Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Horoscop solstițiu de iarnă 2019. Zodiile care au cel mai mult de suferit din cauza acestui fenomen

Solstițiul de iarnă 2019 pică anul acesta pe 22 decembrie. Fenomenul astrologic și astronomic important, care afectează zodiile în diferite feluri.

Solstițiu de iarnă

https://pixabay.com/

Pentru păgâni, solstițiul de iarnă poartă denumirea de „nașterea noului Soare”, noaptea în care Marea Zeiţă dădea naştere noului Soare, repornind astfel ciclul anotimpurilor. Pentru Romani, ziua de solstițiul de iarnă reprezenta ziua în care aceștia îi sărbătoareau pe Saturn, zeul recoltelor, şi pe Mithras, zeul luminii.

Solstițiu de iarnă 2019. Ce se întâmplă cu zodiile

Scorpionii vor avea cea mai bună perioadă în următoarele luni. Solstițiul de iarnă le aduce multe oportunități pe plan financiar. Starea lor de spirit va fi una pozitivă în majoritatea cazurilor.

Racii au nevoie de un imbold, de cineva care să îi împingă să aibă curajul să facă acele lucruri pe care le-a tot amânat din varii motive.

Capricornii vor primi în sfârșit atenția după care tânjeau atât de mult în ultima vreme. O să urmeaze o perioadă cu fluturi în stomac.

Fecioarele vor fi nevoite să se concentreze mai mult asupra lucrurilor pe care le au de rezolvat, căci poartă multe războaie interioare.

Taurii vor găsi calea corectă spre fericire. Lucrurile se vor schimba în bine în perioada care urmează.

Peștii vor avea parte de provocări la tot pasul.

Berbecii se vor concentra mai mult asupra relațiilor cu persoanele din jur, în special cu cei din familie.

Gemenii au parte de schimbări bruște, cu totul neașteptate. Vor fi nevoiți să se reacomodeze cu anumite situații din mers.

Săgetătorii vor fi în centrul atenției.

Leii vor începe o nouă poveste de iubire și vor fi extrem de încântați să vadă cum lucrurile se pot schimba în bine.

Vărsătorii vor lua decizii cruciale pe plan sentimental.

Citește și: Solstițiul de iarnă în decembrie. Ce este interzis să faci pe 22 decembrie, înaintea celei mai lungi nopți din an

Recomandari