Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop mai 2019: horoscop lunar Pești - experiențe amoroase intense

Horoscop mai 2019: horoscop lunar Pești - experiențe amoroase intense, așa cum nu au mai trăit până acum. La capitolul carieră, situația este incertă, fapt ce îi va destabiliza pe nativi.

Horoscop lunar mai 2019 pesti

Horoscop mai 2019: horoscop lunar Pești - experiențe amoroase intense, așa cum nu au mai trăit până acum. La capitolul carieră, situația este incertă, fapt ce îi va destabiliza pe nativi.

Horoscop carieră, zodia Pești. Există destul de multă instabilitate în zonă finanțelor și carierei. Mulți nativi Pești au senzația că se află pe nisipuri mișcătoare și asta le creează un sentiment de profund disconfort, mai ales în prima parte a lunii, când apar și cheltuieli neprevăzute în casă/familie.

Totuși, soluțiile vin din comunicarea cu cei din jur, prin deschiderea către noi posibilități, prin studii pe care acum le pot începe sau le pot aprofunda. De exemplu, nu ar fi rău să-și amintească ce au învățat cândva, ce cunoștințe au, ce știu să mai facă, ce le-ar plăcea și ce ar mai putea învață sau aprofundă. Pentru că, se pare, succesul, portița de ieșire din impas este reprezentată acum de informație, cunoaștere, studiu, curiozitate, deschidere. Nu e exclus că oameni din anturaj, prieteni mai vechi să le vândă ponturi bune și să le deschidă mintea.

Horoscop dragoste, Pești. Din punct de vedere afectiv, după 16 Mai, Marte în Rac activează acest sector și le aduce Peștilor experiențe intense din punct de vedere emoțional. Se pot apropia mai mult de persoană iubită, dar pot să și ceară mai multă atenție și să devină mai posesivi. Se accentuează atât efuziunile sentimentale, când și temerile.

Citește și Horoscopul lunii mai 2019 pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător.

Recomandari