Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Horoscop: motivul pentru care te simți nesigură în dragoste potrivit zodiei

Horoscop: motivul pentru care te simți nesigură în dragoste potrivit zodiei. Află punctele tale slabe în funcție de zodie, puncte care te fac vulnerabilă în fața iubirii.

horoscop

horo

Horoscop: motivul pentru care te simți nesigură în dragoste potrivit zodiei. Află punctele tale slabe în funcție de zodie, puncte care te fac vulnerabilă în fața iubirii.

Astrele prevăd motivul pentru care te simți nesigură în dragoste potrivit zodiei. Ție ți se potrivește?

Berbec

Ai un bagaj greu din relațiile anterioare pe care îl porți pe umeri și nu știi cum să scapi de el. Crezi că tot ce spui și tot ce faci nu este bine și nu e pe placul partnereului de viață. Ar trebui să te întrebi dacă și el face tot ceea ce-ți place ție.

Taur

Nu reușești să te simți în largul tău. Dacă te întrebi care este motivul, nu știi exact ce să spui, pur și simplu nu crezi în acea dragoste absolută și uneori ai impresia că-ți pierzi vremea.

Gemeni

Nu-ți face plăcere să-ți dezvălui trupul. Te simți parcă dezgolită complet, simți sufletul dezgolit, acestea sunt motivele pentru care ți-e greu să-ți faci cunoscut trupul în fața iubitului. Nimeni nu este fără de imperfecțiuni, dar așa cum suntem, suntem unici.

Rac

Prima impresie pe care o ai atunci când intrați în cameră. Îți place ca totul să fie în ordine, să anticipezi tot, iar prima dată când sunteți în cameră trebuie să fie perfect. Decorul, hainele tale, ale lui. În realitate, ai imaginația foarte bogată, poate mai mult decât trebuie în astfel de cazuri.

Leu

Nu-ți place să porți conversație. Da, te stânjenesc primele cuvinte, primele conversații, mai ales în momente de apropiere. Nu știi ce să spui și ți-e teamă de asta, ți-e teamă ca din cauza emoțiilor să nu spui vreo prostie, de aceea preferi să fii mai tăcut/ă. Puțină relaxare va face conversația extrem de plăcută și de interesantă.

Fecioară

Nu știi dacă ești suficient de distractivă, de interesantă sau de bună. De aceea, cauți mereu să ți se certifice asta din exterior. Iar dacă partenerul uită sa ți-o spună, ei bine, panica te cuprinde.

Balanță

Cum îți stă părul și machiajul. Pare superficial, dar da, Balanțele țin foarte tare la aspectul fizic, astfel că pun mare preț pe coafură și machiaj.

Scorpion

Cât timp mai ai până la orgasm. Da, păi Scorpionii se gândesc tot timpul la plăcere, iar una dintre nesiguranțele lor este aceea dacă vor fi sau nu satisfăcuți sexual!....

Săgetător

Râsul, înălțimea și greutatea. Da, ești nesigur pe aceste aspecte și chiar dacă ți se spune de o mie de ori că totul este în regulă, nu poți scăpa nici în ruptul capului de această nesiguranță.

Capricorn

Dacă pari sau nu intimidant. Nu vrei nici să pară că intimidezi, dar nici să fii intimidat, mai ales că Capricornii chiar se intimidează ușor, în ciuda aparențelor.

Vărsător

Abilitatea de a fi cochetă. Îți place să fii cochetă însă nu știi în ce măsură reușești mereu asta, iar acest fapt te face să te cam simți nesigură.

Pești

Multele tale întâlniri. Da, poate că nu le mai știi numărul, dar știi că au fost multe, iar asta te face să te simți stânjenită.

Recomandari