Căutare Live

Horoscopul lunii octombrie! Ce zodii se pot îndrăgosti în următoarea perioadă

Mariana Cojocaru, astrolog, a venit la Prietenii de la 11 și a prezentat horoscopul lunii octombrie.

Mariana Cojocaru, astrolog, a venit la Prietenii de la 11 și a prezentat horoscopul lunii octombrie.

Berbec

In prima parte a lunii se accentueaza relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Sunt posibile colaborari noi sau cele vechi se vor imbunatati substantial.

Atentie in preajma datei de 9 octombrie, pentru ca se vor contura premisele unor viitoare actiuni comune cu altii.

La capitolul financiar exista multa forfota, in sensul ca se incheie o etapa de castig din munca proprie si se deschide un culoar de castig de la altii. Insa va trebui sa demonstrezi mult discernamant vizavi de tot ce obtii de la ceilalti, deoarece vei primi bani si favoruri exact cat iti trebuie si mai ales cand iti trebuie. Asta poate sa coincida sau nu cu doleantele tale.

In a doua parte a lunii, s-ar putea sa primesti o suma de bani de la un loc de munca in care activezi sau conditiile de lucru se pot modifica. Vei fi tentat sa faci investitii, asocieri in afaceri sau sa te bazezi mai mult pe ajutoarele altora. Vor intra in discutie si mostenirile sau partajele specifice unui divort.

De retinut ca mai tarziu se va pune problema sa inapoiezi cu varf si indesat ceea ce primesti sau ceea ce ti se ofera acum. Foloseste strictul necesar si evita speculatiile de orice fel.

Provocarea perioadei consta in a-ti schimba atitudinea fata de bani, bunuri si favoruri de la altii.

Taur

In prima parte a lunii se anunta multa treaba in sfera muncii. La serviciu abia prididesti si de aici oboseala va fi la cote inalte. Totusi, in preajma datei de 9 octombrie va incepe o noua etapa de lucru. Ori apar activitati noi, ori colectivul in care lucrezi isi modifica componenta sau atitudinea fata de tine.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului renal si secundar pe segmentele capului, de aceea, fii foarte atent. Alterneaza perioadele de munca si odihna, ocupa-te doar de indatoririle tale.

Relatiile parteneriale vor cunoaste rasturnari de situatie, mai ales dupa 6 octombrie. Incepe o perioada de restrictii, de instrainari fata de un partener de viata si rupturi in colaborari si parteneriate. Vei mai avea colaborari, insa acestea vor presupune multa munca, raspundere si bani putini, primiti tarziu sau deloc. Provocarea momentului consta in a-ti schimba conceptiile si modul de relationare cu ceilalti.

La capitolul financiar se recomanda prudenta, achitarea datoriilor de orice fel in totalitate si la timp. In preajma datei de 24 octombrie contextul astral te va indemna sa te ocupi mai mult de tine. Vei reusi mai usor sa-ti schimbi atitudinea si modul de relationare cu tot ce te inconjoara.

Gemeni

Incepe o perioada in care vei fi nevoit sa-ti ajustezi modul de gandire si comunicare. Astrele iti recomanda abordarea unei noi filozofii de viata, bazandu-te mai mult pe experientele si fortele tale.

Relatiile sentimentale se vor revigora in preajma datei de 9 octombrie. Exista posibilitatea sa te indragostesti sau sa te apropii mai mult si mai bine de o relatie de iubire deja existenta. Altii se vor bucura de copii si de experientele inedite traite alaturi de ei.

La serviciu se anunta o perioada cu multa munca, responsabilitate si bani putini. Este nevoie sa redescoperi placerea lucrului bine facut.

Pe de alta parte, sanatatea devine un capitol sensibil, mai ales pe segmentele aparatului uro-genital si gat. Asculta-ti organismul, evita excesul de zel in campul muncii si controleaza-ti regulat starea sanatatii.

Ce activitati vei desfasura incepand din aceasta luna sau ce loc de munca vei obtine au iz de mana a destinului, asa incat fii pregatit si ai incredere ca Universul lucreaza in favoarea ta.

