Horoscop weekend 15-17 martie. Balanțele sunt preocuptate de forma fizică

 

Horoscop weekend 15-17 martie 2019. Potrivit astrelor, balanțele se preocupă foarte mult de forma fizică și depun eforturi considerabile pentru a arăta cât mai bine. Citește horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop weekend 15-17 martie. Zodia Berbec

Starea ta de spirit este destul de bună și relaxată. Nu o strică angajându-te într-o activitate care să îți solicite mai mult timp, energie sau bani decât eșți dispus să dai. Ar putea fi vorba de o idee bună deși nu este acum cel mai bun timp pentru o mare aventură. Responsabilitățile profesionale se anunță super intense în următoarea săptămâna, deci folosește acest timp pentru a te relaxa și diminua muncă de orice fel. Fă-ti un masaj, orice te răsfață sau fă ceva ce te distrează dar îți și reumple corpul, mintea și spiritul cu bine.

Horoscop weekend 15-17 martie. Zodia Taur

Dacă alegi să petreci timp cu prietenii preferați, vei avea parte de camaraderie, empatie și distracția necesară pentru acest weekend. S-ar putea să ai mai mare nevoie de acestea decât crezi. Astfel, poți avea și așteptări mai mari care pun presiune și așteptări de la un prieten. Toată lumea va beneficia dacă te vei focusa să dai la fel de mult precum primești. De ce să nu faci tu un kilometru în plus că să faci tu planurir speciale de întâlnire în loc să stai și să aștepți pe alții să îți livreze distracția ?

Horoscop weekend 15-17 martie. Zodia Gemeni

Există ceva magic despre ține care atrage atenția, deci nu fii surprins dacă popularitatea ta este în creștere. Mai multă atenție înseamnă mai mulți admiratori. Este grozav dacă ești singur, dar dacă ai deja o relație, ai putea fi tentat să te rătăcești. În loc să te uiți după ceva mai mult sau ceva diferit, ar fi mai bine să întărești relația pe care o ai deja. A ieși și a flirta este distractiv și reconfortant și pare inofensiv, însă partenerul tău s-ar putea să nu aibă aceeași părere. Dacă aveți ceva bun și valoros între voi, nu strică.

Horoscop weekend 15-17 martie. Zodia Rac

Dacă ai ocazia să tăi câte ceva din lucrurile acelea speciale de făcut pentru suflet pe care ți le dorești, profită de aceste zile. Ține minte că orice alegi, trebuie să fie o aventură distractivă și plăcută, deci nu o transformă într- corvoadă cu multe sarcini de făcut. Asta înseamnă să îți menții planurile cât de simple pot în loc să le transformi într-un plan complicat. Poate ai nevoie să inviți o persoană sensibilă și matură alături de ține în ceea ce faci. Te ajută, să știi, să ai un partener matur care să te ajută să îți transformi experiență într-un succes.

Horoscop weekend 15-17 martie. Zodia Leu

Vrei acum apropiere și conexiune profundă. Se pare că dorești destul de multă și destul de repede. Însă s-ar putea să aștepți prea mult și prea repede. Intimitatea adevărată nu se poate cultivă peste noapte. Cum ar fi să pui timp și efort pentru a construi încrederea și adâncimea conexiunii care să asigure recompensă romantică pe care o cauți ? Nu există îndoială că ești total demn de iubire. Însă totuși, trebuie să arăți persoanei ce te interesează faptul că ești demn să primești timpul și atenția să.

Horoscop weekend 15-17 martie. Zodia Fecioară

Da unei relații importante timp că să își găsească pasul și ritmul înainte de a o încalecă cu multe așteptări. Chiar dacă sunteți conectați de ceva timp, nu duce nicăieri să va copleșiți relația cu cerințe. Ce este însă cu adevărat important și serios este să va distrați și să va bucurați unul de compania celuilalt, deci de ce să nu va faceți planuri doar de a face activități care va fac plăcere, fără nicio altă obligație ? Dacă ești singur(a), ar trebui să explorezi ce nevoi ai de la o relație și ce poți da. După ce ai această claritate, poți întâlni un partener potrivit.

