Antena Căutare

Horoscop saptamna 14-20 mai. Luna Nouă în Casa Banilor. 3 zodii se îmbogățesc rapid

Horoscopul din săptămâna 14 - 20 mai vă recomandă să cântăriți mult șansele ce vi se oferă în cale. Luna Noua de marți intră în Casa Banilor și multe zodii vor avea de câștigat. 3 zodii vor avea parte de câștiguri depline. Speculații financiare mari săptămâna viitoare.

Horoscopul din săptămâna 14 - 20 mai vă recomandă să cântăriți mult șansele ce vi se oferă în cale. Luna Noua de marți intră în Casa Banilor și multe zodii vor avea de câștigat. 3 zodii vor avea parte de câștiguri depline. Speculații financiare mari săptămâna viitoare.

Horoscop saptamna viitoare 14-20 mai Berbec

Luna Nouă de marți se perfectează în casa bugetului personal, dar și a bunurilor pe care le ai deja în posesie, semn că se anunță o săptămână a oportunităților de suplimentare a veniturilor, economisire, dar și de valorificare a resurselor pe care le deții deja. O atitudine cumpătată și rezervată în privința cheltuielilor te poate ajuta să pui deoparte mai mult decât te-ai aștepta. Ai parte de câștig săptămâna viitoare.

De vreme ce Luna Nouă de marți se desăvârșește în casa posesiunilor tale, n-ar fi de mirare dac-ai deveni posesiv și cu cei dragi săptămâna aceasta. S-ar putea totuși să te arăți gelos cu partenerul și destul de tradiționalist în relație cu copiii. Poate că la început le va surâde ideea de a se simți sprijiniți și protejați, dar dacă exagerezi, s-ar putea să-ți atragi critici și acuze. Fii moderat!

Horoscop saptamna viitoare 14-20 mai Taur

Marți, Luna intră în casa banilor și a bunurilor câștigați din munca pe care o depui tu și va rămâne acolo până miercuri când va intra în casa soializării și a comunicării. AstroDex.ro îți recomandă să profiți de orice oportunitate de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile de care ai parte în zilele care urmează. Vei reuși să faci ceva palpabil cu ei. Câștig financiar mare.

Pentru că Luna Nouă de marți se formează pe casa personalității tale, e de așteptat să începi un nou capitol pe plan social. Poate că, în zilele care urmează, vei atrage un alt gen de oameni decât până acum, dar depinde de nivelul de apreciere personală și de așteptările tale în ceea ce-i privește pe ceilalți dacă vei cunoaște persoanele de care ai nevoie în această etapă a vieții tale.

Horoscop saptamna viitoare 14-20 mai Gemeni

Joi și vineri, Luna se va afla în casa finanțelor și a bunurilor pe care le-ai obținut din munca prestată cu mâinile tale. Așa se face că s-ar putea să-ți intre săptămâna aceasta în cont sume destuld e frumușele dacă te arăți deschis/ă la oportunități de a face bani și în afara serviciului. AstroDex.ro recomandă să pui totuși câte ceva deoparte și pentru zile negre în caz că e nevoie.

Casa a XII-a în care se formează Luna Nouă de marți simbolizează, printre altele, și trecutul tău, deci nu este exclus să revină în peisaj foști parteneri sau să ți se răscolească sentimentele pe care încă le nutrești pentru cineva care a însemnat odată ceva pentru tine. Nu te aștepta însă ca actualul partener să stea cu mâinile-n sân în timp ce tu visezi cu ochii deschiși la o veche iubire.

Horoscop saptamna viitoare 14-20 mai Rac

Marți și miercuri, Luna se plimbă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se prea poate ca mintea să-ți zboare la tot felul de scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate. Horoscopul săptamânii îți recomandă să te interesezi care ar fi terapiile sau exercițiile de relaxare care te-ar putea ajuta să-ți schimbi aceste tipare de gândire nesănătoase.

