Căutare Live

Horoscop lunar iulie Săgetător. Căsnicii destrămate, relații eșuate pentru zodia Săgetător

Horoscopul lunii iulie îi recomandă zodiei Săgetător să își aleagă cuvintele cu grijă și să își planifice bugetul pentru a evita neplăcerile. Relațiile disfuncționale se vor destrăma, căsnicii aflate în eșec se vor desface. Este o lună decisivă pentru zodia Săgetător. 

Horoscopul lunii iulie îi recomandă zodiei Săgetător să își aleagă cuvintele cu grijă și să își planifice bugetul pentru a evita neplăcerile. Relațiile disfuncționale se vor destrăma, căsnicii aflate în eșec se vor desface. Este o lună decisivă pentru zodia Săgetător.

Planifică-ți cu grijă bugetul și privește lucrurile pe termen lung! Evită deciziile financiare majore și amână deocamdată negocierile!

Horoscop lunar iulie Săgetător. Dragoste și viața în doi:

În dragoste, nimic nu merge de la sine în iulie 2017, iar tensiunile tind să se accentueze.

Marte, planeta care guvernează iubirile Săgetătorilor, se găsește încă în mers aparent retrograd în casa comunicării și a învățării. La rândul său, Mercur, planeta care guvernează relațiile Săgetătorilor, intră în retrogradare la finele lunii, iar în prima jumătate a lunii este implicată în aspecte tensionate. Prin urmare, este din ce în ce mai dificil să ajungi la opinii comune cu perechea de viață, la aceeași viziune despre ceea ce aveți de făcut împreună.
Săgetătorii necăsătoriți pot avea dificultăți în a aborda o persoană pe care doresc să o cucerească. Fac ce fac și comit gafe, spun ce nu trebuie sau ajung ușor la certuri.

Dacă ești implicat într-o relație amoroasă neoficializată, eastrolog.ro te sfătuiește să îți alegi cu grijă cuvintele și poate chiar să accepți că ai putea învăța ceva de la persoana iubită.

Cel mai probabil, problema care îți bântuie relațiile amoroase ori căsnicia este diferența de principii, credințe ori filosofii de viață.

Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 îți activează casa intimității și a pasiunilor devoratoare, prilej foarte bun pentru a medita la cât investești cu adevărat, din punct de vedere emoțional, în relațiile sentimentale, dar și la loialitate, fidelitate, încredere reciprocă ori relații toxice. Acum ai posibilitatea să renunți la o relație prea complicată, poate chiar extraconjugală.

Horoscop lunar iulie Săgetător. Muncă și bani:

Saturn și Pluton rămân retrograde în casa banilor Săgetătorului, ceea ce indică o serie de întârzieri sau de dificultăți în a obține un venit constant. S-ar putea să ai impresia că eforturile depuse sunt prea mari în raport cu veniturile obținute. Nu este exclus să apară întârzieri de plată sau în accesarea unor fonduri, subvenții ori finanțări.

Este o perioadă foarte bună pentru a face ordine în plan financiar, pentru a te gândi serios la competențele pe care le ai, la resursele de care dispui în mod real și la modul în care le folosești pentru a te pune în valoare și pentru a-ți câștiga sau consolida independența financiară.

La 10 iulie 2018 Venus, planeta care guvernează munca Săgetătorilor, intră în casa carierei și a statutului socio-profesional. În plus, Venus formează aspecte armonioase cu Saturn, Pluton, Uranus și Jupiter. Prin urmare, începând cu a doua jumătate a lunii situația începe să se amelioreze și se deschid perspective de dezvoltare profesională și de câștig financiar pe termen lung.

Dacă ai un loc de muncă, în această perioadă ai posibilitatea să îți impresionezi superiorii și să primești o promovare sau promisiunea unui bonus. Prin urmare, este vremea să te apuci serios de treabă.

La 26 iulie Mercur, planeta care guvernează cariera și reputația Săgetătorilor, intră în mers aparent retrograd, indicând că ai face bine să eviți tentația de a merge la limita legii în chestiuni profesionale și să ai grijă la actele pe care trebuie să le semnezi. Eastrolog.ro îți recomandă, de asemenea, mare atenție la colaborările cu străinătatea sau la anumite diplome care ar trebui să îți certifice competențele profesionale.

Horoscop lunar iulie Săgetător. Formă fizică și moral

La 10 iulie 2018 Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, își reia mersul direct și te ajută să-ți descoperi resursele interioare de care ai nevoie pentru a te afirma, pentru a progresa în ceea ce ți-ai propus. Te-ar putea ajuta reluarea unor practici spirituale sau învățarea unor metode de relaxare, de meditație etc.

Citește și horoscopul zilei pentru pentru zodia Săgetător

sursă: eastrolog

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri