Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Horoscop pe plan personal - 31 august 2019. Nativii Fecioară pot primi observații pentru superficialitate

Dragi Capricorni, un proiect pentru care aproape că v-ați dat sufletul se apropie de final. Puțină răbdare, iar rezultatele vor fi la înălțime.

Dragi Capricorni, un proiect pentru care aproape că v-ați dat sufletul se apropie de final. Puțină răbdare, iar rezultatele vor fi la înălțime.

Nativii Fecioară pot primi observații pentru superficialitatea cu care își fac treaba, dar au o stare de spirit atât de bună, încât nimic nu îi poate atinge.

Dificultăți în plan profesional pentru Balanţe. Cu ajutorul unei persoane mai în vârstă vor trece însă cu bine peste obstacole.

Scorpionii sunt oamenii la care ceilalți aleargă pentru tot felul de sfaturi la serviciu. Sunt calmi iar echilibrul lor îi face demni de toată încrederea.

O zi plină pentru Săgetători. Au atât de multe lucruri de făcut și mare noroc că au și energie pe măsură.

Vești excelente legate de bani pentru Vărsători. Ziua începe monoton, însă o veste primită în jurul serii vă va umple portofelul.

Peştii lasă impresia că sunt duplicitari. Ar face bine să își schimbe atitudinea, altfel, cei din jur îi vor marginaliza.

Berbecii sunt concentrați asupra unui plan de afaceri în care cei din jur nu au prea multă încredere. Încăpățânarea lor va trece de toate criticile.

Taurii nu știu cum să se mai împartă între atâtea sarcini la serviciu. S-au implicat în multe proiecte de-a lungul timpului.

O vorbă spusă în grabă ar putea isca un scandal monstru între Gemeni și un coleg sau chiar un șef. Mare atenție la cuvintele rostite la nervi.

Racii sunt mici trișori astăzi, vor să scape de efort și de responsabilități, însî un coleg care e cu ochii pe ei îi poate da de gol.

De cealaltă parte, nativii Leu nu se feresc deloc de muncă, dimpotrivă, știu bine că dacă muncesc mai mult și răsplata va fi pe măsură.

Recomandari