Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Horoscop. Horoscopul Zilei de 1 decembrie 2019. Orgoliu leilorl le poate cauza conflicte cu cei dragi

Veşti bune ne aduc stelele astăzi dacă le ascultăm. La ce capitole excelăm şi la ce trebuie să fim atenţi

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 decembrie SĂGETĂTOR

SĂGETĂTORII care ar trebui să aibă grijă la ceea ce spun pentru că ar putea răni pe cineva. Câteodată oamenii sunt mai sensibili decât par, aşa că sfatul astrelor este să apelaţi la diplomaţie, iar astfel puteţi evita un conflict de proporţii.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 decembrie CAPRICORN

Nativii CAPRICORN ar trebui să se preocupe de sănătatea lor. Renunţaţi la televizor şi la intenet pentru o zi şi faceţi orice implică mişcare sau o schimbare în alimentaţie.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 decembrie VĂRSĂTOR

Pentru VĂRSĂTORI ordinea de zi implică o schimbare majoră, dar doar dacă au curaj să renunţe la vechiile obiceiuri. O discuţie cu o persoană nou întâlnită poate fi o revelaţie dacă vă permiteţi să abordaţi viaţa diferit.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 decembrie PEȘTI

Creativitatea este la cote maxime în cazul PEŞTILOR, iar ideile care vă vin ar fi bine să le notaţi undeva pentru că pot fi foarte productive pe viitor. Ascultaţi-vă vocea interioară şi puteţi găsi soluţii pentru orice problemă.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 decembrie BERBEC

În ceea ce îi priveşte pe BERBECI, odihna ar trebui să fie pe primul loc. Pe lângă o săptămână obositoare la serviciu, veţi avea parte de întâlniri cu prietenii şi petreceri, iar asta vă poate extenua - mai ales mental.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 decembrie TAUR

TAURII sunt foarte aspectaţi pe plan finciar, mai ales dacă vorbim de achiziţii importante. În plus, puteţi afla informaţii esenţiale în ceea ce privește o investiţie pe care nu trebuie să o rataţi. Fiţi ochi şi urechi şi adăugaţi puţin curaj.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 decembrie GEMENI

Pentru nativii GEMENI călătoriile, fie ele în interes de serviciu sau pentru relaxare, sunt capitolul pe care ar trebui să se concentreze. Mai mult de atât, pe plan sentimental se poate crea o legătura prin intermediul online-ului.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 decembrie RAC

RACII trebuie să se ferească cât mai mult de oamenii negativi dacă vor să-şi păstreze tonusul emoţional. Puteţi fi foarte uşor influenţaţi de cei care se victimizează, aşa că încercaţi să nu picaţi în plasă.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 decembrie LEU

Orgoliul le poate LEILOR cauza conflicte cu cei dragi. Sfatul astrelor este să fiţi calmi şi să acceptaţi mici compromisuri dacă vreţi să îi păstraţi în viaţa voastră.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 decembrie FECIOARĂ

Deşi sunt printre cele mai organizate şi serioase, FECIOARELE ar trebui să lase munca deoparte şi să distreze. Fie că este vorba de o escapadă romantică sau o întlnire, profitaţi.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 decembrie BALANȚĂ

BALANŢELE se vor axa mai mult pe treburile casnice şi vor petrece începutul lunii cu familia. Atenţie, însă, să nu faceţi excese dacă vorbim de alimentaţie.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 decembrie SCORPION

Iar SCORPIONII sunt foarte comunicativi şi au o ascensiune socială de invidiat. Dar dacă aveţi de finalizat proiecte, încercaţi totuşi să nu vă extenuaţi

Recomandari