Căutare Live

Horoscop rune 23-29 noiembrie, cu Mihai Voropchievici. Peştii îşi îndeplinesc visele, vezi ce se întâmplă cu Gemenii

Horoscop rune 23 - 29 noiembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă seara, la emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru 23 - 29 noiembrie 2020.

Horoscop rune 23-29 noiembrie, cu Mihai Voropchievici. Peştii îşi îndeplinesc visele, Leii sunt puși pe scandal

Horoscop rune 23-29 noiembrie 2020

Berbec

Are o săptămână în care trebuie să fie mai puternic, să aibă tăria de a înfrunta, de a depăși niște probe de încercări, pentru că sunt lucruri care trebuie să fie rezolvate. Deci, atenție la sănătate, la relaționarea cu ceilalți și la efectele unor discuții mai vechi. Când atenționez înseamnă: "aveți grijă și lăsați gura mai mică".

Taur

Are o săptămână în care o schimbare foarte importantă se va produce la ei acasă ;i destul de curând. Fiți pregătiți să o primiți.

Gemeni

Au o săptămână în care trebuie să bată cu pumnul în masă și să își consolideze poziția: "eu sunt eu, eu șeful familiei, eu sunt colegul tău și de acum încolo te rog să nu mă mai persiflezi, iar în societate eu sunt eu". Trei posibilități pe care trebuie să și le manifeste și să le realizaeze.

Rac

În schimb, racul are o săptămână plină de călătorii. Dacă aveți nevoie de o perioadă de respiro, de un refugiu, puteți să fugiți o perioadă. Este o săptămână în care vă puteți face bagajele. Atenție, această călătorie nu înseamnă că vă faceți bagajele pentru că v-ați certat cu soțul sau soția.

Leu

E pus pe uragan, trebuie să-și adune forțele pentru a susține o confruntare. Susține o bătălie furtunoasă, dar sfatul runelor este să se tempereze, asta pentru că totul va fi mult mai ușor dacă lucuruile se întâmplă cu calm.

Fecioară

Fecioara are o săptămână în care trebuie să abordeze total diferit problemele care o interesează. Schimbați tactica!

Balanță

Sunt într-o săptămână de revigorare totală în toate disponibilitățile și pe plan fizic și pe plan psihic. Puteți începe o viață nouă, deci o săptămână total diferită de celelalte. Aveți dorința de a trăi

Scorpion

Scorpionul trebuie să lase la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Pentru că dacă lasă necazurile în urmă, se vor pregăti pentru o perioadă mult mai bună. Deci tot ce a fost până acum a fost o probă de încercare.

Săgetător

Găsește răspunsul tuturor problemelor cu ajutorul unei discuții sincere cu toți membrii familiei sau cu partenerul. Fără dialog nu se rezolvă nimic. Majoritatea săgetătorilor au avut ceva tensiuni pe acasă și este timpul schimbării. Discutați! Fără dialog nu se rezolvă nimic.

Capricorn

Vrea să susțină și el o mică bătălie și va susține asta pentru că nu acceptă de la ceilalți niciun sfat sau opinie. Bătălia va fi în favoarea voastră, veți câștiga cu siguranță, nu e cazul să faceți scandal

Vărsător

Are ocazia și oportunitatea să afle un adevăr foarte important. Vine cu marcaje asupra vieții. Gândiți-vă bine la ce ați făcut sau la ce v-ați dorit sau ce ați făcut

Pești

O săptămână de fertilitate și belșug. Toate visurile se împlinesc în perioada imediat următoare.

Horoscopul zilei 22 noiembrie 2020. Gemenii obțin ce vor, află ce se întâmplă cu Balanțele... Horoscopul Banilor 2021. Numerologul Mihai Voropchievici face previziuni pentru anul viitor...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x