Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Horoscop lunar aprilie 2019 Vărsător. Astrele favorizează mutarea în casa nouă

Horoscop lunar aprilie 2019 Vărsător. Astrele favorizează mutarea în casa nouă, călătoriile pe distanțe scurte. Horoscopul lunii aprilie îi favorizează pe nativii Vărsători. E una dintre cele mai importante luni din an pentru ei.

horoscop aprilie 2019 varsator

Horoscop lunar aprilie 2019 Vărsător. Astrele favorizează mutarea în casa nouă, călătoriile pe distanțe scurte. Horoscopul lunii aprilie îi favorizează pe nativii Vărsători. E una dintre cele mai importante luni din an pentru ei.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 1 aprilie 2019. Racii au noroc de bani și bunuri

Horoscop săptămânal 1-7 aprilie 2019. Vremea marilor schimbări pentru Pești

Călătoriile pe distanțe scurte, întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente în prima parte a lunii. Ai idei bune, gândurile îți sunt armonioase, iar vorbele tale vor fi absorbite cu plăcere de către ceilalți. Este o perioadă bună pentru asimilarea cunoștințelor, pentru susținerea examenelor sau altor forme de evaluare necesare în situația socio-profesională în care te afli. Pe 5 Aprilie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Berbecului, oferindu-ți momente excelente de a aduce în viața ta prieteni noi. De asemenea, ai spor și susținere astrală și în treburile gospodărești. Planurile tale de îmbunătățire a condițiilor din spațiul locativ vor prinde contur, iar ajutorul celorlalți va fi la cote înalte. Relațiile cu membrii familiei se animă foarte mult din 20 Aprilie.

Prudență și discernământ în tot ce ține de casă, de membrii familiei și de neamuri! Surprizele se vor ține lanț. Activitățile desfășurate în comun cu alții se vor remarca prin seriozitate, dar și prin câștigurile aferente. Dacă în prima parte a lunii, mentalul concret este activat și îmbogățit de experiențe noi, în a doua parte a lunii, informațiile acumulate vor duce la noi concluzii legate de lume și viață, modificându-ți scara valorilor spirituale. În sprijinul acestor lucruri va veni și aspectul de Lună plină, ce se va forma pe 19 Aprilie, în Semnul Balanței.

Lună Plină în semnul Balanței

Sub influența Lunii Pline în Balanță putem reacționa destul de agresiv, emoțional, fără să ne bazăm pe fapte. Ne va fi foarte simplu să spunem sau să facem lucruri care ne vin în cap pe moment, fără să le gândim înainte, și care ne-ar putea da toată viața peste cap într-o clipită.

Lună Plină în semnul Balanței- Vărsător

Ai grijă, Vărsătorule, Luna plină în Berbec te poate expune la accidente de mașină. Ai grijă să nu te lași distras când ești la volan, mai ales la drumuri lungi.

Recomandari