Luna Nouă de marți se perfectează în casa planurilor de viitor, dar și a proiectelor de grup din horoscopul tău general. E posibil să faci progrese în ambele direcții în zilele care urmează, dar nu te aștepta să evolueze în salturi gigantice. Dacă adopți tehnica pașilor mărunți, poți fi sigur că ce realizezi săptămâna aceasta nu va regresa de îndată ce intervin schimbări în datele problemei.

Horoscop saptamna viitoare 14-20 mai Leu

Luna Nouă de marți se formează în casa carierei, respectiv a reputației din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se dorește să-ți focalizezi atenția în direcția acestora în zilele care urmează. Dacă ai lucrat la aceste aspecte până acum, concentrează-te pe consolidarea poziției în ierarhia profesională și/sau socială. Indicat e să evoluezi constant, nu să faci progrese în timp scurt!

Prin prisma nivelului la care te situezi pe scara socială și/sau profesională sau grație ambiției tale de a te afirma în aceste sectoare de viață, poți ajunge să pătrunzi în cercuri de oameni influenți săptămâna aceasta. Luna Nouă de marți te sprijină în acest demers, dar e important să lași experiența de muncă și prestanța să te recomande. Ai toate șansele să faci o impresie grozavă!

Horoscop saptamna viitoare 14-20 mai Fecioară

Casa a IX-a în care se formează Luna Nouă de marți mai simbolizează, printre altele, și călătoriile, instituțiile statului, respectiv studiile, fapt care ar putea să însemne că te așteaptă delegații, alergătură după aprobări sau cursuri de perfecționare în domeniu zilele acestea. Se prefigurează așadar o săptămână destul de plină, dar dacă le iei încetul cu încetul, poți face față provocărilor.

Aceeași casă din horoscopul tău general reprezintă, de asemenea, și rudele partenerului, dar în special pe părinții săi, dar și frații ori surorile sale. Cu această ocazie, poți începe un nou capitol relațional cu ei, mai ales dacă nu v-ați prea avut la suflet în ultima vreme. Nu te aștepta să-nceapă să curgă lapte și miere între tine și ei, dar cert este că lucrurile merg înspre mai bine.

Horoscop saptamna viitoare 14-20 mai Balanță

Casa a VIII-a în care se perfectează Luna Nouă de marți mai face trimitere și la bunurile și/sau bugetul pe care le deții în asociere cu terțe persoane, fie că e vorba de partenerul de viață ori de afaceri. E important să clarifici eventualele aspecte confuze de la acest nivel, astfel încât să te știi deoparte cu ele. Ai numai de câștigat dacă te asiguri că lucrurile stau într-adevăr așa cum crezi!

Așa cum am spus, Luna Nouă de marți ocupă casa intimității din horoscopul tău general, semn că n-ar strica să te concentrezi pe reînnoirea atmosferei din dormitor. Chiar și așa, s-ar putea ca nivelul de gelozie și posesivitate afișat în raport cu partenerul să atingă cote alarmante în zilele care urmează. La început, poate fi incitant pentru amândoi, dar pe termen lung, devine obositor.

Horoscop saptamna viitoare 14-20 mai Scorpion

Așa cum am spus, Luna Nouă de marți se formează în casa întovărășirii cu celălalt, fie că vorbim de partenerul de viață ori cel de afaceri. S-ar putea ca, în zilele care urmează, să-i găsești ceva mai îndărătnici decât de obicei, poate chiar imuni la semnalele subtile pe care le transmiți tu. Spune lucrurilor pe nume și fii sigur că așa vor înțelege unde-ai bătut cu mesajele subliminale.

Sectorul de viață în care se resimte cel mai puternic Luna Nouă de marți este, fără doar și poate, cel sentimental. Burlacii/țele acestui semn au șansa de a le ieși în cale cineva cu totul special, iar cei implicați într-o relație, de a începe un nou capitol de viață în doi. De dorit ar fi să fii ceva mai explicit în comunicare dacă-ți dorești să te faci înțeles de cel drag. Nu te sfii să spui ce gândești!