Spre finalul lunii, in preajma datei de 24 octombrie se evidentiaza relatiile cu prietenii. Intalniri, discutii, controverse. Rabdare si prudenta! S-ar putea sa descoperi unele conflicte puse la cale de colegii de serviciu, dar se vor risipi curand fara prea multe batai de cap.

Rac

Relatiile cu mebrii familiei si cu neamurile sunt favorizate in prima parte a lunii, asa incat ar trebui sa te bucuri de ele, intalnindu-te mai des cu aceste persoane. Procesele mentale sunt sustinute, comunicarea la cote inalte, reusind sa fii o incantare pentru cei care te asculta.

Se intrezaresc schimbari majore in planul casei si al relatiilor cu familia, mai ales in preajma datei de 9 octombrie. Te poti muta in casa noua sau se poate pune problema achizitionarii unor bunuri patrimoniale valoroase. Oricum, lucrurile se vor desfasura in favoarea ta si de aici si bucuria va fi pe masura.

Relatiile sentimentale vor fi supuse unor reconfigurari, iar in unele cazuri exista varianta despartirii de cineva drag. Provocarea astrelor consta in a deveni mai responsabil vizavi de tot ce inseamna iubire si implicatiile ei. Este nevoie sa inveti detasarea fata de persoanele dragi si acordarea spatiului necesar fiecaruia pentru dezvoltare personala si relationala.

Dialogurile cu persoana iubita sau cu copiii vor fi frecvente si se vor spune lucrurilor pe nume. Conflictele colegiale pot lua amploare, insa evita provocarile si izbucnirile emotionale nefondate.

Evita excesele si odihneste-te mai mult. Prietenii si protectorii nu sunt de partea ta, mai ales in preajma datei de 24 octombrie. Recomandabil este sa renunti la cei care ti-au creat neplaceri.

Leu

Evenimentele principale ale lunii sunt legate de rude, prietenii apropiati si domeniul profesional. Este o perioada favorabila studiilor, schimbului de informatii si proceselor de invatare si evaluare.

In preajma datei de 9 octombrie sunt posibile schimbari in relatiile apropiate. Sunt posibile despartiri de persoane dragi si apropierea de altele mult mai interesante si de folos tie in aceasta etapa de viata.

Pe de alta parte, poti calatori frecvent pe distante scurte in scopuri diverse, fie turistice, fie in scop profesional.

La capitolul financiar revin situatii si discutii vechi. Vei primi bani, cadouri sau favoruri, dar fii foarte prudent. Bine este sa faci economii, sa cheltuiesti strictul necesar si sa eviti implicarea in afaceri sau investitii.

Se anunta finalul unei etape profesionale si al unor relatii cu persoane influente in mediul social in care activezi. Relatiile cu prietenii si protectorii sunt evidentiate. Se pot repune in discutie teme si situatii ramase nerezolvate vizavi de aceste persoane.

Atentie la relatiile familiale! Incepe o perioada in care se pot petrece transformari majore, in sensul ca de unii membri te poti separa, instraina sau desparti definitiv. Schimbarea locuintei, poate chiar a orasului sau tarii sunt alte teme ce vor intra in sfera ta de interes.

Fecioara

In prima parte a lunii, atentia si eforturile tale sunt indreptate catre locul de munca si plata aferenta activitatii pe care o desfasori. Se pare ca iti vor veni bani, favoruri sau conditiile de munca se pot modifica mult si bine, mai ales incepand cu 9 octombrie.

Organizeaza-ti corect si eficient treburile, pentru ca altfel iti vei destabiliza organismul si mentalul. Luna este potrivita tratamentelor de infrumusetare, masajelor, innoirii garderobei, dar si dialogurilor cu specialisti in dezvoltare personala si relationala.

Gandirea si comunicarea vor primi influente astrale importante. Pentru altii se vor ivi situatii legate de instruire personala in scopul dezvoltarii profesionale. Cursurile pe termen scurt pot fi frecvente si cu impact pe tot restul vietii.

Relatiile cu neamurile si prietenii apropiati vor cunoaste suisuri si coborasuri, in sensul ca de unele persoane te vei indeparta. Vor aparea oameni noi in preajma ta, fiind posibil ca acestia sa-ti ramana alaturi pe tot restul vietii. Fii mai intelegator cu doleantele sau problemele celor dragi.

