HOROSCOP mayaș 2018. Previziuni pentru zodii: Un cuplu se va forma şi va deveni de nedespărţit

HOROSCOP mayaș 2018. Va fi un an în care bătăliile se vor da fără nicio regulă, în care revoltele populare se vor intensifica, însă în niciun caz așa cum ni le imaginăm azi sub formă de proteste. Dar astrele pregătesc şi iubiri de o viaţă, schimbări pe plan profesional şi călătorii speciale. 

HOROSCOP mayaș 2018. Va fi un an în care bătăliile se vor da fără nicio regulă, în care revoltele populare se vor intensifica, însă în niciun caz așa cum ni le imaginăm azi sub formă de proteste. Dar astrele pregătesc şi iubiri de o viaţă, schimbări pe plan profesional şi călătorii speciale.

Fecioară și Berbecul se vor întâlni în puncte pe care nu le aveau în comun în altă dată, asta deoarece au oportunitatea să se descopere unul pe celălalt și să găsească unul în celălalt ce le lipsește. Așadar, cuplul de temut în mayaș este format din Fecioară și Berbec.

Taurul va avea ocazia să călătorească foarte mult. Va obține mulți bani și nu e exclus să se remarce din punct de vedere profesional peste hotare.

Nativul Gemeni va avea un an greu din punct de vedere sentimental, dar și profesional. Se vor schimba o serie de paradigme sociale din care va trebui să învețe că și cum ar lua-o de la zero.

Racul are un an cu interferențe: două luni bune, două luni rele. Așa o va ține aproape tot anul, cu excepția ultimelor 4 luni (septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie).

Leul strălucește și în 2018. S-a ridicat și a renăscut din propria cenușă, iar spiritul său creator va da roade mai ales în toamna anului 2018.

Balanța va avea un an prosper. Va clarifica multe aspecte legate de casă, de relațiile cu străinătatea, cu prietenii, cu familia.

Scorpionul are de câștigat și el, însă trebuie să fie atent pentru că persoane sau situații din trecut vor reveni când îi va fi lumea mai dragă.

Săgetătorul construiește mult în 2018. O ia de la zero (așa cum deja s-a obișnuit să o facă de câțiva ani încoace) și de această dată.

Capricornul va avea un an greu, dar rezultatele îl vor face să realizeze că merită să facă sacrificii.

Vărsătorul se va reorienta din toate punctele de vedere și va avea numai de câștigat. Cifra 2 îi poartă noroc (este anul numerologic 2).

Cât despre cel născut în zodia Pești, lucrurile se clarifică mai ales în primele luni ale anului. Are de-a face cu transformări spectaculoase și e foarte posibil să se mute în casă nouă.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole
Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri