Antena Căutare

HOROSCOP martie 2018 SĂGETĂTOR. Ține de bani și nu-i risipi pe nimicuri

Marte te indeamna sa actionezi in prima parte a lunii martie 2018, care este cea mai dinamica si mai performanta in plan profesional.

HOROSCOP martie 2018 SĂGETĂTOR. Marte te îndeamnă să acționezi în prima parte a lunii martie 2018, care este cea mai dinamică și mai performantă în plan profesional. În același timp, luna martie are un foarte mare potențial amoros, este o lună plină de senzualitate, foarte ofertantă în plan sentimental.

HOROSCOP martie 2018 SĂGETĂTOR. Pe plan personal, acum poți întâlni o nouă dragoste sau poți vedea cum se întețește sau renaște o iubire mai veche, poți avea împliniri erotice nebănuite. Financiar, în partea a doua a lunii ai mai multă inițiativă, dar pot surveni și probleme în legătură cu banii.

În această perioadă, ai parte de multă agitație și există o tendință către grabă și impulsivitate, care se poate solda cu conflicte sau accidentări. De aceea, ai grijă!

Citește horoscopul lunii martie pentru toate zodiile!

Horoscop oferit de eastrolog.ro.

Simți deja cum norocul îți bate la ușă? Top 4 zodii cărora le reușește absolut tot ce își propun în 2018... HOROSCOP martie 2018 CAPRICORN. Înveți să fii mai optimist și îți faci timp pentru tine, în sfârșit...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x