Pe 24 octombrie apar informatii pretioase referitoare la bani, bunuri, mosteniri, partaje. Se incheie o etapa in acest sens.

Balanta

Tu esti o mica vedeta luna aceasta. Stralucesti, ai chef de tot si toate, iar ceilalti te vor privi ca pe un model demn de urmat. Ocupa-te mai mult de tine.

La capitolul financiar se anunta schimbari majore. Sunt posibile noi variante de castig din munca proprie. Provocarea perioadei pe care o traversam consta in a-ti schimba sistemul valorilor morale si atitudinea fata de bani si modul de obtinere a acestora. Sunt posibile etape de munca fara castig sau cu bani putini.

Pe de alta parte, se contureaza finalul unei etape de viata in care ai primit ajutor material si moral din partea altora. Vei fi nevoit ca de acum incolo sa te bazezi doar pe fortele tale.

Energia vitala va fluctua mult, de aceea, dozeaza-ti atent eforturile. In plan personal exista multa forfota luna aceasta, insa ai incredere ca Universul te protejeaza si cineva acolo sus vegheaza discret, dar sigur, asupra ta.

Revin in atentie afectiuni vechi ale picioarelor si sistemului circulator. Alimenteaza-te corect, plimba-te in aer liber si dormi suficient. Acorda atentie relatiilor cu femeile, pentru ca sunt dusmani puternici.

Scorpion

Pentru tine este o perioada de restructurare interioara si exterioara cu efecte pe tot restul vietii. Relationarea cu ceilalti, ingrijirea atenta a trupului si poate chiar a sufletului vor fi temele principale pentru multa vreme de acum incolo.

Financiar va aparea tendinta de a cheltui mai mult decat iti poti permite. In aceasta perioada, castigurile si favorurile de la altii vor veni in salturi sau deloc. Practic vor exista restrictionari legate de cheltuieli sau investitii.

La serviciu sunt in desfasurare etape de munca mai vechi, care nu au fost parcurse corect si la timp. De aici castigurile pot intarzia sau pot fi diminuate. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te serios de indatoririle tale.

In preajma datei de 9 octombrie este posibil sa simti oboseala mentala accentuata. Afectiunile legate de aparatul renal si de segmentele capului se pot evidentia sau se pot instala altele noi si destul de dificil de diagnosticat si tratat. Este nevoie sa fii mult mai atent la sanatatea organismului si sa te ingrijesti pe indelete.

Dusmanii ascunsi iti pandesc toate miscarile, mai ales la serviciu, insa ai sanse mari de a-i deconspira. In relatiile parteneriale se pot petrece rasturnari de situatie. Te poti desparti definitiv de un partener de viata, de afaceri sau o colaborare se va incheia.

Sagetator

Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt tensionate in aceasta luna. Unele se pot rupe definitv, altele se vor reconfigura sau chiar se pot retrictiona cum nu te astepti.

Discordia este in plina activitate vizavi de tot ce tine de relatii cu ceilalti, calatorii, studii, dar si mentalul este distorsionat. Vei avea tendinta sa ripostezi la tot si la toate, existand riscul sa strici relatii si situatii bune.

In preajma datei de 9 octombrie se vor accentua relatiile cu prietenii si protectorii. Pot aparea personaje noi si interesante in viata ta. Mentalul profund incepe sa primeasca influxuri astrale deosebite. Urmeaza o perioada favorabila reconfigurarii mentale si morale.

Este nevoie sa-ti schimbi mentalitatea si relatiile cu tot ce te inconjoara. Singuratatea va fi prezenta, insa provocarea perioadei consta in a-ti intoarce privirea si eforturile catre propria ta evolutie spirituala.

La serviciu se va incheia o etapa importanta. Poate fi vorba de o activitate care s-a desfasurat pe mai multi ani, de restrictionarea sarcinilor de serviciu sau chiar de pierderea locului de munca. Intrigile din zona muncii sunt bine ascunse de ochii si urechile tale. Conflictele care se construiesc de acum incolo vor avea repercusiuni pe cel putin un an de zile de acum incolo, de aceea, fii prudent si ia in considerare toate optiunile.

Acorda atentie oricarei probleme a organismului!

