Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019. Bani mulți pentru Berbec

Horoscopul săptămânii 11-17 noiembrie 2019 aduce vești despre fiecare zodie în parte: Bani mai mulți pentru Berbec, suuces pentru Taur, nervi pentru Gemeni. Ce aduce horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscopul săptămânii viitoare 11-17 noimebrie 2019

Horoscopul săptămânii 11-17 noiembrie 2019 aduce vești despre fiecare zodie în parte: Bani mai mulți pentru Berbec, succes pentru Taur, nervi pentru Gemeni. Ce aduce horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Berbec

Mulți bani câștigați din munca proprie. Așteaptă-te așadar ca, în a doua parte a săptămânii, să apară mai multe oportunități de a-ți rotunji veniturile și/ sau de valorifica o parte din economii prin intermediul unor investiții.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Taur

Lumina reflectoarelor se ațintește asupra ta, mai ales dacă activezi într-un domeniu de activitate care implică lucrul cu oamenii. O parte din succesul înregistrat săptămâna aceasta în raport cu unele chestiuni care îi implică pe partenerul de afaceri, colaboratori și/ sau clienți se datorează încrederii de sine.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Gemeni

În a doua jumătate a acestei săptămâni să întrevede o perioadă aglomerată și solicitantă la locul de muncă. Nervii îți sunt întinși la maximum, atârnă responsabilități grele pe umerii tăi, dar în același timp aceste obstacole se pot dovedi în final a fi fost o serie de oportunități deghizate în provocări.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Rac

Efectele lunii pline se resimt mai ales în a doua parte a săptămânii. Mai exact, se prefigurează o a doua parte a săptămânii în care poți face progrese notabile în privința inițiativelor antreprenoriale în care ești implicat(ă) și/ sau pe care le derulezi.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Leu

Bagajul energetic tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, semn că dacă urmărești să crești în ierarhia de la serviciu, ar fi bine să îți deschizi ochii la oportunitățile care apar pe acest plan în a doua jumătate a săptămânii. Nativii(ele) care au depus deja eforturi în acest sens s-ar putea să se bucure de primele rezultate și beneficii.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Fecioară

Ai parte de o a doua parte a săptămânii în care te miști de colo-colo în încercarea de a rezolva tot felul de lucruri prin oraș sau în localități mai mult mai mai puțin îndepărtate de casă, participi la cursuri sau seminare de perfecționare continuă și/ sau petreci destul de mult timp pe la instituțiile statului pentru obținerea de avize.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Balanță

Casele pe care le reunește Luna Plină de joia aceasta mai sunt asociate și cu banii, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, este vorba despre banii și/ sau bunurilor deținute și/ sau câștigate în raport cu parteneruld e viață și/ sau afaceri. În a doua jumătate a săptămânii, ați putea să dezbateți oportunitatea unor investiții sau unele șanse de a vă suplimenta resursele comune.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Scorpion

Luna Plină se face cel mai mult simțită în casa partenerilor de afaceri, a colaboratorilor și a clienților. S-ar dori să faci în așa fel încât să te apleci mai mult în a doua parte a săptămânii asupra dorințelor și cerințelor lor. Grija suplimentară pe care le-o porți din acest punct de vedere se va dovedi a fi fost extrem de benefică prin rezultatele pe care le atrage.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Săgetător

A doua parte a săptămânii îți va fi destul de ocupată și solicitantă. Ți se va pune la încercare capacitatea de a te adapta la unele circumstanțe schimbătoare, deci încearcă să nu disperi dacă lucrurile nu merg așa cum ți-ai propus. Nu trebuie decât să rămâi stăpân(ă) pe tine însuți(ăți) în primă fază.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Capricorn

Competiție pentru atenția ta între hobby-urile pe care intenționezi să le transformi în afaceri de suflet la un moment dat și proiectele propriu-zise pe care le derulezi sau în care ești implicat(ă). Ai făcut destul progrese în cazul celor dintâi și nu ar strica acum să te concentrezi pe acele preocupări care ai dori să devină business-uri lucrative.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Vărsător

Nu este de mirare dacă te simți asemeni unui resort de care se trage la ambele capete. Acest lucru se datorează faptului că se formează Luna Plină de joi pe axa vieții de carieră și a celei de familie. Amibiția de a persevera și cheia reușitei nu îți lipsesc în plan profesional, dar poate că, de data aceasta măcar, ar trebui să cadă pe locul doi în fața familiei.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Pești

Dat fiind că axa peste care cade Luna Plină de joi mai este asociată și cu deplasările pe distanțe mai mici sau mai mari, respectiv cu studiile, este de așteptat să nu stai prea mult locului, cel puțin în a doua parte a săptămânii. Nu duci lipsă nici de oportunități de învățare, indiferent dacă apar într-un cadru formal, adică la o instituție de educație, sau prin intermediul unor experiențe practice.

sursa: astrodex.ro

Ultimele știri