Horoscop weekend 15-17 martie. Zodia Balanță

A fi în formă fizică și a arată fabulos este o prioritate, deși nu ar trebui să o faci să fie o obsesie. Când vine vorba de planul tău de fitness, tu îți totul în serios. Totuși, dacă pui prea multe obiective pe lista de dorințe riști să ajungi la eșec. Nu pune pe ține mai mult decât poți duce, nu mai e iubire de sine. Ocupă-te temeinic de ce vrei să obții dar neapărat odihnește-te și menține un echilibru minte, corp, suflet.

Horoscop weekend 15-17 martie. Zodia Scorpion

În acest weekend se pare că aduci starea de veselie oriunde te duci. Poate să fie tentant să îl petreci într-o formulă generoasă dar nu ai nicio garanție că va fi mai distractiv și plăcut decât dacă îl trăiești mai restrâns și liniștit. De fapt, nu trebuie să te uiți prea tare să găsești ceva plăcut de făcut. Chiar și o ieșire obișnuită cu cineva din preajma te va face să te simți bine. Ideea este că tu ești atracția în orice situație. Creativitatea, umorul și vibrația generală bună va crea o stare bună și orice varianta alegi va duce la un rezultat plăcut.

Horoscop weekend 15-17 martie. Zodia Săgetător

A stă pe acasă sau a petrece timp cu cei dragi vor fi activități super relaxante. Oricum, nu va mai fi așa de relaxant dacă iei asupra ta prea multe sarcini de făcut doar pentru că poți sau te comiți la prea multe activități doar pentru că le vrei. Da, te poți gândi că ai tot timpul, energia și resursele să împlinești nevoile tuturor dar ești doar un om. Vei fi mult mai fericit(a) dacă îți vei limita activitățile consumatoare de timp și te vei focusa să petreci timp de calitate cu cei dragi. Fii atent pe ce dai banii, investește-i în ceva ce îți aduce beneficii pe termen lung.

Horoscop weekend 15-17 martie. Zodia Capricorn

Timpul de weekend va fi umplut plăcut și benefic dacă recuperezi în relația cu prieteni dragi sau stai online în contact cu informații ce îți aduc o stare pozitivă. Acestea ar trebui să te relaxeze și nu să îți cauzeze stres sau distragerea atenției de la ce aduce binele. Alege activități mentale cu sens cum ar fi cititul unei cărți inspiraționale, caută și cercetează despre subiecte folositoare să mergi spre cineva care are informații care să te facă să fii mai productiv. Fericirea ta stă în a găși acel echilibru între lucrurile pe care le urmărești în mod pasiv și a face si finaliza activități.

Horoscop weekend 15-17 martie. Zodia Vărsător

De ceva vreme, tu ești foarte conștient și atent la cum chelui banii. Dacă nu ești atent, toată economisirea ta se poate duce pe fereastră în acest weekend. Evenimente sociale multiple sau o aventură generoasă ar putea șterge orice surplus financiar pe care l-ai pus deoparte pentru viitor. Conectează-te la părintele tău interior și întreabă-te care este cel mai matur lucru de făcut. Să nu implice cheltuitul de bani pe care nu îi ai pentru așa ceva.

Horoscop weekend 15-17 martie. Zodia Pești

Încrederea de sine îți este ridicată și ai multe idei creative și șmechere. Oricum, ar fi înțelept să le filtrezi înainte de a le prezența și altora. Nu ești chiar obiectiv despre pasiunile tale, deci ar fi de ajutor să iei un feedback și de la un prieten. Cineva mai matur că ține sau cu mai multă experiență pe ceea ce faci tu este o bună opțiune spre care să te îndrepți. Cu susținerea potrivită și cu mentorul potrivit, ideile tale pot ajunge departe și impacta multă lume. Conectează-te în weekend cu oameni și grupuri ce au același tip de interese că ține ; e o abordare înțeleaptă care îți da putere și inspirație.

Sursa: sfatulparintilor.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI