Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Raman cu tine

Horoscop dragoste: cum îți dai seama că te iubește în funcție de zodie

Horoscopul poate dezvălui multe secrete despre dragoste. Iată cum îți dai seama că el/ea te iubește în funcție de zodie

horoscop dragoste

Horoscopul poate dezvălui multe secrete despre dragoste. Fiecare zodie se comportă diferit atunci când se îndrăgostește, iar cei care sunt atenți la semne își pot seama dacă sunt iubiți în secret. Fiecare zodie are un anumit tip de comportament atunci când se îndrăgostește, iar horoscopul ți le dezvăluie pe toate. Iată cum îți dai seama că el/ea te iubește în funcție de zodie

Dragostea nu mai are secrete pentru horoscop, chiar dacă zodiile încearcă (sau nu) să nu se dea de gol atunci când se simt atrase de cineva. Horoscopul dragostei îți dezvăluie cum se manifestă fiecare semn zodiacal atunci când el/ea este îndrăgostit/ă de tine.

Horoscop dragoste: cum îți dai seama că te iubește în funcție de zodie

Horoscop dragoste - Berbec

Fiind unul dintre cele mai izbitoare, extravertite și de încredere semne, este greu pentru un Berbec să-l păstreze ascunsă dragostea sau atracția pe care o are față de cineva. Berbecul dă cel mai rapid cărțile pe față, așadar vei afla imediat dacă un Berbec te iubește sau nu. Acest semn zodiacal de foc nu numai că face prima mișcare, ci și se bucură să te ”persecute” cu dragostea.

Horoscop dragoste - Taur

Taurul este un semn fix de Pământ, guvernat de Venus. Potrivit astrologilor, a fi un semn fix înseamnă că ei tind să rămână pe loc. Dacă nu ar fi fost Venus, planeta lor guvernatoare, care reprezintă dragostea, dragostea, frumusețea, printre altele, registrul de iubire al Taurului ar fi destul de scăzut. Din fericire, Taurii și-au ascuțit simțurile și trăirile, așa că dacă gasesc pe cineva de care le pasă, ies la ”atac”.

Horoscop dragoste - Gemeni

Duali prin natura lor, uneori nu știi la ce să te aștepți de la acest nativ. Gemenii sunt ”comunicatori cu șanse egale”, iar asta înseamnă că vor vorbi cu oricine. Dar dacă un nativ Gemeni începe să se îndrăgostească de cineva, lucrurile pot deveni confuze. O parte din el ăi spune să se comporte cu afectivitate, ăn timp ce cealaltă parte îi spune să te trateze cu răceală.

Horoscop dragoste - Rac

Racii iubesc să ofere afecțiune. Potrivit astrologilor, vei ști imediat dacă un Rac te place pentru că te ummple cu afecțiune ș cadouri.

Horoscop dragoste - Leu

Semnele de foc sunt renumite pentru capacitatea de a face tot posibilul să-și îndeplinească un scop. Deci, când vine vorba de atracție, nu este surprinzător faptul că Leu nu este tipul de persoană subtilă. Potrivit astrologilor, ei vor încerca să te seducă cu gesturi și atenție. Nu se tem nici de demonstrațiile de afecțiune în public, așadar te poți aștepta chiar să-și strige dragostea în gura mare.

Horoscop dragoste - Fecioară

Fecioara ar putea avea o mare stare de agitație. Potrivit astrologilor, ”starea de atracție” a unei Fecioare este destul de moderată, pentru că deseori ocupate să te studieze. Dragostea lor nu poate fi observată deoarece nu le place stare de nervi și de agitație. Dar în timp ce sunt îndrăgostite, vei observa că te vor urmări destul de mult, îți vor observa obiceiurile și dorințele. Vei ști când Fecioară te place, iar asta se întîmplă atunci când începe să-ți facă mici favoruri fără să știi de ce sau atunci când nu te aștepți.

Horoscop dragoste - Balanță

Balanțele sunt guvernate de Venus. Deci, nu este de mirare că iubirea unei Balanțe este una dintre principiile de bază ale vieții, cum ar fi apa sau mâncarea. Când se îndrăgostesc, nu păstrează secret, vor împărtăși cu ceilalți cât de uimitori cred că sunteți, nu se tem să facă prima mișcare, chiar dacă uneele dintre ele pot acționa timid.

Horoscop dragoste - Scorpion

Scorpionii tind să fie rezervați. Dar când un Scorpion găsește pe cineva căruia nu-i poate, asta se va simți imediat. De obicei începe cu aspectul tipic al Scorpionului. Orice ai face, vei simți privirea lui insistentă asupra ta, iar asta e semn că te place mult.

Horoscop dragoste - Săgetător

Din toate semnele zodiacului, Săgetatorul își respectă mult libertatea. Nativii sunt mereu în mișcare și adoră asta. Deoarece este dificil să îi localizezi, astrologii sunt de părere că este posibil ca nici să nu-ți dai seama că Sagetatorul te place. Dar dacă te invită și pe tine într-una din călătoriile lui, e un semn bun.

Horoscop dragoste - Capricorn

Capricornii sunt cunoscuți a fi destul de rezervați și disciplinați. Pentru ei, totul se reduce întâi la muncă, apoi la distracție. Când își ”permit” să-ș găsească un partener, înseamnă, că de fapt, sunt mulțumiți de punctul în care se află în cariera lor.

Horoscop dragoste - Vărsător

Veți ști că Varsatorul te place atunci când te include în lumea lui. Potrivit astrologilor, acest semn de aer este încojurat de obicei de un cerc mare de prieteni. Dacă el crede că poate avea o relație cu tine, te invită imediat să-i cunoști prietenii.

Horoscop dragoste - Pești

Peștii știu să-și păstreze secretele, dar și să-și pună inima pe tavă. Romantici prin definiție, Peștii e posibil să nu-ți dai seama dacă visează cu ochi deschiși sau chiar se îndrăgostesc. Potrivit astrologilor, semnele pe care Peștii le dau când plac pe cineva sunt acelea că devin foarte apropiați, ”lipicioși” și te caută mai des decât înainte.

Citește și:

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 15 iunie 2019. Taurii primesc bani și favoruri

Opt combinații de zodii perfecte. Cu cine te potrivești cel mai bine în dragoste

Horoscop de Rusalii: Ce aduce Luna Plină în Săgetător pentru zodii

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro