HOROSCOP marți, 13 februarie 2018. Trei ceasuri rele: nu luați decizii importante sau veți regreta!

 

HOROSCOP 13 februarie 2018. Se spune că ziua de marți 13 sunt trei ceasuri rele. În acest caz, superstiția se adeverește! Astrologii avertizează că ziua de 13 februarie nu este prielnică pentru a lua decizii importante, de aceea este bine să le amânați. La ce trebuie să fie atenți nativii.

HOROSCOP 13 februarie 2018 Berbec. În prima parte a zilei este posibil să resimțiți o stare de apatie și să nu va puteți concentra. În activitatea profesională și în afaceri, eastrolog.ro va sfătuiește să fiți foarte atent, să nu luați decizii în grabă și să nu va asumați riscuri.  

HOROSCOP 13 februarie 2018 Taur.  Se întrevede o dimineață relativ dificilă, cu dificultăți de concentrare și de comunicare. Vă sfătuim să amânați activitățile importante în plan profesional și să fiți precaut în relațiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri

HOROSCOP 13 februarie 2018 Gemeni.  S-ar putea să primiți o propunere de asociere într-o afacere cu o persoană mai în vârstă sau care are mai multă experiență decât dumneavoastră. Va sfătuim să nu luați o decizie finală fără să va consultați cu partenerul de viață. Este posibil că situația financiară să nu fie foarte bună, dar sunt șanse de redresare în scurt timp. 

HOROSCOP 13 februarie 2018 Rac.  În prima parte a zilei este posibil să nu vă simțiți în cea mai bună formă fizică și intelectuală, iar capacitatea de concentrare ar putea fi diminuată.  
Este recomandat să evitați discutarea unor chestiuni importante în plan profesional, fiindcă riscați să luați decizii neinspirate.  

HOROSCOP 13 februarie 2018 Leu.  Sub influența contextului astral de azi, aveți tendința de a fi distrat și neatent. Prin urmare, este recomandat să amânați activitățile și deciziile importante în plan profesional și în afaceri. În a doua parte a zilei aveți posibilitatea să rezolvați diverse chestiuni de rutină pe care le-ați tot amânat în ultima vreme. 

HOROSCOP 13 februarie 2018 Fecioară.  În prima parte a zilei este posibil să fiți indispus fără un motiv clar și să aveți dificultăți de concentrare. Vă sfătuim să nu începeți activități sau proiecte pe care nu le-ați pregătit temenic, pentru că riscați să nu le puteți duce până la capăt.  

HOROSCOP 13 februarie 2018 Balanță.  Înainte de amiază s-ar putea să fiți cam distrat și să întâmpinați dificultăți în comunicarea cu cei din jur. Se pare că intuiția nu funcționează foarte bine azi, așa că ar fi indicat să nu luați decizii fără să va sfătuiți cu cei apropiați. 

HOROSCOP 13 februarie 2018 Scorpion.  Traversați o perioadă favorabilă pe plan sentimental. Este posibil chiar să fiți dispus să faceți o declarație de dragoste. În plan profesional și în afaceri ar fi bine să nu va asumați niciun risc. 

HOROSCOP 13 februarie 2018 Săgetător.  În prima parte a zilei s-ar putea să nu fiți în apele dumneavoastră și să provocați conflicte cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Dacă ați planificat pentru azi o călătorie în interesul familiei sau împreună cu familia, ar fi bine să nu va răzgândiți, că să nu tensionați relațiile. 

HOROSCOP 13 februarie 2018 Capricorn.  O discuție în contradictoriu cu o persoană mai vârstnică v-ar putea pune pe gânduri. În relațiile cu prietenii și cu familia, va sfătuim să fiți înțelegător și să nu încercați să va impuneți punctul de vedere, pentru că există riscul să provocați o ceartă. 

HOROSCOP 13 februarie 2018 Vărsător.  Aveți tendința să va supraestimați capacitatea de efort fizic și intelectual. Va sfătuim să fiți prudent, pentru că altfel riscați să faceți greșeli costisitoare. În relațiile cu prietenii și cu familia, orgoliul excesiv v-ar putea face să provocați o ceartă. 

HOROSCOP 13 februarie 2018 Pești.  În prima parte a zilei s-ar putea să încasați o sumă importantă și să începeți imediat să faceți planuri pentru cheltuirea banilor. Va sfătuim să nu vă pripiți, fiindcă azi aveți tendința de a fi mai puțin pragmatic decât în alte zile. Vă înțelegeți foarte bine cu partenerul de viață și vă completați reciproc. Ar fi bine să va sfătuiți și să luați toate deciziile împreună.  

Foto: libertatea

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe