Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019. Fecioarele se îmbogățesc sentimental, iar Balanțele se simt sufocate

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019. Fecioarele se îmbogățesc sentimental, iar Balanțele se simt sufocate, în timp ce alte zodii au parte de surprize în lanț. 

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019. Fecioarele se îmbogățesc sentimental, iar Balanțele se simt sufocate, în timp ce alte zodii au parte de surprize în lanț.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019. Gemeni

Pe Gemeni, weekendul îi poate prinde departe de casă, așa că dorul de partener, de familie va fi la cote maxime.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019. Rac

Racii parcă sunt vedetele zodiacului. Toată atenția celor din jur este îndreptată asupra lor, însă mare grijă, pentru că nu toate privirile sunt admirative.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019. Leu

Nativii Leu pot avea parte de o confruntare cu un prieten sau cu o rudă, în urmă unor mici neînțelegeri. Cu calm și răbdare, veți înțelege și motivele.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019.

O șansă uriașă pentru Fecioare de a se îmbogăți. sufletește. Vă așteaptă o zi plină de spiritualitate, de liniște interioară, puteți chiar să vă apropiați din nou de o persoană cu care ați răcit relațiile.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019. Balanță

Balanțele se pot simți ușor sufocate de prezența prea multor oameni în jurul lor, în timp ce ele visau astăzi doar să se relaxeze în voie.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019. Scorpion

O zi bună pentru că Sscorpioni să își ducă la sfârșit niște activități amânate. Curățenie în casă, cumpărături de tot felul, poate chiar și niște vizite.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019. Săgetător

Emoții mult așteptate pentru Săgetători. Acești nativi sunt nerăbdători să plece într-o vacanță, au totul pregătit și parcă numără zilele până atunci.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019. Capricorn

Capricornii sunt cam morocănoși și aproape că îi scoate din minți orice fleac astăzi. Nu mai luați lucrurile atât de în serios și veți reuși să vă relaxați.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019. Vărsător

Vărsătorii în schimb pot avea parte de o surpriză uriașă în plan sentimental. Pot bate chiar clopote de nuntă pentru o parte dintre nativi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019. Pești

Peștii tind să fie reci și indiferenți cu persoanele dragi, fără vreun motiv. Simt nevoia să se izoleze o perioadă, pentru a-și face puțină ordine în gânduri.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019. Berbec

Nu au moralul la inălțime astăzi, tocmai de aceea Berbecii sunt sfătuiți să își petreacă ziua printre apropiați, printre cei care știu cum să îi înveselească.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2019. Taur

Pe strada Taurilor în sfârșit iese ceva soare în plan sentimental, unde surprizele se vor ține lanț.

Recomandari