Horoscop Octombrie 2018 Zodia Capricorn. Noi oportunități apar la locul de muncă

Horoscop Octombrie 2018 Zodia Capricorn. Capricornii sunt intr-o mare dilema: prietenie sau iubire. Pana isi vor rezolva aceasta dilema, isi vor canaliza atentia asupra partii profesionale.

Horoscop Octombrie 2018 Zodia Capricorn. Capricornii sunt într-o mare dilemă: prietenie sau iubire. Până își vor rezolva această dilemă, își vor canaliza atenția asupra părții profesionale.

Horoscop dragoste octombrie – Zodia Capricorn

Ar fi mai bine să te mulțumești să tatonezi terenul, să încerci să cunoști cât mai multe persoane, mai ales dacă ești celibatar, dar fără să te arunci în vreo relație pasională. Pe de altă parte, nu este exclus ca o fostă iubire să apară la brațul unui prieten/unei prietene și să-ți fie dificil să te obișnuiești cu ideea.

S-ar putea să descoperiți dragostea într-o persoană din anturajul dumneavoatră apropiat. Din altă perspectivă, tranzitul lui Venus îți oferă posibilitatea să reevaluezi viitorul unei relații amoroase sau să-ți recalibrezi așteptările pe care le ai de la persoana iubită.

Horoscop bani octombrie – Zodia Capricorn

Este vremea să îți reevaluezi colaborările profesionale, proiectele de grup și interesele de partid (dacă este cazul), să verifici dacă grupurile socio-profesionale din care faci parte te mai reprezintă. De asemenea, merită să acorzi mai multă atenție proiectelor online și să îți alegi cu grijă colaboratorii și metodele de promovare. Anumite aspecte tehnice îți pot da bătăi de cap și ești nevoit să dai dovadă de răbdare, fiindcă lucrurile nu se mișcă atât de repede pe cât ai vrea.

În următoarea perioadă o să aveți parte de multe deplasări și în același timp de numeroase cheltuieli. Bine ar fi să aveți niște bani de rezervă „pentru zile negre„”în caz că vor apărea evenimente nefericite pe parcursul lunii octombrie.

Horoscop sănătate octombrie – Zodia Capricorn

Este o perioadă foarte bună pentru recuperare, în caz că până acum ai fost bolnav sau deprimat.
S-ar putea să ai parte de câteva zile cu neînțelegeri și încurcături care te irită. Dacă îți amintești că ești capabil să fii calm, pragmatic și perseverent, poți rezolva totul cu mai puțin stres.

Sursa: eastrolog.ro

Ultimele știri