Capricorn

Domeniul profesional, pozitia sociala si imaginea in ochii lumii sunt temele principale din prima parte a lunii. Sunt posibile dialoguri importante cu sefii. Poti primi indatoriri noi, poate chiar o functie de conducere.

Atentie in preajma datei de 9 octombrie, deoarece se contureaza inceputul unei etape noi de viata profesionala. Se anunta multa munca, insa plata se va lasa asteptata sau nu va fi pe masura responsabilitatilor.

Relatiile cu prietenii si protectorii vor capata valente deosebite. Incepe o perioada in care te vei indeparta de cei vechi, iar singuratatea va fi frecventa. Provocarea perioadei consta in a-ti depasi temerile legate de anturaj si a te baza mai mult pe propriile tale forte.

Protectorii sunt o alta tema la care va trebui sa reflectezi incepand cu aceasta luna. Pe de alta parte, prieteniile care se vor lega de acum incolo vor dainui pe tot restul vietii.

Pe de alta parte, dusmanii ascunsi sunt activi si oricand iti pot pune bete in roate. Fii prudent, evita provocarile si indeplineste-ti atent sarcinile de lucru la serviciu, iar in plan personal fii cat mai discret. Relatiile sentimentale se vor reconfigura, iar in unele situatii o relatie de iubire se va finaliza definit. Altii vor avea de-a face cu copiii si mofturile lor.

Varsator

In prima parte a lunii primesti sustinere astrala deosebita in relatiile cu strainatatea si la studiile pe termen lung. Poate fi vorba si de planuri de calatorie, atat in scop turistic, cat si in scop profesional. Vesti interesante si benefice ar trebui sa primesti in acest sens in preajma datei de 9 octombrie.

Totusi, procesele mentale sunt fluctuante, de aceea, fii prudent daca esti nevoit sa acorzi interviuri sau sa dai probe de examen.

Domeniul profesional este accentuat, asa incat ce se contureaza acum va constitui baza unor viitoare domenii de lucru. Este posibil sa ti se para ca este dificil, ca vor fi responsabilitati grele, bani putini sau deloc, dar e vorba doar despre aparente. Pe masura ce va trece timpul, lucrurile se vor aranja in favoarea ta.

Fii prudent, deoarece unele persoane chiar iti vor binele si nu ar fi indicat sa renunti la ele.

In familie se anunta finalul unei etape, in sensul ca exista varianta sa te muti intr-o alta locatie sau, pur si simplu, sa te raportezi altfel la membrii familiei. Afirmarea profesionala devine prioritara de acum incolo si vei fi nevoit sa lucrezi mult in aceasta directie.

Ziua de 24 octombrie marcheaza redefinirea filozofiei tale de viata si debutul unei etape noi in viata sociala.

Pesti

Se pare ca in aceasta luna ai succes la banii si bunurile altora. Poti primi favoruri substantiale sau propuneri tentante legate de asocieri in afaceri sau investitii. Relatiile cu institutiile financiare sunt bune. De retinut ce se petrece la capitolul financiar, pentru ca se contureaza o noua etapa de castig de la si prin altii.

Pe de alta parte, ar fi indicat sa echilibrezi laturile materiale cu cele spirituale ale vietii. In relatiile cu strainatatea vor aparea reconfigurari si personaje noi. Se pot ivi calatorii interesante peste mari si tari fie in scop profesional, fie de agrement.

Altii se vor ocupa serios si pe termen lung de propria lor instruire, parcurgand cursuri sau diverse programe de formare personala si profesionala. Evita provocarile celorlalti, pentru ca poti ajunge in situatii neplacute, greu de controlat si remediat.

Parteneriatele si colaborarile iti sunt bine sustinute, existand posibilitatea sa primesti oferte noi de colaborare. In familie se vor rediscuta aspecte mai vechi legate de patrimoniu.

Relatiile cu anturajul apropiat vor cunoaste un final de capitol. O calatorie scurta iti poate aduce vesti importante legate de familie sau de mosteniri.

Le e scris să fie singure! Top trei zodii care nu se căsătoresc în următorii ani ... Zodiile care câștigă la loto în luna octombrie 2018. Află dacă te afli printre norocoși...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri