Horoscop săptămânal 6 - 12 ianuarie 2020. Sunt anunțate șapte zile cu provocări uriașe

Horoscop săptămânal 6 - 12 ianuarie 2020 pentru fiecare zodie. Află ce îți rezervă astrele în următoarele șapte zile și cu ce provocări te vei confrunta.

Horoscop pentru fiecare zodie

https://pixabay.com/

Horoscop 6 - 12 ianuarie 2020 pentru Zodia Berbec

Deși acest sentiment de melancolie și viziunea negativă asupra lucrurilor pare să nu vrea să te părăsească, gândește-te că se datorează conjuncției astrale, adică nu este obiectiv. Realitatea este mult mai bună decât cum o vezi. La locul de muncă este timpul să înveți și să faci contacte noi, dar și să te adaptezila anumite subiecte care nu sunt pe deplin pe placul tău. La nivel sentimental există probleme, dar există și multă dragoste și acest lucru compensează totul.

Horoscop 6 - 12 ianuarie 2020 pentru Zodia Taur

Săptămâna aceasta toate ușile vi se deschid și vă veți da seama că nu puteți face nimic, mai ales la locul de muncă, unde veți fi la viteză maximă, foarte motivați, cu energia la maxim și mintea limpede. Acest lucru va avea un impact pe termen scurt sau lung asupra veniturilor. Dacă tot sunteți singur, veți întâlni pe cineva care poate nu vă este partenerul de suflet, dar cu care vă veți înțelege fizic foarte bine. Și săptămâna aceasta vine plină de romantism și pasiune pentru Taur. Profită de asta!

Horoscop 6 - 12 ianuarie 2020 pentru Zodia Gemeni

Este momentul să vă analizați situația economică și să faceți o abordare pentru a elimina cheltuielile inutile. Problemă complicată pentru Gemeni, deoarece de obicei nu respectă bugetul stabilit. Totuși, trebuie să profitați acum pentru a stabili regulile economiei dvs. și a vedea cum veți cheltui banii. În domeniul sentimental, dacă te afli într-o relație serioasă, lasă deoparte îndoielile. Dacă ești singur, o dragoste serioasă se află în jurul tău.

Horoscop 6 - 12 ianuarie 2020 pentru Zodia Rac

O săptămână complicată vă așteaptă în mediul de lucru. Nu sunteți pregătit acum să îngăduiți pe nimeni și această tendință de temperament vă poate provoca conflicte cu oameni cu adevărat autoritari și nu trebuie neapărat să fie cu șefii dvs. În domeniul sentimental, toată confuzia se datorează neînțelegerii și lipsei de comunicare. Trebuie să petreci timp cu partenerul și să fii sincer cu el.

Horoscop 6 - 12 ianuarie 2020 pentru Zodia Leu

A sosit momentul să punem capăt acestei stări de melancolie care v-a invadat în ultima vreme. Este foarte necesar să înveți să înfrunți emoțiile negative și să le redirecționezi astfel încât acestea să fie neutralizate. În dragoste este momentul să acorzi mai multă atenție celui de lângă tine. Puțină pasiune și distracție o să vă prindă bine.

Horoscop 6 - 12 ianuarie 2020 pentru Zodia Fecioară

Cel mai bun aspect al acestei săptămâni pentru Fecioară este partea profesională. Poate te-ai simțit obosit de munca ta dar cu toate acesteai ai dat tot ce ai avut tu mai bun. Este un moment optim pentru schimbarea locului de muncă, trimiterea curriculumului, efectuarea interviurilor sau solicitarea schimbării poziției. În dragoste ești nehotărât, efectiv nu știi ce vrei.

Horoscop 6 - 12 ianuarie 2020 pentru Zodia Balanță

În această săptămână va trebui să vă controlați starea de spirit , deoarece starea de spirit vă va fi afectată de o anumită conjuncție astrală, care va provoca schimbări bruște de dispoziție. Ar fi bine să aveți o atenție specială la locul de muncă, nu este momentul să provocați vreun conflict pe care o să îl regretați. Aveți grijă și în relațiile cu persoana iubită, nu exagerați și nu vă răsfățați prea mult, este o perioadă de bună comunicareși soluționare a conflictelor.

Horoscop 6 - 12 ianuarie 2020 pentru Zodia Scorpion

Intri în această săptămână plin de optimism, nu ceva exagerat, dar mult mai bine decât acum câteva zile. Trebuie să continuați să lucrați la respectul de sine și să vă creșteți încrederea. Este un moment bun pentru a obține ceea ce propuneți la locul de muncă și pentru a vă gândi la obiectivele profesionale care vă interesează. Străduiți-vă cu demonstrații de dragoste și atenție pentru a fi iubit. Săptămâna bună pentru schimbări acasă , mutări.

Horoscop 6 - 12 ianuarie 2020 pentru Zodia Săgetător

Cineva din mediul tău simte o anumită invidie a realizărilor tale și poate pune sub semnul întrebării capacitatea ta de a îndeplini sarcina pe care o si în grijă. Dovedește cu fapte că greșește în privința ta. În aceste zile cineva vă va propune să începeți o afacere, ceva ce vă încântă. În dragoste poți avea o surpriză bună, deoarece vei descoperi pe cineva care ți-a plăcut mult timp, dar pe care l-ai aruncat pentru că nu ți-am dat atenție, de fapt el este foarte interesat de tine.

Horoscop 6 - 12 ianuarie 2020 pentru Zodia Capricorn

Te simți oarecum dezamăgit pentru că nu ai reușit să ajungi acolo unde ți-ai propus. Ei bine, cel mai bun mod este să fii realist și să vezi unde ai greșit. Atunci este timpul să regândiți subiectul. Aceste zile sunt bine aspectate pentru cei care au afaceri, magazine sau sunt angajați în activități comerciale. În relațiile de familie și, de asemenea, în cele sentimentale, comunicarea și coexistența se vor îmbunătăți datorită influenței astrale bune.

Horoscop 6 - 12 ianuarie 2020 pentru Zodia Vărsător

Munca nu este principala ta grijă acum, ca de obicei la tine, ai alte probleme care te preocupă acum. Trebuie doar să ai puțin răbdare. Acum sunteți mai concentrat asupra mediului familial. Din fericire există legea echilibrului și atunci când unele lucruri merg prost, altele încep să meargă bine, în cazul tău este acum problema principală este cea economică. În domeniul sentimental, acum ai toată săptămâna la dispoziție să analizezi totul despre partenerul tău, să vezi ce simți și unde te duci.

Horoscop 6 - 12 ianuarie 2020 pentru Zodia Pești

Sunteți îngrijorat deoarece credeți că vă aflați într-un impas profesional și că această situație va dura mai mult decât vă imaginați. Este din cauza unei conjuncții planetare care te afectează, nu din cauza circumstanțelor tale personale. Trebuie să vă relaxați puțin și să vă îndepărtați de anxietatea care vine din faptul că ați luptat fără să vă atingeți încă scopurile. De asemenea, sunt zile favorabile pentru a primi o nouă ofertă de muncă.

Citește și: HOROSCOP. Tainele horoscopului thailandez. Cei născuți joia trebuie să fie atenți la capitolul sănătate

Ultimele știri