Horoscop Octombrie 2018 Zodia Pești. Apar niște cheltuieli neprevăzute

Horoscop Octombrie 2018 Zodia Pesti. Luna acesta este posibil sa fiti nevoit sa faceti un imprumut sau sa cheltuiti o suma considerabila. Mare grija si la alegerile pe plan amoros, nu este o perioada buna sa puneti bazele unei noi relatii.

Horoscop Octombrie 2018 Zodia Pești. Luna acesta este posibil să fiți nevoit să faceți un împrumut sau să cheltuiți o sumă considerabilă. Mare grijă și la alegerile pe plan amoros, nu este o perioadă bună să puneți bazele unei noi relații.

Horoscop dragoste octombrie - Zodia Pești

Peștii care nu au o relație stabilă sau care încă nu s-au decis ce doresc, sunt în pericol să facă o alegere greșită în plan amoros.
În această perioadă este de preferat să cauți perspective noi la probleme vechi și să acorzi mai multă atenție nevoilor persoanei iubite. V-ar face bine să ieșiți din mediul în care stați zi de zi, de exemplu să faceți împreună o călătorie, chiar și una mai scurtă, să reveniți în locul în care v-ați cunoscut sau în locuri care vă sunt dragi, de care vă leagă amintiri frumoase.
Peștii celibatari ar putea fi atrași de persoane de departe sau pot avea o predispoziție de a se întoarce la persoane cu care au mai avut de-a face, chiar dacă episoadele anterioare nu au decurs prea bine.
Pe de altă parte, unii Pești ar putea ajunge să aprecieze o persoană care le-a fost alături, doar după ce relația s-a destrămat.

Horoscop bani octombrie - Zodia Pești

Banii te pot aduce și în conflict cu un prieten sau cu un grup, mai ales dacă ești în situația de a recupera o sumă pe care ai dat-o cu împrumut.
Poți să faci presiuni, dar ar fi bine să te înarmezi cu răbdare și diplomație.

Dacă nu ai loc de muncă și ești nevoit să te tot îndatorezi, este recomandabil să te mulțumești deocamdată cu un job care, deși nu pare grozav și ar putea fi doar temporar, te ajută să depășești momentul de criză.

Horoscop chinezesc octombrie 2018. Află ce îți rezervă zodiile în luna octombrie

Horoscop sănătate octombrie - Zodia Pești

Vrei să faci prea mult dintr-o dată sau la scară prea mare și ai putea sfârși dezamăgit de tine însuți, demoralizat sau epuizat. Din fericire, găsești resursele interioare necesare pentru a te remonta, astfel că poți depăși perioadele dificile mai repede decât de obicei.

Când simți că stresul devine greu de suportat, ai face bine să petreci mai mult timp în natură sau să faci sport în aer liber.

Sursa: eastrolog.ro

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole
Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri