Căutare Live

Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Fecioară. Situații neclare pe plan profesional

Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Fecioara. Astrele prezic o perioada tulbure pe plan profesional pentru nativii zodiei Fecioara. Horoscop lunar Fecioara.

Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Fecioară. Astrele prezic o perioadă tulbure pe plan profesional pentru nativii zodiei Fecioară. Horoscop lunar Fecioară.

Horoscop dragoste noiembrie Zodia Fecioară

Partenerul te solicită, familia te solicită, prietenii vor și ei câte ceva de la tine. S-ar putea să alegi munca, în ideea te a scăpa de ei. Dar alegerea asta este în detrimentul confortului tău.

Fecioarele celibatare au mari șanse să rămână așa, din cauză că tind să fie foarte rezervate și suspicioase față de intențiile persoanelor care le fac curte. De multe ori, suspiciunile lor sunt îndreptățite, dar uneori sunt doar ecourile unor experiențe nefaste din trecut, care riscă să le umbrească viitorul sentimental.

Ultimele zile din lună anunță întâlniri surpriză, situații geu de înțeles și chimii bruște. Este posibil ca această perioadă să aducă relații de scurtă durată pentru exigenta și conservatoarea Fecioară.

Horoscop bani noeimbrie Zodia Fecioară

Vei sta bine cu banii, dar și aici vor fi contradicții. Sunt necesare tot felul de cheltuieli care se exclud unele pe altele. Dacă nu te poți hotărî pe care s-o faci și la care să renunți, amână-le pe toate. Poate unele nu vor mai fi necesare.

În plan profesional, situația ar putea deveni ușor neclară începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie. Ai tendința să îți faci iluzii în legătură cu anumite asocieri sau colaborări, ori să te lași purtat cu vorba.

Horoscop sănătate noiembrie Zodia Fecioară

Cel puțin sănătatea nu-ți va face probleme. În afară de stres și oboseală, n-o să ai alte suferințe. Dar nimeni nu e mai bun decât o Fecioară când vine vorba despre organizare și stabilirea priorităților. Prin urmare, este cazul să decizi ce este cu adevărat necesar și prioritar și apoi să stabilești care sunt etapele de urmat.

Horoscopul zilei, cu Camelia Pătrășcanu. Vești bune pentru Scorpioni; îi așteaptă proiecte importante... Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Balanță. Evitați deciziile finale și schimbările radicale...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x