Horoscop saptamna viitoare 14-20 mai Săgetător

Casa a VI-a în care se formează Luna Nouă de marți mai simbolizează, printre altele, și munca pe care o depui în serviciul celorlalți, de regulă activitatea ta la locul de muncă. Randamentul tău de săptămâna aceasta s-ar putea să fie direct proporțional cu nivelul de confort de care te bucuri la serviciu. Nu-i exclus să mai depindă și de atmosfera în care te scalzi cu colegii de muncă.

Cu excepția zilei de luni, se prea pare că astrele nu iau în colimator aceste sectoarele ale vieții tale personale. Acest lucru înseamnă că oricare ar fi situațiile cu care te întâlnești la începutul săptâmânii, ești liber/ă să le abordezi așa cum se cuvine. AstroDex.ro îți recomandă să dai dovadă totuși de multă înțelegere și să-i asculți mai mult pe cei dragi. Veți ajunge departe astfel.

Horoscop saptamna viitoare 14-20 mai Capricorn

Luna Nouă de marți ocupă casa hobby-urilor tale, dar și a speculațiilor financiare, indiciu cum că o activitate extraprofesională care-ți ocupă o bună bucată din timpul liber și totodată îți animă interesul pot constitui o sursă alternativă de venituri dacă te axezi săptămâna aceasta pe exploatarea ei. Gândește-te cum anume ai putea ajunge să o faci să genereze profitul scontat! Ai mari șase de câștig.

Casa a V-a care găzduiește Luna Nouă de marți reprezintă și casa iubirii, respectiv a copiilor din horoscopul tău general, semn că se anunță o săptămână în care rolurile-cheie le vor juca partenerul și cei mici. Nu-i de mirare așadar dacă simți nevoia să petreci mai mult timp de calitate în compania lor sau să-i răsfeți cu cadouri sau activități care le fac o deosebită plăcere.

Horoscop saptamna viitoare 14-20 mai Vărsător

Luna Nouă de marți are loc în casa imobiliarelor din horoscopul tău general, prilej numai bun pentru a înainta superiorilor doleanța unui birou mai confortabil sau a unei redecorări a celui deja existent. Dacă ești în căutarea unui spațiu în care să-ți desfășori activitatea, s-ar putea să-l găsești pe cel care se potrivește nevoilor tale. Chestiunile locative au șansa să-și găsească rezolvarea.

Casa a IV-a pe care o ocupă Luna Nouă de marți semnifică, printre altele, și familia, semn că oricât de mult preț ai pune pe libertatea personală, săptămâna aceasta simți nevoia de a te ști protejat, iubit și-n siguranță printre cei dragi ai tăi. Schimbarea de atitudine față de ei îi va surprinde plăcut fără îndoială și vă va ajuta să consolidați atmosfera pașnică din sânul familiei.

Horoscop saptamna viitoare 14-20 mai Pesti

Luna Nouă de marți ocupă casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că săptămâna aceasta se recomandă să lași faptele și nu vorbele să te recomande în cadrul ședințelor, întrevederilor sau audiențelor. Limitează-te la strictul necesar în comunicare și evită să divaghezi. Cumpătarea la vorbă îți poate aduce mai multe beneficii decât ai putea crede!

Casa a III-a în care se perfectează Luna Nouă de marți îi simbolizează, printre altele, și pe frații/surorile/verii/verișoarele, respectiv vecinii tăi, deci dacă-ți dorești ca relațiile avute cu ei să meargă înspre mai bine, ar fi cazul să faci pași consistenți în direcția lor. Poate că lucrurile vor evolua mai lent decât ți-ai dori, dar tot ceea ce contează este că sunteți pe calea cea bună.

Horoscop din 12 mai cu Camelia Pătrășcanu. Aceasta este zodia pusă pe scandal. Va pierde toți banii... Horoscop 13 mai. Zodia care își găsește jumătatea! Duminica incendiară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x