Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop lunar iulie pentru zodia Berbec. Câștiguri COLOSALE pentru Berbeci. Ce să facă

Horoscopul lunar iulie le recomandă Berbecilor să fie mai răbdători, să nu facă pe victimele în amor și să nu mai arunce mulți bani pe distracții. Horoscopul lunii iulie anunță câștiguri colosale pentru zodia Berbec. Ce trebuie să facă!

horoscopul lunii iulie pentru zodia Berbec

Horoscopul lunar iulie le recomandă Berbecilor să fie mai răbdători, să nu facă pe victimele în amor și să nu mai arunce mulți bani pe distracții. Horoscopul lunii iulie anunță câștiguri colosale pentru zodia Berbec. Ce trebuie să facă!

Horoscop lunar iulie pentru zodia Berbec - Dragoste și viața în doi:

Casa iubirii Berbecului este bine activată de planete în iulie 2018, așa că nu ai șanse să te plictisești în amor. Venus, planeta care guvernează parteneriatele Berbecilor, stă în această casă până la 10 iulie, însoțită de Mercur. La 23 iulie, în casa iubirii intră și Soarele.

Prima decadă a lunii iulie 2018 poate fi marcată de neînțelegeri și discuții în contradictoriu legate de intimitate, de fidelitate și de implicarea în viața de cuplu. Predispoziția ta este de a flirta foarte vizibil cu toată lumea, indiferent dacă ai pereche sau nu, dacă ești căsătorit sau nu. Ar fi bine să fii mai atent la sentimentele și nevoile perechii tale, fiindcă riști să ți se plătească exact cu aceeași monedă.

Marte, planeta care guvernează zodia Berbecului, este în continuare în mers aparent retrograd prin casa prieteniei și a grupurilor sociale, astfel că tinzi spre o viață socială activă. Există, însă, riscul să confunzi iubirea cu prietenia sau să transmiți, fără să vrei, mesaje care induc în eroare.

La 10 iulie 2018 Venus intră în casa muncii și a sănătății Berbecului și trasează aspecte armonioase către Uranus, Saturn, Jupiter și Pluton. Astfel, se poate naște o atracție neașteptată sau poate chiar o poveste de iubire cu un coleg/o colegă de la locul de muncă. Berbecii căsătoriți primesc sprijin din partea perechii de viață, dar unii s-ar putea simți sufocați. Cu toate acestea, se poate spune că din a doua jumătate a lunii iulie Berbecii își iau mai în serios responsabilitățile asumate în parteneriatele amoroase.

Horoscopul lunar iulie vă recomandă mai multă atenție la comunicare, mai ales după 26 iulie 2018, când Mercur intră în retrogradare.

Muncă și bani

Din punct de vedere financiar se pot întâmpla multe – și nu toate bune, dacă nu ești atent la cât cheltui pe distracții și petreceri sau dacă te tentează cumva speculații financiare pe termen scurt. Ar fi bine să profiți de tranzitul planetei Venus, guvernatoarea banilor și a resurselor personale ale Berbecilor, prin casa muncii, tranzit care începe la 10 iulie. Este vremea să treci la treabă, chiar dacă adesea ți se pare plictisitor sau ai chef mai degrabă să flirtezi decât să muncești. Perseverența și meticulozitatea te pot conduce, încet și sigur, spre sporirea și/sau consolidarea veniturilor. Tot la 10 iulie 2018, Jupiter își reia mersul direct în casa VIII a Berbecului, o casă a banilor comuni, a banilor altora, a resurselor comune, a taxelor și impozitelor, a finanțărilor, dar și a moștenirilor. Prin urmare, este posibil să se deblocheze o finanțare, să obții reeșalonarea unor datorii sau să apară clarificări în ceea ce privește anumite investiții comune sau un proces de partaj. Eastrolog.ro îți recomandă, însă, să fii moderat, mai ales atunci când emiți pretenții.

În a doua jumătate a lunii iulie 2018 Venus formează aspecte armonioase cu Uranus, aflat în casa banilor Berbecului, și cu Saturn și Pluton, planete care îți tranzitează casa carierei. Având în vedere că Saturn și Pluton se află în retrogradare, rezultatele în ceea ce privește reputația socio-profesională ar putea fi mai modeste decât te-ai așteptat. Cu toate acestea, ai posibilitatea să repari anumite relații de muncă, conflicte cu șeful sau gafe pe care le-ai făcut în public. Din altă perspectivă, dacă ești în căutarea unui loc de muncă, te-ar putea avantaja să iei legătura cu un fost angajator. Mercur, planeta care guvernează casa muncii Berbecului, intră în mers aparent retrograd la 26 iulie și încurajează revizuirea modului în care comunici cu colegii și/sau subalternii, dar și a felului în care îți utilizezi talentele sau îți afirmi individualitatea.

Formă fizică și morală

Până la 23 iulie este posibil să treci mai des prin stări de emotivitate crescută sau momente de interiorizare. Ar fi bine să îți asculți emoțiile și să încerci să eviți enervările și agitația inutilă. Marte, guvernatorul Berbecului, este în continuare retrograd, ceea ce înseamnă dificultăți de gestionare a energiei de care dispui.

La 26 iulie 2018 Mercur, guvernatorul casei sănătății Berbecului, intră și el în retrogradare și, prin urmare, se recomandă să îți revizuiești cu atenție stilul de viață și să reduci nopțile nedormite și eventualele excese. Este momentul să adopți un stil de viață mai sănătos.

Citește și horoscopul zilei pentru zodia Berbec.

sursă:eastrolog

Recomandari