Live acumFilm: Misiune imposibila: Protocolul Fantoma
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Horoscop săptămânal 23-29 septembrie 2019. Zodia Vărsător se află într-un impas

Horoscop pentru saptamanal 23 - 29 septembrie 2019 aduce vești importante pentru fiecare zodie: Văstătorul se află în fața unui impas, Balanța simte că pierde controlul, iar Peștii sunt încăpățânați. Află ce prezic astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop pentru săptămânal 23 - 29 septembrie 2019 aduce vești importante pentru fiecare zodie: Văstătorul se află în fața unui impas, Balanța simte că pierde controlul, iar Peștii sunt încăpățânați. Află ce prezic astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019 Zodia Berbec

Pe plan profesional vor apărea schimbări pozitive, iar tu vei avea rol de lider. Ai grijă căror proiecte le oferi prioritate și ține minte că pregătiarea este pasul esențial pentru obținerea succesului. Proiectele de succes au la bază pregătire și informații corecte. Poate ar fi bine să evaluezi ce proiecte sunt în lucru deja și să te concentrezi pe unul din ele.

Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019 Zodia Taur

Ai parte de niște oportunități însă nu știi dacă să le accepți. Te sperie ideea de a te extinde, dar în același timp te simți limitată de posibilitățile pe care le ai în acest moment. Vrei multe lucruri pentru tine, dar nu și riscurile care vin la pachet cu ele. Trebuie să decizi care este cel mai bun lucru pentru tine ținând cont de sentimentele și dorințele tale.

Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019 Zodia Gemeni

Treci printr-o perioadă creativă de care trebuie să profiți prin orice mod poți și să o exprimiri prin pictat, scris, muzică. Nu trebuie să fie opere de artă, ci trebuie să te reprezinte și să te exteriorizezi prin intermediul lor. Prin aceste acțiuni, mintea se va relaxa și în același timp se va extinde către idei noi și posibilități la care poate nu te-ai fi gândit. Chiar dacă nu ai vreo abilitate creativă, nu strică să exersezi ceva chiar și în joacă.

Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019 Zodia Rac

Ai grijă la cheltuieli în această perioadă. Ai o tendință mai accentuată de a chelui și a nu urmări pe ce se duc banii exact. Ține evidența cheltuielilor și nu împrumuta cardul. Pe de altă parte, este o bună perioadă de a începe un proiect sau afacere. Dar ai grijă cui îi dai detalii și ce informații spui. Nu îți irosi energia numai pe vorbe, ci mai bine o conservi pentru a transforma-o în acțiuni.

Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019 Zodia Leu

Fiecare persoană din această lume are propriile dorințe, propriile noțiuni de cum ar vrea să își trăiască viața. Sigur, nu putem să avem chiar tot ce ne dorim. Însă avem puterea să ne construim o viață care să se apropie pas cu pas de ceea ce ne dorim. Nu lăsa pe nimeni să îți impună cum ar trebui să îți trăiești viața. Desigur, sunt momente în care trebuie să faci și compromisuri, dar nu trebuie să uiți de tine și de dorințele tale.

Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019 Zodia Fecioară

Săptămâna aceasta ești concentrată asupra chestiunilor financiare. Poate ai impresia că nu îți ajung banii sau că îi folosești greșit. Observă-i pe alții cum gestionează banii și învață de la ei. În același timp, trebuie să decizi și ce lucruri sunt importante pentru tine și care costă. E posibil să ai cheltuieli complet inutile doar pentru că te-ai obișnuit cu unele lucruri.

Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019 Zodia Balanță

În această perioadă vei simți că pierzi controlul asupra multor situații. Trebuie să fii calmă pentru că pierderea acestui control te va ajuta să descoperi noi emoții și experiențe. De fapt, prin astfel de momente de lipsă de control ajungem să evoluăm, să ne cunoaștem mai bine și să adunăm povești interesante de spus mai departe. Este o plăcere cu sens, care în final îți va oferi înțelepciune.

Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019 Zodia Scorpion

Se vor pune probleme parteneriale majore în funcție de natură ocupației lor, a responsabilității sau a sarcinilor ce decurg din condițiile derulării unui contract. În plan matrimonial, se anunța certuri de scurtă durată, repetate sau reluate în bază acelorași argumente și acuzații. Cei care se află pe picior de divorț pot fi subiectul unor șicane și hărțuieli conjugale dar nici ei nu se vor lasă și vor replică, după puterile lor.

Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019 Zodia Săgetător

În această săptămână ajung în atenția lor proiectele axate pe miză unui câștig. Sunt vizate acele avantaje materiale, patrimoniale, sociale sau relaționale care au că substrat, sau condiție de realizare, o persoană din afară granițelor, o deplasare sau o instituție din afară țării în care locuiesc.

Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019 Zodia Capricorn

În relaţie, partenerul încearcă din răsputeri să atragă atenţia nativilor din Capricorn, însă fără prea mare succes. În planul sănătăţii, ei beneficiază din plin de momente de linişte şi calm. Cariera merge ca pe roate. Capricornii întâmpină situaţii inedite la locul de muncă, dar fac faţă cu brio oricărei provocări.

Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019 Zodia Vărsător

În această săptămână nativii din Vărsător se găsesc într-un impas. De aceea, îi vor include în planurile lor pe unii prieteni de la care aşteaptă o mână de ajutor. Cu această ocazie, relaţiile de prietenie vor fi reevaluate atent. Pe plan profesional, ar fi indicat să se rediscute unele condiţii de muncă sau de colaborare.

Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019 Zodia Pești

Peștii au o atitudine destul de încăpăţânată. Sunt împotriva curentului şi au idei originale, ceea ce îi ajută la locul de muncă. În mediul familial situaţia nu este prea bună. Nativii din această zodie încearcă să evite să petreacă prea mult timp alături de membrii familiei extinse şi de rude. Nici cu sănătatea nu stau prea bine, este posibil să sufere de pe urma sistemului imunitar slăbit.

Citește și: