Live acumObservator 23
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie. Ce anunță horoscopul lunii viitoare pentru fiecare semn zodiacal, află din articolul a1.ro

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie. Ce anunță horoscopul lunii viitoare pentru fiecare semn zodiacal, află din articolul a1.ro

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie Berbec

Încă de la începutul lunii se anunță o perioadă foarte bună pentru nativii implicați în relații de la distanță. Cheltuielie se țin lanț de la mijlocul lunii. Începând cu data de 20, se răresc conflictele cu clienții, colaboratorii și/ sau partenerul de viață și/ sau afaceri pe seama banilor și apar noi oportunități în acest sens. În cursul sau în jurul datei de 24, se întrevăd unele întâlniri care vor avea un impact puternic asupra mentalității tale. La finalul lunii se întrevăd câștiguri suplimentare.

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie Taur

Încă de la începutul lunii șansele sunt de partea ta și cresc șansele să obții un contract avantajos. Pe la mijlocul lunii, dragostea bate la ușă, așadar cei singur au șansele să-și găsească jumătatea. Temeri legate de viitor, deși nu sunt justificate. În cursul sau în preajma zilei de 28, ești din nou activă pe plan social, iar în ceea ce privește tonusul mental, nu ai nimic de reproșat. Ești în cea mai bună formă a ta!

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie Gemeni

Oportunități de relații cu clienți importanți și perspectiva unei relații noi. Ai mare grijă că partenerul tău este gelos, iar scandalurile se vor ține lanț. Totuși, ca o consolare, la partea profesională lucrurile merg ca pe roate, certurile se vor rări abia de la sfârșitul lunii. Din 26 încolo, profiți de unele oportunități de a rotunji veniturile colective cu partenerul de viață și/ sau afaceri sau valorificați o parte din economiile comune prin niște investiții.

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie Rac

Atmosfera de la locul de muncă este mai liniștită, semn că te înțelegi mai bine cu colegii de muncă și astfel reușești să dai dovadă de un randament mai mare. Tensiuni între tine și partener pe teme gospodărești. Ocazii de călătorie, dar și de flirt. În cursul sau jurul datei de 14, s-ar putea să ai parte de unele provocări la serviciu. Din 19 încolo, se anunță mai mult dinamism în viața de cuplu și/ sau în relație cu copiii, dar pot crește și tensiunile. Revitalizare în viața de cuplu de la sfârșitul lunii.

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie Leu

Șanse mari de flirt încă de la începutul lunii. La birou, poți comite erori pe care în mod normal nu le-ai comite. Certuri în familie din cauza faptului că nu te poți împărți echitabil între casă și carieră. În cursul sau preajma zilei de 28, ești mai retras(ă), dar destul de vivace în grupuri mici și în raport cu familia. La serviciu, nu îți lipsește deloc energia, dând dovadă de productivitate.

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie Fecioară

Acasă, atmosfera este bună, dar cheltuielile sunt mari. Pe la mijlocul lunii se creează un cadru propice începerii unei relații sentimentale și/ sau profesionale. Familia are însă un cuvânt greu de spus în 14. La finalul lunii, trebuie să îți concentrezi atenția pe relația cu copiii și/ sau cu partenerul de viață, iar în cazul în care ești single, se arată mai multe oportunități de a flirta decât în mod normal. Călătorii în doi.

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie Balanță

Abilitățile tale se potențează încă de la începutul lunii, așadar nu vor lipsi colabărările fructuoase și de a-ți îmbunătăți veniturile. După data de 20, apar mai multe oportunități financiare și reușești să le observi mai repede decât până acum. În felul acesta, stai destul de bine cu banii. Până la finalul lunii, totul se rezumă la bani, iar astrele te favorizează complet în această lună.

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie Scorpion

Din 1 încolo, se întrevăd mai multe oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de valorifica unele economii pe care le-ai realizat până acum. În cursul sau jurul datei de 5, caută să nu pleci urechea la zvonuri. În cursul sau preajma zilei de 13, se anunță o perioadă bună pentru viața de cuplu. În cursul sau jurul datei de 14, ar fi indicat să ai mai multă grijă cât anume cheltuiești. Tensiuni cu partenerul de viață.

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie Săgetător

Tensiuni între tine și partenerul de viață. Frustrările și temerile legate de relație ies la iveală mai mult ca oricând. Din 20 încolo, s-ar putea să descoperi care este sursa a o parte din aceste gânduri negative. În cursul sau în preajma zilei de 24, ai parte numai de beneficii din partea astrelor, dar ai mai mare grijă cu sănătatea și ce faci la serviciu.

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie Capricorn

O veche iubire poate apărea la orizont și veți fi tentați să-i dați curs, în ciuda eventualelor probleme cu actualii parteneri. Tensiuni între tine și superiori la mijlocul lunii. În cursul sau în jurul datei de 13, se creează un cadru propice pentru a începe un parteneriat sau o nouă relație de cuplu. Atenție la bârfele care circulă des despre voi. Multe dintre ele v-ar putea răni iremediabil.

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie Vărsător

Apar oportunități de a intra într-un proiect sau de a găsi persoane interesate să se alăture unei idei de afaceri pe care intenționezi să o dezvolți. S-ar putea să te confrunți cu unele temeri sau întrebări existențiale, dar le vei depăși imediat. Apar unele oportunități de suplimentare a veniturilor printr-o primă sau un bonus.

Horoscop lunar: horoscop noiembrie 2019 pentru fiecare zodie Pești

Iubire de telenovelă anunță horoscopul lunii, acum că ai dezvoltat sentimente pentru o persoană cu un statut profesional sau social diferit de al tău. Dar ești într-o formă mentală bună și s-ar putea ca planurile atle legate de amor să se materializeze. La finalul lunii apar tensiuni între tine și superiori, care pot duce la rupturi definitive.

Citește și:

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 octombrie 2019. Deziluzii bănești pentru Leu​

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro