Antena Căutare

Horoscop luna octombrie 2020. Gemenii trec prin experiențe tumultoase. Află ce se întâmplă cu Scoprionii

Horoscopul lunii octombrie 2020. Luna octombrie 2020 va fi una plină de peripeții pentru multe zodii. Află ce spun astrele și care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

Horoscop luna octombrie 2020. Gemenii trec prin experiențe tumultoase. Află ce se întâmplă cu Scoprionii

Horoscop Berbec 2020 (20 martie – 19 aprilie)

Marte își continuă călătoria prin zodia ta și, în consecintă, te vei simți entuziast, energic și capabil să câștigi în orice situație, în special în zona carierei tale. După data de 13 Venus va intra cu o influentă destul de calmantă. Ocupă-ți timp ocazional pentru a luă în considerare cum decurg lucrurile în cercul familiei, în special între tine și partenerul tău. Dacă doriți sau trebuie să faceți modificări, acesta va fi un moment excelent pentru a face acest lucru-deși ar trebui să așteptați pană după data de 20 pentru a lua măsuri, potrivit horoscop-2020.ro

Horoscop Taur 2020 (19 aprilie – 20 mai)

Este posibil să fi făcut câteva planuri speciale la mijlocul anului trecut-să spunem în iulie sau august, care, pană acum nu au reușit să se concretizeze. Doar dumneavoastră, și poate familia și prietenii, veți ști despre acest lucru. Acum lucrurile ar trebui să inceapă să se liniștească, astfel încât să puteți în cele din urmă să continuați cu ideile dumneavoastră. Nu pierdeți niciun moment din această influentă excelentă.

Horoscop Gemeni 2020(20 mai – 21 iunie)

Aveți tendința să faceți din când în când erori stupide, nepăsătoare și veți fi predispuși la acest gen de lucruri în octombrie 2020; așa că inspirați adânc, relaxați-vă și, mai ales, aveți răbdare. Nepăsarea și lipsa de concentrare pot fi cu adevărat o problemă majoră și dificil de combătut pentru dvs. Este mult mai puțin necesar să vă grăbiti decât credeți-îngrijorarea dvs. este alimentată de Mercur, care are incă un efect negativ asupra voastră. Din fericire, tendința se încheie pe data de 14, după care vă puteți stabili în sigurantă câteva ținte noi pe care să vă concentrați. Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar acasă sau de la serviciu, nu ar trebui să vă fie dificil să cereți ajutor de la persoana potrivită.

Horoscop Rac 2020 (21 iunie – 22 iulie)

Nu este foarte mult timp pentru activitătile preferate, luna aceasta-cerințele pentru timpul dvs. vor veni de la familie, prieteni sau colegi de muncă, iar programul dvs. nu va avea prea mult spațiu în el. Oamenii din străinătate se pot dovedi foarte importanți în toate acestea și veți constata, de asemenea, că trebuie să petreceți timp relaxându-vă.
Horoscop Leu 2020 (22 iulie – 22 august)

Aveți grijă cu finanțele luna aceasta. Veți avea șansa de a investi, într-un fel sau altul, și dacă investiți timp sau bani, profitul rezultat va fi plăcut. Cu toate acestea, ar putea să vă lovească o anumită ameteală mentală, așa că încercați să rămâneți cu picioarele pe pământ, mai ales dacă observați ceva ce doriți să cumpărati (indiferent dacă este un antic sau ceva pentru casă care pare a fi probabil util).Înstinctul tău în astfel de lucruri este de obicei excelent, dar în acest moment te-ar putea înșela.

Horoscop Fecioară 2020 (22 august – 22 septembrie)

Accentul din această lună este pus pe relația cu partenerul-cel puțin în timp ce Soarele călătoreste prin Pești, pană la data de 20. Este o influentă pozitivă și fericită Dacă puteți pune deoparte ziua Lunii Pline doar pentru acest tip de relaxare, veți considera că este deosebit de pozitiv. Studenții Fecioară se vor simți în creștere și pozitivi în ceea ce privește progresul lor după data de 23.

Horoscop Balanta 2020 (22 septembrie – 23 octombrie)

Evitați alimentele bogate în calorii pe cât posibil, pană cel puțin pe data de 20-digestia dvs. va fi deosebit de vulnerabilă la aciditate și alte tulburări. Dacă puteți limita postul cu un tratament pentru a reduce toxinele din sistemul dvs., veți simți un beneficiu enorm pană la sfârșitul lunii. După data de 20, accentul trece de la sănătate la relația dintre dvs. și partenerul dvs. Este un moment bun în care să vă întrebați cum progresează relația voastră.

Horoscop Scorpion 2020 (23 octombrie – 22 noiembrie)

O rudă mai în varstă sau poate un partener de afaceri-oricum o figură de autoritate de un fel-va fi importantă pentru tine în această lună și vei face bine să asculți orice sfat oferit și să îl analizezi cu atenție. Poate că persoana care incearcă să vă sfătuiască va fi-sau va părea-în afară timpurilor; fiți tactici dacă simțiți că este așa și, în același timp, nu respingeți în totalitate sfaturile. Utilizați experiența și cunoștințele lor. Rezultatul oricăror planuri pe care le faceți acum va avea nevoie de timp pentru a se materializa, dar se va dovedi extrem de meritat în timp; deci ai răbdare.

Horoscop Săgetător 2020 (22 noiembrie – 21 decembrie)

Relaxați-vă cât puteți luna aceasta-acasă cu o carte bună, dacă este posibil! După data de 20 îți poți permite să te strecori în treapta de vârf și să fii din nou în totalitate Săgetător.Horoscop Capricorn 2020 (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nu sunteți nehotărati, dar această lună ar putea să vă fie dificil să gândiți și să luați decizii. Încercați să nu lăsati acest lucru să vă coboare prea mult-nu este momentul potrivit în care să vă angajați în vreun proiect. Așa că îndreptați-vă atenția către o altă zonă a vieții dvs. și așteptați pană cel puțin după jumătatea lunii, când cineva vă va ajuta să gândiți și să vedeți drumul cu o claritate maximă. Decizia la care veți ajunge va fi absolut cea corectă.

Horoscop Vărsător 2020 (19 ianuarie – 18 februarie)

Dacă sunteți acuzat că ați fost incăpătanat, luați în serios acuzația-nu este momentul pentru inflexibilitate. Reușiți mai greu decât de obicei să păstrati o minte deschisă la problemele importante. Ar trebui să aveți timp pentru distracție și jocuri.

Horoscop Pesti 2020 (18 februarie – 20 martie)

În octombrie 2020 investițiile dvs. ar trebui să crească, indiferent dacă aveți investiții mari sau doar o sumă mică. În acest timp, profitați de fiecare ocazie pentru a vă extinde interesele-financiare și de altfel-și pentru a asuma noi provocări. Încrederea ta vă fi sporită de planete și vei fi în cadrul potrivit pentru a lua măsuri decisive. În a doua jumătate a lunii octombrie vă veți simți mai degrabă mai circumspect și veți avea tendința de a gândi de două ori înainte de a lua orice decizie importantă. Acesta este un lucru bun pentru că vă va fi bine să evitați orice exces de entuziasm dacă veți menține și chiar să depăsiti poziția puternică pe care ați stabilit-o mai devreme, astfel încât progresul dvs. să fie constant și solid, astfel te vei simți foarte mulțumit de progresul tău.

sursa: horoscop-2020.ro

Ce fel de mamă ești în funcție de zodie. Ce spun astrele... Horoscopul zilei 24 septembrie 2020. Racii sunt agasați cu întrebări...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x