeași zodie cu tine?

Berbecul și Berbecul (21 martie - 20 aprilie)

Este una dintre cele mai complicate zodii. Gustul pentru competiție, nevoia de a câștiga mai presus de toate și egoismul berbecului este fatal pentru o viață de cuplu. Pasiunea atât de caracteristică a acestui semn nu este foarte utilă aici, deoarece gelozia de obicei profită de ambii membri ai cuplului.

Taur și Taur (21 aprilie - 21 mai)

Cuplurile Taur lucrează foarte bine, deoarece ambele sunt mereu în căutare de stabilitate intelectuală și emoțională similară. Ei vor căuta mereu să le fie bine pe plan material, pe lângă faptul că vor amenaja un spațiu al lor pentru a se simți bine. Problema este că acest semn este foarte încăpățânat, motiv care îl poate separa. În unele cazuri trebuie să se potrivească prudenței și randamentului.

Gemeni și Gemeni (22 mai - 20 iunie)

Iubitor de distracție și întotdeauna gata pentru o provocare intelectuală, atunci când este cu celălalt este despre ei. Gemenii sunt ingeniosi și nu se tem de nimic. Sunt glumeți și curiosi, așa că întotdeauna vor căuta acțiune în cuplu. Cuplurile de Gemeni pot petrece toată ziua vorbind, glumind și tachinându-se unul pe celălalt.Problema cu aceste cupluri este că le este greu să se formeze o viață la domiciliu sau într-o familie, pentru că nu le place să fie închiși sau aflați într-o rutină. Angajamentul nu este punctul lor forte.


Racul și Racul (21 iunie - 22 iulie)

Empatici și sentimentali, racii iubesc cu ușurință și aleg un partener care îi poate înțelege pe cât de mult posibil. Cuplurile în aceeași zodie sunt melancolice și foarte emoționale și tind să se conecteze foarte bine una cu cealaltă. De aceea, ei vor rămâne împreună pentru o lungă perioadă de timp, deoarece relația lor este ca un refugiu din lumea exterioară.


Leu și Leu (22 iulie - 21 august)

Leul este afectuos, amuzant și foarte generos cu cei care fac parte din viața lui. Problema care există între două persoane ale acestui semn este că nu vor avea suficient spațiu pentru a fi centrul atenției. Luptele pot merge de la cine va fi pilotul și copilotul. Ei au o chimie uriașă, dar care poate scădea odată cu trecerea anilor în căsnicie.


Fecioara și Fecioara (22 august - 22 septembrie)

Ele nu exprimă, de obicei, multe cuvinte de iubire, dar își vor arăta afecțiunea în intimitate. Chimia dintre fecioarei le poate face să fie un cuplu de durată și sunt fairplay în ceea ce privește împărțirea treburilor casnice. Totuși, singurul lucru care le-ar putea împiedica succesul este atunci când critică ceva din ceea ce fac sau când simt că pierd controlul asupra unui lucru. Uneori sunt dure și pot face pe celălalt să nu se simtă apreciat.

Balanța și Balanța (23 septembrie - 21 octombrie)

Balanța încearcă să mențină pacea și armonia în orice moment. Ei trebuie să se conecteze cu ceilalți pentru a se simți bine. Ei sunt iubitori, foarte expresivi, creativi și echilibrați și întotdeauna caută ca partenerul să se simtă mulțumiți în relație. Cuplurile de balanțe sunt implicate și caută în mod constant un beneficiu reciproc. Singura problemă este că ei caută compensații pentru acțiunile lor. Amintiți-vă că dragostea nu funcționează în monede.

Scorpion și Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie)

Acesta este semnul cel mai sexual al zodiacului, pentru că este foarte pasional și intimitatea este o treabă serioasă. Ei sunt inteligenți și cinstiți și au puterea de a seduce prin cuvânt și conversații profunde. Odată ce se îndrăgostesc, se predau cu devotament și loialitate. Ei au nevoie de mai mult timp pentru a avea încredere în celălalt. Cuplurile acestui semn vor avea un sex incredibil și nebun, dar relația va fi foarte fantastică și chiar imatură, deoarece aceștia sunt conduși de impulsuri.

Săgetator și Săgetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Cuplurile acestui semn sunt intelectuale, sensibile și expresive, astfel încât acestea au de obicei relații de lungă durată. Cheia pentru Săgetători este să înțeleagă și să simtă că sunt importante pentru celălalt.

Capricorn și Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)


Relațiile decurg într-o oarecare monotonie, dar în siguranță. Ei sunt oameni cu valori înalte și educația este foarte importantă pentru ei. Ei sunt autentici și sinceri, iar dorința lor este de a face daruri perfect gândite pentru celălalt.


Vărsător și vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)
Aceste cupluri sunt, de obicei, perfecte, deoarece își alocă timpul și spațiul necesar pentru a-și medita și trăi propriile experiențe. Când se întâlnesc, ele sunt o legătură pură. Natura lor sensibilă îi determină să facă împreună lucrări de caritate.


Pești și Pești (19 februarie - 20 martie)
Oamenii născuți sub acest semn sunt foarte visători și generoși. Problema este că, fără a avea o persoană să-i țină în picioare, ei pot trăi prea mult timp în lumea viselor și relația lor poate fi haotică.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Piatra pentru îmbunătățirea comunicării cu lumea spirituală... Zodii compatibile în 2019. Trei perechi de zodii opuse care se îndrăgostesc pe loc...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x