Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop țigănesc iunie 2019. Află ce zodie eşti şi cum îţi va fi norocul

Horoscop tiganesc iunie 2019. Afla ce zodie esti in zodiacul tiganesc si ce iti prezic astrele in luna iunie. Descopera daca te afli printre norocosii acestei luni.

Horoscop țigănesc iunie 2019. Află ce zodie ești în zodiacul țigănesc și ce îți prezic astrele în luna iunie. Descoperă dacă te afli printre norocoșii acestei luni.

Cultura neamului țigănesc este una bogată și cunoscută pentru ghicitul viitorului. Femeile acestui neam încă se ocupă cu cititul în cărți, cafea, palmă sau bobi.

Horoscop - Zodia Cupa (21 ianuarie - 19 februarie)

Chiar dacă ajung să câştige destul de bine pe plan profesional, cei născuţi sub această zodie nu au noroc în dragoste în iunie 2019 şi vor avea doar câteva aventuri pasagere la vară.

Horoscop - Zodia Pumnalul (21 martie - 20 aprilie)

Agili şi foarte inteligenţi, nativii acestei zodii sunt foarte prezenţi în viaţă socială şi se descurcă de minune în afaceri. Luna iunie va fi una a noilor proiecte.

Horoscop - Zodia Coroana (1 aprilie - 20 mai)

Multe dintre deciziile pe care le ai de luat te au în vizor direct, dar îi pot afecta și pe cei din jur. Cel mai mult s-ar putea să sufere pertenerul de viață.

Citește și: Lună Nouă în Gemeni, în horoscopul lunii iunie - noroc pentru zodii

Horoscop - Zodia Sfeșnicul (21 mai - 20 iunie)

Fire competitivă şi lider înnăscut, sfeșnicul este, însă şi destul de idealist şi adesea suferă atunci când nu reuşeşte să-şi pună planurile în aplicare. În luna iunie se va lupta cu noile schimbări de la muncă.

Horoscop - Zodia Roată (21 iunie - 21 iulie)

Egoişti şi adesea foarte încăpăţânaţi, oamenii roată au orgoliul foarte sensibil. În iunie 2019 nu vor avea prea mult noroc de bani dar se vor îndrăgosti de o persoană ce le va aduce multă fericire.

Horoscop - Zodia Steaua (22 iulie - 22 august)

Luna iunie îi aduce celui născut în stea lumina şi claritatea de a ajuta un prieten la nevoie. Răsplata va veni la scurt timp, când nici nu te aştepţi.

Horoscop - Zodia Clopotul (23 august - 22 septembrie)

Începutul verii aduce celor născuţi sub semnul clopotului mult noroc în tot ce fac şi persoane care le vor aprecia mult calităţile, atâta timp cât nu sunt îngâmfaţi de realizări.

Citește și: Horoscop dragoste. Zodii care iubesc din tot sufletul

Horoscop - Zodia Moneda (23 septembrie -22 octombrie)

Cei născuți în zodia monedă vor colabora foarte bine cu partenerii de afaceri şi vor construi proiecte minunate, proiecte care vor genera o serie de beneficii materiale pentru toată luna.

Horoscop - Zodia Cuțitul (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cuțitul trage la bani în iunie şi deşi vor cheltui mult pe aspectul fizic şi produse de înfrumuseţare, averea celor născuţi în această perioadă se va mări sistematic.

Horoscop - Zodia Toporul (22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna iunie le aduce topoarelor multe oportunităţi, pe care le vor rata din cauza indeciziei şi firii aiurite. Dacă profesional, viitorul nu sună tocmia roz pentru topoare, viaţa sentimentală va compensa.

Horoscop - Zodia Potcoava (22 decembrie - 20 ianuarie)

Atunci când iubirea nu vine sau este pierdută pentru o vreme, potcoava se adânceşte în muncă şi asta îi aduce şi mai multă productivitate.

Citește și: Horoscop 2019. Cele mai norocoase zodii ale lunii iunie

Recomandari