Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Horoscop dragoste. Cu ce mesaje îți cucerești perechea, în funcție de zodie

Horoscop dragoste. Fiecare dintre noi are, potrivit astrologilor, anumite preferințe atunci când vine vorba despre mesajele de dragoste. Unii mai sensibili, alții mai dornici de a primi laude și confirmare, nativii fiecărei zodii sunt receptivi la anumite mesaje

Horoscop Dragoste- mesaje de dragoste

Horoscop dragoste. Fiecare dintre noi are, potrivit astrologilor, anumite preferințe atunci când vine vorba despre mesajele de dragoste. Unii mai sensibili, alții mai dornici de a primi laude și confirmare, nativii fiecărei zodii sunt receptivi la anumite mesaje

Astrologii susțin că fiecare nativ va reacționa diferit la mesajele de dragoste primite. Ce îl topește, și cum îl faci să trăiască momentul mai bine? Ce trebuie să-i spui pentru a-i atrage atenția?

Horoscop dragoste. Mesaje de dragoste în funcție de zodie

Horoscop dragoste Berbec

Se va îndrăgosti nebunește de tine dacă îi scoți mereu în evidență calitățile. Așa că mesajele de dragoste pentru un nativ din zodia berbec ar fi bine să conțină recunoașterea și admirația ta. Trimite-i: Sunt atât de mândru/ă de tot ce faci! Desigur, poți şi adaugă o mulţime de inimi. Acest tip de mesaj îi reaminteşte că tu crezi că el/ea e cel/cea mai bun/a.

„Sunt tot al tău și simt că toată lumea e a mea. N-aș putea fi fericit dacă n-aș avea iubirea ta”

Horoscop dragoste Taur

Contactul fizic e foarte important pentru Taur şi nu poate trece o zi fără să îi dai o îmbrăţişare. Trimite-i mesajul: Abia aştept să te văd diseară! sau Îmi place să petrec timpul cu tine!

Adoră să petreacă timp de calitate cu tine şi, de asemenea, să gătească. Combină cele două pentru a-l face să se simtă apreciat. ”Tu faci ca cred că totul este posibil. Tu mă faci să exist”

Horoscop dragoste Gemeni

Fă-l să se simtă important și laudă-i inteligența ori de câte ori ai ocazia, așa vei cuceri definitiv un nativ din zodia gemeni.

”Inima îmi spune în fiecare moment că vrea să stea alături de tine. Vreau să fiu lângă tine zi și noapte, zi de zi, clipă de clipă. Și vreau în fiecare zi să îți văd zâmbetul frumos. Te iubesc!”

Un geamăn va aprecia că ştii ce glume să faci şi îşi va reaminti că între voi nu intervine niciodată plictiseala.

Horoscop dragoste Rac

Racul e un tip emoţional şi tinde să fie foarte atent când vine vorba de mesaje. Spune-i nativului din această zodie că tot ce își dorește el îți dorești și tu, și va fi al tău pentru totdeauna.

”Am petrecut minunat alături de tine. Apreciez când mă faci să mă simt specială!” Cu un astfel de mesaj, te conectezi cu latura lui sentimentală şi îi arăţi că nu te joci cu el. E foarte important ca totul să fie real cu el.

Horoscop dragoste Leu

Cea mai bună modalitate este să îl prinzi cu garda jos. Trimite-i un mesaj atunci când se aşteaptă cel mai puţin şi nu va putea să se abţină să nu îţi răspundă.

”Te port în minte și în suflet. Te simț în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc”

Horoscop dragoste Fecioară

Uneori, trebuie doar să ştie că vei fi lângă el în vremurile grele. Se îngrijorează mult, aşa că linişteşte-l mereu că el e cel mai important pentru tine.

”Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povești, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt”

Horoscop dragoste Balanță

El se ocupă întotdeauna de oameni şi de problemele lor, dar nu doreşte să se lupte în mod constant în propria sa relaţie. Practic, el nu doreşte dramă în relaţia sa.

”Cel mai minunat lucru din lume este să privești pe cineva la care ții cu adevărat și să știi că simte același lucru pentru ține. Te iubesc!”

Horoscop dragoste Scorpion

Dacă îţi poţi exprima sentimentele pe deplin şi clar, bărbatul din Scorpion va fi îndrăgostit complet de tine.

”Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!”

Horoscop dragoste Săgetător

Nu îl plictisi pe Săgetător cu mesaje anoste. Când vine vorba de acest gen de comunicare, încearcă să intensifici jocul.

”Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbește prin priviri și atitudini. Hai să ne bucurăm de iubire! Te iubesc”

Horoscop dragoste Capricorn

Dacă îi poţi scrie ceva original în fiecare săptămână, atunci el va fi foarte fericit. Poţi să-i trimiţi citate în fiecare vineri pentru a-l face să se simtă cât mai aproape de weekend, sau poţi să-i trimiţi video-uri drăguţe lunea pentru a-i înveseli săptămâna

”Dragul meu tu ești Soarele și dimineața mea. Ador să te văd când zâmbești, ador să te văd cum râzi, ador să te văd fericit alături de mine. Te iubesc!”

Horoscop dragoste Vărăsător

Chiar dacă îi palce sp se distreze, vrea să aibă parte de discuţii intelectuale care să îi stimuleze mintea. Captivează-i interesul şi creează un mesaj care este inteligent şi drăguţ în acelaşi timp.

”Alături de tine simt că pot să lupt, să râd, să daruiesc… să trăiesc. Te iubesc mult!

Horoscop dragoste Pești

Nativul din Peşti este foarte romantic. El se foloseşte de talentul lui artistic în tot ce face. Trimite-i un video cu tine cântând sau o pictură făcută special pentru el şi spune-i:

”Iubirea e un strop de lumina un stop de poezie curată a inimii și restul… nebunie! Iubește doar!”

Citește și: Horoscop. Ce muzică te relaxează, în funcție de zodia ta

Acestea sunt zodiile pasionale care ard pentru dragoste. Ești 100% norocos/norocoasă dacă ai una

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro