Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop weekend 18-20 septembrie 2020. Se anunță schimbări importante pentru unele zodii

Încă sub influența Super Lunii, unii nativi vor face schimbări radicale pentru a-și trăi viața așa cum își doresc.

Horoscop weekend

Berbec
Ai o mare încredere în forțele tale și nu îți mai rămâne decât să te hotărăști cum să te folosești de atuurile tale pentru a scoate și profit din asta.

Taur
Astele îți pot scoate în cale o persoană cu care vei avea o conexiune nesperată. Nu rata șansa de a avea în jurul tău pe cineva cu care să rezonezi! Nu întâlnești mereu asemenea persoane.


Gemeni
Intuiția ta funcționează perfect în perioada asta. Și simțul estetic, de aceea te gândești la câteva schimbări prin locuință. Mare grijă să nu te încarci cu prea multe lucruri și să nu le poți duce la bun sfârșit pe niciunele.


Rac
Tragi linie după o perioadă încărcată. Evită soluțiile extreme și concentrează-te pe proiectele pe care le poți finaliza. Urmează-ți planul cu strictețe și vei culege roadele cât de curând.


Leu
Organizarea este cuvântul care îți guvernează weekendul. În tot ceea ce vrei să faci este foarte important să te organizezi și să planifici totul în detaliu. Viitorul este incert acum, dar schimbarea nu trebuie să te sperie.


Fecioară
Renunță la ideile fixe pe care le ai și încearcă să te integrezi într-un grup de prieteni. Renunță să mai fi așa critic cu tine și vei vedea că viața poate fi frumoasă. Schimbă-ți atitudinea și vei vedea că ți se va schimba și viața.


Balanță
Vei avea nevoie de timp pentru a face câteva schimbări. Urmează-ți inima și mergi acolo unde te duce ea. Nu va fi un drum ușor, dar rezultatele s-ar putea să-ți placă.


Scorpion
Îți dorești din ce în ce mai mult independență și asta îți mănâncă toată energia. Nu uita să trăiești în prezent oricât de mari ar fi aspirațiile tale. Găsește-ți echilibrul și vei vedea cum totul se va aranja în viața ta.


Săgetător
Vrei lucruri care te depășesc la acest moment. Oprește-te înainte să faci imprudențe pentru a-ți atinge țelul. Ai nevoie de moderație în viața ta, cel puțin în acest weeeknd.


Capricorn
Încearcă să te deschizi puțin și să vezi ce intenții au oamenii din jurul tău. Adevărul eliberează întotdeauna chiar dacă poate provoca suferință pe moment. Este vremea schimbărilor pe care le plănuiești de mult timp!


Vărsător
Ești pregătit pentru ceva nou în viața ta. S-a încheiat o etapă și trebuie să o începi pe următoarea. Ești gata să te bucuri de viață!


Pești
Ești gată să-ți stabilești noi obiective pentru viitorul apropiat. Ia-o ușor și gândește-te bine la fiecare pas pe care vrei să-l urmezi.

Recomandari