Căutare Live

Horoscop mai 2018 Pești. Surpriza secolului pentru această zodie

Horoscopul lunii mai ii aduce zodiei Pești numai surprize placute, de care va depinde viitorul profesional luminos. 

Horoscopul lunii mai îi aduce zodiei Pești numai surprize plăcute, de care va depinde viitorul profesional luminos.

În prima parte a lunii ești mai mult pe drumuri, fie în vizită la prieteni și rude, fie în scop profesional. Atenție la felul în care vorbești, deoarece există tendința de a ridica tonul și de a-i critica pe ceilalți. Evită implicarea emoțională în treburile altora și oferă-ți ajutorul doar atunci când îți este cerut. În preajma datei de 15 Mai se vor contura noi relații, cu oameni interesanți care vor aduce progresul în viața ta. Vei avea parte de surpriza secolului să afli că, cu unii dintre ei pe cer i-ai divinizat mult timp, s-ar putea să devii coleg de serviciu mai târziu. Pe de altă parte perioada este favorabilă abordării unor cursuri sau programe de instruire personală și profesională. A doua parte a lunii îți aduce spor și succes în treburile gospodărești. Ocupă-te de reamenjările interioare, de curățenii și reparații. Relațiile cu membrii familiei vor fi mai apropiate, iar depănatul amintirilor va deveni o îndeletnicire agreabilă alături de cei dragi. Potrivot horoscopului, în intervalul 15 – 16 Mai se întrezăresc schimbări majore în domeniul profesional. Ori se finalizează o activitate socială care te-a ținut mult timp în ochii și urechile lumii, ori anumite relații oficiale se destramă definitiv.

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri