Căutare Live

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. De ce să ai un Scorpion lângă tine

Scorpionul este un detectiv iscoditor, înzestrat cu putere și pasiunea lui Marte, influențat de secretosul Pluto. Scorpionii sunt greu de descifrat, în general își exercită influența asupra celor din jur atât de subtil încât devine greu perceptibil. Află calitățile și meritele zodiei Scorpion, dar și de ce să ai măcar un Scorpion în cercul de prieteni. 

Horoscop. Scorpionul este un detectiv iscoditor, înzestrat cu putere și pasiunea lui Marte, influențat de secretosul Pluto. Scorpionii sunt greu de descifrat, în general își exercită influența asupra celor din jur atât de subtil încât devine greu perceptibil. Află calitățile și meritele zodiei Scorpion, dar și de ce să ai măcar un Scorpion în cercul de prieteni.

Zodia Scorpion calități

Scorpionul știe să se orienteze și să obțină toate informațiile de care are nevoie. Dar el știe să tragă sforile și să dețină controlul, dar fără să arate acest lucru.

Se poate spune despre Scorpion că este un bun manipulator, dar dareori își folosește această abilitate, pentru a face rău cuiva. Ba din contră, o folosește cu scopuri benefice.

Natura iscoditoare a scorpionului îți va deschide ochii asupra pericolelor care te pândesc și te va ajuta să afli adevărul.

Trebuie să aveți în cercul vostru măcar un Scorpion. De ce, aflați din materialul de mai sus!

Citește și:

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 11 octombrie 2019. Capricornii trag lozul norocos, leii fac o schimbare majoră în viața lor

sursa video: antena 3

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 11 octombrie 2019. Capricornii trag lozul norocos, leii fac o schimbare majoră în viaț... Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 octombrie 2019. Alegeri dificile în viață pentru Leu...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x