Horoscop Octombrie 2018 Zodia Vărsător. Se ivesc oportunități profesionale deosebite

Horoscop Octombrie 2018 Zodia Varsator. Luna octombrie pare sa fie una buna pentru tine din toate punctele de vedere. Nu uita: pentru o aventura nu merita sa-ti risti o casnicie!

Horoscop Octombrie 2018 Zodia Vărsător. Luna octombrie pare să fie una bună pentru tine din toate punctele de vedere. Nu uita: pentru o aventură nu merită să-ți riști o căsnicie!

Horoscop dragoste octombrie - Zodia Vărsător

Intrigile nu lipsesc din tabloul lunii, nici relațiile secrete, dar este recomandat să te gândești bine înainte să-ți pui în pericol căsnicia sau relația amoroasă în care ești deja implicat.

Vărsătorii căsătoriți pot avea uneori impresia că nu au suficientă libertate de mișcare dar, pe de altă parte, ar putea fi geloși pe perechea de viață. N-ar strica să cauți activități care să vă placă amândurora, astfel încât să petreceți mai mult timp împreună. Dacă îți ignori soțul/soția, s-ar putea să ai neplăcuta surpriză ca acesta/aceasta să se îndepărteze, mai ales în ultima săptămână a lunii.

Horoscop bani octombrie - Zodia Vărsător

Este indicat să rămâi prudent în ceea ce privește relațiile cu străinătatea, mai ales dacă desfășori activități de import-export sau dacă ai colaborări cu firme din străinătate ori cu capital străin.
În a doua jumătate a lunii octombrie 2018 ești mai dispus să lupți pentru ceea ce ți se cuvine și, drept urmare, s-ar putea să obții o promovare sau recunoașterea publică a meritelor ori a contribuției la un proiect.

Horoscop sănătate octombrie - Zodia Vărsător

Ai tendința să îți neglijezi starea de sănătate. Chiar și o răceală de sezon ar trebui tratată cu seriozitate, ca să nu te trezești că ești scos din circuit timp de câteva zile.
Chiar dacă ai multă energie și te simți înstare să muți munții din loc, ai nevoie de odihnă și de un răgaz de meditație, în care să privești lucrurile în perspectivă, pe termen lung.

Sursa: eastrolog.ro

Ultimele știri