Horoscop mai 2018 Pești. Surpriza secolului pentru această zodie

Horoscopul lunii mai ii aduce zodiei Pești numai surprize placute, de care va depinde viitorul profesional luminos. 

Horoscopul lunii mai îi aduce zodiei Pești numai surprize plăcute, de care va depinde viitorul profesional luminos.

În prima parte a lunii ești mai mult pe drumuri, fie în vizită la prieteni și rude, fie în scop profesional. Atenție la felul în care vorbești, deoarece există tendința de a ridica tonul și de a-i critica pe ceilalți. Evită implicarea emoțională în treburile altora și oferă-ți ajutorul doar atunci când îți este cerut. În preajma datei de 15 Mai se vor contura noi relații, cu oameni interesanți care vor aduce progresul în viața ta. Vei avea parte de surpriza secolului să afli că, cu unii dintre ei pe cer i-ai divinizat mult timp, s-ar putea să devii coleg de serviciu mai târziu. Pe de altă parte perioada este favorabilă abordării unor cursuri sau programe de instruire personală și profesională. A doua parte a lunii îți aduce spor și succes în treburile gospodărești. Ocupă-te de reamenjările interioare, de curățenii și reparații. Relațiile cu membrii familiei vor fi mai apropiate, iar depănatul amintirilor va deveni o îndeletnicire agreabilă alături de cei dragi. Potrivot horoscopului, în intervalul 15 – 16 Mai se întrezăresc schimbări majore în domeniul profesional. Ori se finalizează o activitate socială care te-a ținut mult timp în ochii și urechile lumii, ori anumite relații oficiale se destramă definitiv.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri