Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscop săptămânal rune, februarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Leii găsesc un partener pasional, află ce se întâmplă cu Racii

Horoscop rune 8-14 februarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Leii au parte de o dragoste fierbinte, Peștii iar își fac bagajul pentru o călătorie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă seara, la emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 8-14 februarie 2021.

Numerologul Voropchievici a oferit la Antena 3 horoscopul pentru săptămâna aceasta, pentru fiecare zodie în parte. În această săptămână totul va fi în armonie atât timp cât există echilibru.

O săptămână cu rune bune și promițătoare anunță numerologul Mihai Voropchievici. Săgetătorul și Scorpionul vor avea parte de schimbări benefice în viața lor, dar și de provocări, alți nativi vor primi cadouri surpriză din partea persoanelor care se gândesc la ei.

Horoscop rune 8-14 februarie 2021, cu Mihai Voropchievici

Horoscop Berbec

Berbecul are o șansă mare! Se produce rapid un salt calitativ în existența sa. Berbecii acționează rapid. În 2021 aveți oportunitatea de a face bani, iar lărgirea cercului de prieteni poate aduce succes. Vor fi mulți berbeci care vor căuta să-și schimbe locul de muncă, potrivit Antena3.

Horoscop Taur

Taurul este în poziția de a afla un adevăr important, care îi marchează viață. Poate fi ceva foarte bun sau foarte rău. Peste puțin timp visele nativilor se vor îndeplini. Taurul primește vești bune. S-ar putea să primească o sumă de bani consistentă sau un cadou surpriză.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt într-o continuă căutare și așteptare a unei schimbări. Au provocat undeva, ceva și acum așteaptă schimbarea. Gemenii vor găsi rezorvarea problemelor care îi frământă. Nativii din această zodie trebuie să fie atenți la tot ce au de rezolvat și n-au rezolvat încă.

Horoscop Rac

Racii sunt puși pe bătălii, se cam ciondănesc cu cei din jur, dar nu le este necesară lupta pentru a câștiga! Așa le place lor să fie mai sonori. Are parte de multă comunicare, este o săptămână plină de evenimente neașteptate.

Horoscop Leu

Leul are parte de o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Chiar dă dragostea în lei zilele astea. Pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună. Leul ar trebui să dea frâu liber dragostei, o dragoste nouă, fierbinte. Aceștia sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, având parte de o revigorare pe toate planurile.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Fecioară să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore foarte rapide. Sănătatea e bună dacă petreceți mai mult timp în natură. Faceți-vă noi prieteni pentru că anul aduce mult noroc în viața socială.

Horoscop Balanţă

Balanța are o săptămână în care totalmente trebuie să schimbe macazul. Să acționeze la 180 de grade față de acum. Aveți răbdare și nu forțați mâna norocului, toate lucrurile bune vin dacă așteptați. Surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să aștepte.

Horoscop Scorpion

Citește și:

Scorpionii au o săptămână de comunicare intensă - mesaje, e-mailuri, scrisori, toate oportunitățile le au prin acest schimb rapid de informații. Scorpionul are o săptămână în care trebuie să abordeze total diferit problemele care o interesează. Trebuie să aibă răbdare cu oamenii și să se detașeze de situațiile agitate.

Horoscop Săgetător

Săgetătorul găsește rezolvarea unor probleme mai vechi, chiar de anul trecut, în această săptămână. Acesta găsește răspunsul tuturor problemelor cu ajutorul unei discuții sincere cu toți membrii familiei sau cu partenerul.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de o deosebită protecție divină. Mergeți cu Dumnezeu, vă ies toate! Trebuie să aibă forță să depășească tot, vin provocări multe și trebuie să fiți rezistenți.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii trebuie să se mobilizeze să își stabilească coordonatele - la serviciu, în societate, acasă. Fiind norocoși, anul va trece în folosul vostru. Sănătatea e bună dacă păstrați un echilibru în alimentație și în tot ce înseamnă tentații.

Citește și:

Horoscop Peşti

Peștii sunt doar cu gândul la vacanță. Pregătiți-vă bagajul, aveți parte de niște călătorii! Pești își doresc fertilitate și belșug, iar visele lor se vor împlini în această săptămână.

Recomandari